tisdag 14 oktober 2014

Mehmet Kaplan & Islamismen – En Ulv i vargskinn

Äntligen börjar gammelmedia och proffstyckare att vakna. Många är vi mer eller mindre betydelsefulla bloggare och twittrare som försökt få ut budskapet om Mehmet Kaplan och den islamisering som pågår i Sverige. Är vi tillräckligt många som bloggar, tweetar och retweetar är jag säker på att det till slut plockas upp av rikstyckarna. Ett färskt exempel är Romsons gröna diesel, som påpekades av bl.a. Cornucopia för ett bra tag sedan. Igår körde Expressen en artikel på det.

Åter till Jihadistkramaren Kaplan. De människor och rörelser vars uttalanden och handlingar som Kaplan gång på gång försöker förmildra eller bortförklara är rent ut sagt galna. I korthet vill de att samhället skall styras av deras tolkning av koranen (bokstavtolkning) att människor inte ska rösta därför samhällets lagar redan är givna av gud. Vägen dit är våldsam och alla som står i dess väg skall röjas ur vägen. Eller om det är kvinnor, i vissa fall bli slavar.
Man försöker i vissa fall få det att framstå som att man är fredliga och bara är en rörelse för upplysning, men slutmålet är alltid their way or the highway. Alla försök till granskning leder ofrånkommligen till höga skrik om rasism och islamofobi.

Att skilja på rasim, islam, islamism, objektiv granskning och islamofobi, verkar inte ligga för dem.
En oerhört osmaklig detalj är att flera av rörelserna får statsstöd (se tidigare inlägg här på bloggen). Tex gick 15,6 miljoner till Ibn Rushd. Denna organisation ordnar som exempel föredrag med Abu Muadh, som hyllar Jihad. Länk nedan.
Rashid Musa på Unga muslimer försöker bortförklara alltihopa i samma anda som Kaplan. Är det kanske något som kommer med jobbet? Mehmet Kaplan var tidigare ordförande för unga muslimer. Ett tips i sådana här sammanhang är att se på verkligenheten. Vad gör de? Vilka bjuder de in som talare? Vilkas möten har svenska Jihadister frekventerat?

 

Mehmet Kaplan är ingen Ulv i fårakläder. Han är en Ulv i vargskinn, det framgår vad han tycker om man sätter samman hans olika uttalanden och handlingar. Kom inte och säg att vi inte varnade er och att ingen visste! Samma sak gäller Rashid Musa.
  • Håll Religion borta från allt statsstöd!
  • Håll religiösa dårar borta från regeringen!
  • Förbjud och straffa allt som har med Islamister att göra!
  • Utöva vilken religion ni vill, men det ska på intet sätt påverka någon på något sätt, som inte är intresserad.
Muslimer är ingen ras eller hudfärg. Att vara muslim är en ideologi och något man väljer. Vilket gör att islam objektivt får granskas utan och innan, till skillnad från en hudfärg eller ras. En granskning som ska kunna ske utan att någon ropar rasist! Förtryck! Förföljelse!

Vi lever i ett sekulariserat land och så skall det förbli!

Axplock ur Rashid Musas tweets nedan. Låg nivå når nya sänkor. Detta är alltså företrädaren för Sveriges unga muslimer? Herregud, tänk er honom som ordförande i ngt ungdomsförbund, han skulle ryka direkt.




 
 
Tweeten ovan. Musa bemöts med fakta för tidigare påhopp och levererar ett blöjsvar.
 






2 kommentarer:

  1. Fundera då hur svenska folket inavlats över generationerna och vilka konsekvenser det fått. Lägg till memernas selektiva avel och eutanasi av icke önskvärda tankar.

    SvaraRadera
  2. Sweden - Ship of fools
    https://www.youtube.com/watch?v=RZsvdg1dkJ4&feature=youtu.be


    http://hd.se/utrikes/2014/10/15/nordkorea-gratulerar-stefan-lofven/

    SvaraRadera