Sidor

fredag 30 oktober 2015

Inför ett kontrakt för asylsökande

Vi läser nu dagligen om hur asylhanteringen havererar i allt snabbare takt. Nu senast skrev ledarsidorna.se om att man funderar på att urholka kraven på väktare för att få fler och därmed stävja alla de bråk mellan olika grupper på flyktingförläggningarna runt om i landet. Föga förvånande verkar det som att de konflikter som finns i hemländerna plockas med hit och blommar ut när folk stuvas ihop på asylboenden.

Vi har också fått läsa om diverse ensamkommande barn som med stor sannolikhet ljugit om sin ålder. Varför tom "öppna era hjärtan" moderaterna nu vill återinföra medicinska ålderkontroller. Lycka till med det på 40 000 ensamkommande förresten, vem ska göra kontrollerna. Ngn av alla läkare som sitter och rullar tummarna? #ironi

Jag tycker Sverige liksom USA skall införa:

1. Ett inreseformulär där man försäkrar att man inte haft samröre med extremister, begått folkmord, uppger sin ålder och nationalitet etc.

Ljuger man i sitt formulär upphör asylrätten.

2. Man skall även ingå ett kontrakt med migrationsverket. Där skall det framgå hur man förväntas uppträda här och vilka värderingar man inte får tumma mot. Man får ej heller begå brott. Angående ivändningen....men alla svenskar som...utvisa dem inte mig emot. Men var?

Brott mot kontraktet, asylrätten upphör.

3. För att komma ifråga för svensk PUT och i förlängningen svensk medborgarskapp skall man först ha klarat att inte bryta mot 1&2 och sedan skall en medborgarintervju och test genomföras. Det är ändå ett visst värde (än så länge) i att bli svensk medborgare och då kan man ställa vissa krav.

9 kommentarer:

 1. Regeringens och alliansens värsta fiende är inte SD utan verkligheten. Den, verkligheten, gör att de konfronteras med problem som de inte kan hantera. Därav den handlingsförlamning som både regeringen och som alliansen visar.
  Om regeringen och alliansen vill slå vakt om Sveriges välfärd så måste de införa åtgärder som liknar eller stämmer överens med SD:s.
  Anledningen till att regeringen och alliansen är så handlingsförlamad är att de inte vågar/vill införa en restriktiv invandringspolitik som till stora delar liknar SD:s.
  Som jag uppfattar situationen i Sverige idag är att välfärden håller på att implodera. Väldfärdssystemen överbelastas.
  Vi är på väg mot en nattväktarstat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde inte sagt det bättre själv, är väldigt tacksam att min familj
   inte bor i Malmö.

   Radera
 2. Svetsaren vill endast säkra militärkontrakt åt sin uppdragsgivare, i refugees-for-JAS-programmet. Kalkylerarna på exportkontoret slänger med billig finansiering och tekniköverföring som i Brasiliens fall.

  Om det stämmer att man tar hit konflikter från sina hemländer - vad var det då för krig man flydde ifrån om man nu låter konflikterna blossa upp här? Vilken jävla omväg att vandra hela vägen upp i kalla Norden för att få chansen att göra upp.

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Tillåt mig att agera tolk, sufflör och fågelskrämmekonstruktör åt PKM-vänstern:
  Rasism
  Rasism
  Rasism
  Valfri bonus-ism

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 4. Om man vill stoppa inflödet är det extremt lätt och det finns en mängd olika metoder att välja på.

  Problemet är att man inte vill.

  SvaraRadera
 5. Bara att stänga av pullen i stället för att upprepat skjuta sig i foten.

  Att meddela världen att TUT kommer att införas från (fyll i tidpunkt långt bort) skapar ju tex en EXTRA pull just nu, dvs innan (tidpunkt långt bort).

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Att meddela världen att TUT kommer att införas från (fyll i tidpunkt långt bort) skapar ju tex en EXTRA pull just nu, dvs innan (tidpunkt långt bort)."

   Ja, självklart.

   Nu finns det många västländer som har jobbat hårt på att få ner inflödet från 3je världen under de senaste 10-20 åren och flera har lyckats ganska bra. Varför helt enkelt inte titta på vad de har gjort?

   Men visst, jag glömde, Sverige är ju bäst i världen och har inget att lära av andra.

   Radera
  2. Jeep, och mer döljer sig här. Om tex Kanada tar x antal och Sverige 10x, så betyder det naturligvis inte att Kanada har ens 10% av Sveriges kostnad, då man sållar hårt för att undvika dyra migranter.

   Att Sverige inte sållar får naturligtivis ett mycket negativt utfall, då de som nekas av andra lämpas över på Sverige. Det räcker (om man har mer erfarnhet av utlandsvistelse än årlig Thailandsresa) med en snabb titt på Sveriges gator och torg för att konstatera att selektionen är mycket negativ.

   Radera
  3. "Att Sverige inte sållar får naturligtivis ett mycket negativt utfall, då de som nekas av andra lämpas över på Sverige. "

   Bingo! Det där har jag försökt att förklara för folk sen 90-talet, men svensken tror helt enkelt inte på det, även om det helt uppenbart är sant

   Världen värsta människor från världens mest hopplösa länder har samlats just i Sverige.

   Radera