Sidor

fredag 12 februari 2016

Reinfeldt dissar somalier

Fredrik Reinfeldt aka "Den store ledaren" har gjort ett av sina få framträdanden.

Detta skedde i Finland på en konferens för tjänstemän inom kommuner.

För er som inte minns riktigt vem Reinfeldt är så är hans meritlista att driva en extrem migrationspolitik under sina 8 år vid makten i Sverige. Det eskalerade till fulländning efter valen 2010 när han med stöd av miljöpartiet drev igenom en migrationspolitik som i praktiken innebar vidöppna dörrar rakt in i välfärdssamhället för vemsomhelst som lyckades ta sig till Sverige.

Effekterna av Reinfeldt politik börjar i år bli kännbara ute i kommunerna, och ännu mer kommer komma nästa år när de 162 000 som kom förra året har fått sin asylansökan prövad och skall ut i kommunerna. I Sverige går delar av samhället på knäna pga denna enorma anhopning av nya arbetslösa människor som alla har samma rätt till vård skola och omsorg, kakan att fördela är dock lika stor, varför alla kommer få det sämre. Till viss del lånar man pengar för att tampas med Freddes öppna hjärta, och till andra delar har osthyveln gått över alla departement. Dvs alla sektorer måste skära ned för att betala kalaset.

Nåväl det var en kort resumé på det facit som börjar skönjas av Fredriks politik på migrationsområdet.

Man kunde kanske tro att han skamset skulle dra sig undan med ngn ny älskarinna i sin lägenhet i Täby, men icke. Nu skall även Finland förstöras!

Fredrik är någon form av modern variant av Gallas, härförstöraren. Eller för mindre historiskt intresserade läsare, en rymdsvärm som hoppar från planet till planet för att förgöra dem.

Nåväl åter till Fredriks uppmaningar till våra kära grannar i öster.

Nedan ett urklipp från artikeln i HBL.

"Homogena samhällen urtrista"
Reinfeldt passar också på att slå ett slag för ökad invandring.
– Eftersom jag nu talar för finländare, ska jag förvarna er: Jag är väldigt mycket för invandring. De starkaste samhällena är öppna och blandade. Samhällen där alla tror på samma gud och gör samma saker är urtrista.
Han fastslår att han är FÖR invandring. Sen påstår han att "öppna" & "blandade" samhällen är "starkast". Han förtydligar inte vad han menar med varken öppna, blandade eller starkast. Kanske är USA den förebild han har? Ni som läst bloggen vet att USA har den mest restriktiva politiken i världen ang vilka man tar in via sitt diversity program. Jag vet jag är nämligen med i det själv. Det kanske är så att han helt enkelt bestämt sig redan i sin radikala ungdom att han älskar invandring sen genomdriver han denna fanatism oavsett konsekvenserna. Eller så vill han krascha folkhemmet och tvinga fram ett haveri av välfärdsstaten?
"Reinfeldt påpekar att han är stolt över att Stockholm näst efter London är den mest mångkulturella staden i Europa."
En sanning med enorm modifikation. Snarare är Stockholm ett mkt segregerat samhälle, där invandrare huserar i vissa områden och andra områden är pga de ekonomiska murarna stängda för de flesta.
"– Det är kvinnorna som driver urbaniseringen och de som först söker sig till nya spännande miljöer. Min uppmaning till alla män är därför: Skärp er! Män presterar sämst i skolan och det är män som förirrar in sig i märkliga högerextrema uppfattningar."
Män får sig en känga av bara farten....
"Reinfeldt passar också på att gratulera Finland för 32 000 asylsökande i fjol.
– 32 000 är en bra siffra! I Sverige fick vi i fjol 160 000 asylsökande och prognosen för i år ligger på 140 000. Jag har träffat folk som har sagt att vi lever i ett land som kollapsat, men jag har då inte märkt några sådana tecken. Min erfarenhet av syrier och irakier är att de är de hårdast arbetande personerna som vi har i vårt samhälle."
Det är bra med 32 000. Varför är det bra? Inte för att ha hjälpt folk, utan för att det är ett självändamål att ha en hög invandring. Reinfeldts attityder har inget med asyl att göra, han är en extremist som av oklara skäl vill ha en hög invandring. Jag vet inte om hans egen bakgrund är en del i ekvationen, han kanske har ngt trauma från barndomen och strävar efter en etnisk smältdegel av den anledningen?

Fredrik går sedan vidare med kanske det mest anmärkningsvärda påståendet. "JAG har inte märkt några sådana tecken." Hans egen iakttagelse från sin skyddade verkstad är alltså grund för att det funkar toppen att ta emot 162 000 migranter på ett år. Och detta säger han innan han ens vet hur det kommer gå, det svåra ligger fortfarande framför oss....

Fredrik fortsätter sedan med fler personliga anekdoter som stöd för sin fanatism. "Min erfarenhet av syrier och irakier.." För det första utgår han alltså från sin erfarenhet. Vad är det för erfarenhet? Skomakaren i Täby? Med sitt uttalande fastslår han ju också att andra grupper av migranter INTE är lika hårt arbetande, ex somalier. Är inte det lite konstigt? För att inte tala om att han dissar alla skattebetalare i övrigt som faktiskt är de som i huvudsak drar ihop skattemedlen för att betala Reinfeldts migrationshaveri. Skattebetalare som måste jobba tills man är 75 år för att betala för den Reinfeldtska fanatismen.

Sammanfattningsvis ger Fredrik ett närmast maniskt intryck i sin fanatism, en fanatism som inte är underbygg av fakta utan av anekdoter och tyckande.

Vill ni ha fakta om arbetslöshet bland utrikes födda istället för Reinfeldts lögner kan ni ju kika hos ekonomifakta eller SCB.

Mitt råd till er i Finland. Lyssna INTE på sirenernas lockrop annars kommer ni likt antikens sjömän glömma vilka ni är och vart ni är på väg och stranda på Anthemoessa. 


15 kommentarer:

 1. "Jag vet inte om hans egen bakgrund är en del i ekvationen"

  Allt tyder på detta. Lyssna gärna vad Bo Lundgren och Reinfeldts pappa har att säga om detta. Väldigt belysande:

  https://www.youtube.com/watch?v=5FbyI6nYDII

  SvaraRadera
 2. Sveriges farligaste man i flera år. Han borde så klart interneras innan han finner för gott att emigrera från sitt destruktiva livsverk.

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Jag har sett Renfields personlighetstyp inom skolan för många gånger för att skratta. Alltid en nyfrälst, liksom lite gul och kladdig, framtoning. Verkar mjuk och len och inställsamt medgörlig tills någon protesterar, eller har den dåliga smaken att dra upp fakta. Då kommer bestraffningen. samtidigt är personen fullständigt omöjlig att resonera med, inte ens med demonstrationsexempel. Idén, modellen, metoden är rätt, på någon sorts ontologiskt eller övernaturligt vis. Att den alltid går åt h*lvete, och aldrig lyckas beror på allt annat. Ju mer verkligheten konstrar och vägrar bete sig rätt, desto hårdare måste idén implementeras.

  Vi kanske skall vara glada att Renfield, jag menar Reinfeldt, inte valde en mer våldsbenägen ideologi...

  ...fast jag tycker Löfven skulle utsett honom till ambassadör till Japan; låt honom predika öppna gränser och öppna hjärtan där. Eller i Palestina.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Vi kanske skall vara glada att Renfield, jag menar Reinfeldt, inte valde en mer våldsbenägen ideologi..."

   Kanske är det just det han har gjort. En ny Stig Bergling helt enkelt. USA, Ryssland mfl har sina spioner. Varför skulle inte något land från Mellanöstern ha det?

   Radera
 4. Undrar om vi har en delförklaring till moderaternas migrationshaveri här.

  Batra och några fler var tydligen på tur i USA 2001. Utifrån de platser man besökte, Silicon Valley och La Jolla drog man slutsatsen att mångkultur är fördelaktigt.

  Den trippen ligger till grund för en motion:

  http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Fri-invandring_GP02Sf333/?text=true

  Hur dum får man vara?

  Att enbart se på Silicon Valley och La Jolla och tro att det är representativt för mångkultur är som att dra den slutsatsen av en promenad på KTH Campus och sedan en middag på Raddisson Blue, Arlanda.

  Ur motionen
  "Mycket av denna attityd finns redan i Kalifornien. Ytterst sällan stöter vi på individer i La Jolla eller Silicon Valley som särbehandlats p.g.a. ras, kön, sexuell läggning eller någon annan irrelevant faktor. Vad du som person kan bidra med är det som räknas. Frihandel och fria kapitalflöden i all ära, men i en riktig, global världsekonomi krävs också fri rörlighet för individer för att uppnå verklig dynamik."

  Kanske ett snabbt besök i Harlem, Miami eller Washington hade varit nyttigt.

  Ur Wikipedia om La Jolla.
  "La Jolla är även känt för sin överklass, shopping, och mat, med exklusiva butiker, utländska butiker och gourmetrestauranger kring Prospect Street."

  Inte så svårt att förstå var de bodde och åt under sin vistelse.

  SvaraRadera
 5. Liten rättelse i all underdånighet: killen har flyttat till Vasastaden i Stockholm.
  Tydligen bor han med nya donnan.

  SvaraRadera
 6. Glöm inte att Reinfeldt även skrotade särintresset försvaret. Ännu ett hål i huvudet på denna man som troligen går till historien som en fullständig katastrof.

  SvaraRadera
 7. Som jag ser det är Reinfeldt en väldigt kompetent, smart och disciplinerad person.

  Det fanns aldrig någon tvekan om att han absolut föraktade och hatade etniska svenskar samt att han inte såg sig som en del av den gruppen. Han hymlade aldrig med detta och givet hans bakgrund är hatet även helt begripligt och möjligen tom. rättfärdigat. Det var väl endast en lycklig slump som gjorde att hans förfäder inte tvångssteriliserades.

  Sen lyckades han att få ett helt folk att i flera demokratiska val rösta för sin egen utplåning. Detta är en historisk prestation och oavsett vad man anser om honom i övrigt måste man erkänna detta.

  Det är inget konstigt att det finns folk som Reinfeldt, de återfinns i alla länder. Men normalt är de marginaliserade och betydelselösa. Det verkliga mysteriet är varför folk röstade på honom och den frågan lär sysselsätta historiker under lång tid.

  SvaraRadera
 8. Jag tvivlar inte på att Reinfeldt är smart och disciplinerad, men jag undrar uppriktigt om inte Reinfeldt lider av en psykisk störning. Dessutom undrar jag varför han inte valde att flytta till t.ex. Rinkeby så han slapp de förhatliga svenskarna.

  SvaraRadera
 9. "Dessutom undrar jag varför han inte valde att flytta till t.ex. Rinkeby så han slapp de förhatliga svenskarna."

  Han har många gånger betonat att han spenderade mycket tid i Tensta, där han spelade basket och att han helt klart föredrog det sällskapet framför etniska svenskar.

  Sen är hans lösning inte att flytta till Rinkeby utan att förvandla hela landet till Rinkeby. Och det har han inte hymlat med.

  SvaraRadera
 10. Man kan undra om det när han säger åt män att skärpa sig, det har gått honom förbi att tjejer får stöd i skolan genom diverse initiativ, att det svenska skolsystemet har trasats sönder av genusfeminismen så till den glad att det inte råder någon tvekan om att det är riggat till pojkarnas nackdel från åk. 1.

  SvaraRadera
 11. Läs intervjun i Sydsvenska Dagbladet 19 november 2011 där Reinfeldt hänvisar till sin egen rasmässiga bakgrund och sin ickesvenska vänner i Tensta Tigers som skäl till varför han avskyr SD. Jag tror han blev mobbad i skolan av etniska svenskar som kände till hans bakgrund eller pga hans utseende, Han fann sedan vänner bland ickesvenskarna i Tensta. Detta formade ett rasistiskt hat mot etniska svenskar och vita nordeuropeer. Min spaning....

  SvaraRadera
  Svar
  1. @ RB,

   "Detta formade ett rasistiskt hat mot etniska svenskar och vita nordeuropeer."

   Ja, att han har detta hat är helt klart och det har det varit länge. Fast i många år kunde jag absolut inte förstå varför.

   För mig var det väldigt informativt att lyssna på vad hans pappa har att säga i länken jag la upp här i början av tråden. För första gången började jag då begripa de underliggande drivkrafterna till hatet.

   Radera
 12. Läs intervjun i Sydsvenska Dagbladet 19 november 2011 där Reinfeldt hänvisar till sin egen rasmässiga bakgrund och sin ickesvenska vänner i Tensta Tigers som skäl till varför han avskyr SD. Jag tror han blev mobbad i skolan av etniska svenskar som kände till hans bakgrund eller pga hans utseende, Han fann sedan vänner bland ickesvenskarna i Tensta. Detta formade ett rasistiskt hat mot etniska svenskar och vita nordeuropeer. Min spaning....

  SvaraRadera
 13. Reinfeldt är en del av ett mentalsjukt paradigm. Han och övriga som anslutit sig till det mentalsjuka paradigmet gör precis allt de kan för att inte behöva förändra världsbild och värderingar.

  SvaraRadera