Sidor

lördag 3 oktober 2015

Lösning på platsbristen för nyanlända

Idag hade Morgan Johansson en pressträff där man slingrade på den havererade migrationspolitikens metkrok.

Kort summering: Det väller in folk och vi vet inte var de ska förvaras. "Ingen" kunde förutse detta, men "vi" KAN fixa det. Tanken är tydligen att få tag på platser i gympasalar, idrottshallar, tältläger och myndighetsbyggnader. Som lök på laxen dödar man det kommunala självbestämmandet och trycker igenom en tvångslag och får därigenom 10 000 platser (hur nu kommunerna ska trolla fram ytor), vilket räcker en knapp vecka. Detta tarvar ett eget inlägg om hur man begår detta övergrepp mot kommunerna för några dagars konstgjord andning. Nåja åter till mitt förslag nedan.Jag har ett ännu bättre förslag. Alla som röstade för nuvarande migrationsöverenskommelse ska ta emot en flykting var. Kom igen nu öppna era hjärtan och sovrum. För det kan väl inte vara så att de öppna hjärtan bara sträcker sig till några "likes" och swischade kronor på någon gala?

Miljöpartiet var som bekant drivande bakom överenskommelsen varför jag föreslår att alla dessa tar en var. Slänger som en bonus in Fi och vips har vi fixat 623 994 platser. 


11 kommentarer:

 1. Äntligen en realistisk lösning.

  SvaraRadera
 2. Varför sluta där. EU kräver att Sverige ställer upp med platser, FN kräver att EU kräver av länderna att ställa upp med platser. Så kan en elit sitta i New York och mumsa på muffins från inneserveringen i det senaste hipsterområdet, lyfta höga löner för att hitta på nonsensmätvärden. Man kör en virtuell kontrollpanel där man flyttar befolkningar från ett område till ett annat, först genom AI som sedan exekveras genom krigs- och logistikorder från underliggande lydstater. Allting blir kliniskt, städat med senaste ISO-certifiering och långt ifrån verkligheten. Behövs besök i verkligheten görs det med elitstyrkor från värdnationen som faktureras för äran att ställa upp med väringar till intelligentsian.
  Vilka problem behöver lösas - protect the perimeter
  https://www.youtube.com/watch?v=6eS17F7nuTM
  och fixa mat till massorna
  https://www.youtube.com/watch?v=X75Q3nN4yhw
  Att de inte själva fixade mat innan de skaffade barn, Oups. Vad sade kungen - stekta kokta sparvar och tryffelsås. Allt åt alla, utan konsekvenser.

  SvaraRadera
 3. Kan vi inte bara sluta med att peka ut MP?

  ALLA sjuklöverpartier gick till val 2014 på i stort sett den immigrationspolitik som nu förs och ALLA dessa partier pekade ut SD som sin största motståndare och ALLA dessa partier förklarade högt och tydligt att den absolut viktigaste frågan för dem var att inte skärpa reglerna kring invandring.

  Samma sak gällde valet 2010,

  2006 var det dock så att sossarna stod för en klart mer restriktiv immigrationspolitik och Alliansen gick till val på att "liberalisera" denna, vilket de även gjorde direkt.

  SvaraRadera
 4. Instämmer att de radikaliserats över hela linjen. Alliansens migrationsöverenskommelse med MP för att säkra minoritetsregeringen var väl det riktiga startskottet för galenskapen i praktiken.

  SvaraRadera
 5. "Alliansens migrationsöverenskommelse med MP för att säkra minoritetsregeringen var väl det riktiga startskottet för galenskapen i praktiken."

  Det håller jag inte med om. Startskottet var att alliansen blev vald 2006 på en helt öppen och direkt vanvettig plattform vad gällde immigrationspolitiken. Det var även efter detta val som volymerna direkt gick upp massivt och som Sveriges andel av världens asylsökande gick genom taket. 2007 var det absoluta toppåret med 11% av världens asylsökande till Sverige.

  Alliansen samverkade med MP för att få högre migration redan innan valet 2006, i det som då var den stora debatten kring "social turism". Redan då kom det en ren flodvåg av alliansföreträdare som argumenterade för i princip fri invandring.

  Man fortsatte sen och gjorde en stor uppgörelse med MP 2008 om vad som, helt utan tvekan, är västvärldens absolut mest tokiga regler kring arbetskraftsinvanding och som även ledde till massivt missbruk.

  Vidare införde man även metodiken under denna tid att ge PUT åt alla från vissa länder. T.ex gällde detta periodvis för Somalia och Irak.


  Uppgörelsen 2011 gav nästan ingen effekt. Sveriges andel av världens asylsökande var i princip helt stabilt före och efter denna. Dessutom hade alliansen varit extremt tydliga med att de avsåg att samarbeta med MP om de inte fick egen majoritet, så som alliansväljare fanns det NOLL anledning att bli upprörd.

  Det finns ingen meningsfull skillnad mellan dagens immigrationspolitik och den alliansen drev 2006-2014, skillnaden är bara att det totalt finns fler asylsökande i Europa, troligen delvis just pga. den politik som Sverige länge har fört.

  Många bär ansvar för det haveri vi nu ser, men helt klart ligger största delen på alliansen och de som röstade fram den totala vettvillingen Reinfelt två gånger. Det finns inget annat västland där en person som så öppet och ofta visade sitt totala förakt för ursprungsbefolkningen hade kunnat vinna demokratiska val.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Epitetet vettvilling om Reinfeldt är för snällt!

   Radera
  2. Instämmer, landsförrädare (läs en svensk quisling) passar bättre.
   FR är nu mer hatad än vad Palme någonsin var.

   Radera
 6. För mer detaljer och länkar kring alliansen och deras historiska migrationspolitik, se kommentarerna till detta inlägg:

  https://politivismen.wordpress.com/2015/06/14/vart-skall-man-ga-om-inte-till-sd/

  SvaraRadera
 7. Hej.
  Instämmer med ovanstående: Reinfeldt är landsförrädare, inget annat.

  Om platsbrist: eftersom 'volymer' inte är något problem så finns ingen platsbrist. Om landets mediala elit vardera skänker tio procent av sina ekonomiska tillgångar räcker det rätt länge.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 8. Nu har jag hållit på att kritisera Reinfeldt sen minst 2003 men det här var nog första gången jag fick massiv moteld för att jag är för snäll!!

  För övrigt körde jag mellan Basel och Zurich i dag och passerade då stora skyltar till staden Rheinfelden. Nästa gång tar jag en annan väg.....

  SvaraRadera
 9. Kvinnor lever längre än män. Lösningen är därmed feministisk inrikespolitik. Ta emot unga invandrade män på bästa humanitära vis
  https://www.youtube.com/watch?v=aiYi63nx1EI

  Jag föreställer mig den samlade liberala eliten diktera för sina medsystrar att de bör sära på benen för att bidra till välfärden i samhället. De bör i första hand föregå med gott exempel och live sända de första 100 fullbordade hjälpinsatserna så att de kan inspirera sina medsystrar. En minister var inne i baltstaterna och demonstrerade för homosexuellas rättigheter. Skulle inte en minister protestera mot bi balls syndrome på samma sätt.

  SvaraRadera