Sidor

onsdag 10 februari 2016

Regeringens utredare : Ge nyanlända förtur i skolorna

Samhället verkar verklkgen göra allt för att öka polariseringen i samhället. Eller kan de vara så urbota dumma så de tror att det kommer falla väl ut hos oss medborgare som betalar för skolan, att det öppnas en gräddfil för nyanlända?

Förhoppningsvis kommer inte detta förslag genomföras, men om det gör det kommer det gynna ni vet vem....

Tror man också att de nyanlända kommer integreras bättre om de åker gräddfil in på begränsade skolplatser (det kommer bli trångt i en del skolor). Tvärtom kommer de få ta smällen för den godhetsknarkande naiva politikerkastens idioti.6 kommentarer:

 1. Nej, det blir så, för folket kommer att rösta som de brukar vd nästa val....

  SvaraRadera
 2. Ingen brydde sig när min stadsdel sjönk under isen ( numera på topp 15 listan ). Nu flyttar inga svenskar med barn in i området.

  Grattis ..
  Det löser inget att vara "skadeglad", men är man så jävla DUM att man inte ser vart det tar vägen så bör man SKÖRDA det man planterat.

  Guldfiskarna, har naivt tittat hur ensamkommande delen skenat från 300 till 30000. Man har inte försökt ändra kostnaderna per dygn som startar på 3000 och toppar på 9000. Under tre regeringsperioder har inget gjorts. Nu kostar ensamkommande ungefär lika mycket som försvaret. Ännu har inget gjorts åt åldersbestämningarna ..."SOM AV EN HÄNDELSE" ( Wallenberg, Akelius etc har säker iiinget med saken att göra )

  Guldfiskarna är som en religiös sekt som inte drar sig för att hata sina egna. Helt plötsligt kryllar det av onda brunskjortor.

  Guldfisken är så förbannat dum att han inte ens kommer ihåg det Sverige som fanns för 20-30 år sedan. Som i en hypnos söker han sig till MENA sharia.....allt är bättre än den han växte upp med.
  Det påminner om hur Sverige kristnades....man kan ana en viss skada i huvudet hos snittet.....

  l'oreal because you're worth it

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Det löser inget att vara "skadeglad"

   Tja, det är med att "lösa" finns nog inte länge som ett alternativ! Själv njuter jag hejdlöst av just skadeglädje dessa dagar. Det stora flertalet av svenskarna förtjänar fullt ut det som nu sker. Fast det är synd om de unga. Men man får fokusera på att rädda sina egna barn, vilket jag har gjort.

   "Guldfiskarna, har naivt tittat hur ensamkommande delen skenat från 300 till 30000"

   Det var ett snällt sätt att uttrycka sig! Hela "ensamkommande" cirkusen är en skapelse av alliansen och jag har debatterat frågan med många aktiva allianspolitiker från 2006 till 2014. Det har samtliga varit helt rigida fanatiker, alternativt vägrat att uttala sig i ämnet.

   Radera
  2. En liten rättelse, ensamkommande kostar mycket mer än försvaret. Försvaret dygt 40 miljarder, ensamkommande barn ca 70 miljarder.

   Radera
 3. "Enligt förslaget ska de friskolor som vill kunna skapa en kvot för nyanlända elever som då ges företräde framför övriga i kön. Kvoten ska vara max 5 procent av skolans elevantal."

  Det låter som en riktig vinstlott för alla de svenskar som har utgått från att mångkulturen endast ska drabba andra. Apartheid för Danderyd och Lidingö, kåkstäder för bonnläpparna!

  Men det kan aldrig gå. Alla kommunala gymnasier kommer att hamna med 50% nyanlända och totalt kollapsa. Tvångsmässig inkvotering till friskolor kommer att införas under 2016 och det lär inte bli några 5%.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med dagens lagstiftning går det inte att tvinga friskolor att införa kvoter för nyanlända. Friskolor är privata företag. Lagändring skulle krävas, och frågan är hur många friskolor som skulle acceptera påtvingat kaos. Academedia t.ex. planerar ju redan för en exit från Sverige. Jag tror säkert att politiker kan tänkas införa sådan tvingande lagstiftning, men den lär få konsekvenser.

   Radera