Sidor

torsdag 16 juni 2016

Islamister ger bidrag till islamister

Efter stor förvirring under dagen har det nu bekräftats av NT. Tack journalister som gör sitt jobb!

Det är samme Omar på mucf & han som drev den islamistiska jasminskolan.Jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Som mina läsare vet har jag haft flera inlägg om bidragsregnet över islamister i Sverige.

Här & Här & Här för att ge några exempel.

Nu har DN en artikel om att en av dessa organisationer får 500 000 för 2016. Plötslig börjar politiker och journalister vakna och gala om detta.

Detta är ingen ny företeelse, det har pågått i åratal. I en av länkarna ovan ser ni bidrag från 2012 när alliansen styrde. Ändå förfasas alliansföreträdare över detta. Varför gjorde ni inget?  Det har skrivit om detta i åratal, men ingen bryr sig.

Lite lustigt med den av DN uppmärksammade bidraget är att det handläggs av Omar Nur som jobbar på Mucf. Denne Nur drev enligt uppgifter på nätet islamiska Jasminskolan som tvingades stänga pga omfattande ekonomiska oegentligheter och andra brister, vilka de dömdes för. Nu sitter alltså denne Nur och ger bidrag till sina polare?

Tillägg: det råder viss oklarhet om det är samme Omar Nur, därav frågetecken etc. Återkommer med besked så snart jag vet.

Tillägg 2: Efter en djupdykting misstänker jag att det är olika Omar. Den på Mucf har iaf jobbat där sedan 2012, vid den tiden var Jasminskolan aktiv och man kan väl ändå inte sitta på bägge dessa stolar? Med stor sannolikhet ör det nog olika Omar, som tur var.

Oavsett om det är samma Omar, är det allvarliga det ymniga pengaflödet till dessa organisationer.


"Vi var naiva"Omar från mucf

Omar från Jasminskolan

Omar från Jasminskolan.

Jag är inte övertygad om att det är samma person.

9 kommentarer:

 1. Här är en bild på den Omar Nur som jobbar på MUCF:
  https://www.facebook.com/SensusNorrbotten/photos/a.580694748651149.1073741829.281647941889166/848183331902288/?type=3&theater

  Jag tycker nog att han starkt påminner om Omar Nur från Jasminskolan (se t ex http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/jasminskolan-hotas-av-stangning-6082132.aspx) ...

  SvaraRadera
 2. Tittar man på födelsemärket brevid näsan ser det verkligen ut att vara samma person.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. http://mobil.nt.se/nyheter/norrkoping/det-blaser-kring-omar-nur-igen-om4181211.aspx

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Jag begriper varför man blir arg på en varg för att den river får. Den följer sin natur.

  Sedan vill jag åter påpeka att DN alltid granskat sådant här; det är ju inte förrän DN granskar sådant här som sådant här granskas - därmed har DN inte agerat fel, eller undvikit att granska.

  DN får agera ersättare åt andra lika välförtjänta stormande media - kanske förkortningen skall läsas som 'DubbeltänkNyspråk'?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 6. Nu har vår käre utrikesminister varit i farten igen. Jag tror banne mig att hon klår Romson då det gäller att slänga ur sig grodor. I en intervju i aktuellt tycker hon i princip att det är bättre att inte anordna folkomröstningar eftersom det leder till mord. Skulle hon få som hon ville så skulle vi ha diktatur i detta land. http://www.svtplay.se/video/9002560/aktuellt/aktuellt-16-jun-21-00?start=auto

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ca 15min in i programmet.

   Radera
  2. Utlandssvensk17 juni 2016 20:05

   @ Rickard,

   Tja, Nyamko Sabuni förklarade ju tydligt och klart att folkomröstningar är ett hot mot demokratin, så kampen om guldgrodan är nog långt ifrån avgjord!

   Radera
  3. Jo, Lissabon-omröstningen ville kommissionen och politikerskrået med nuvarande utrikesministern inte kännas vid. Den skulle baxas igenom. Grundlagsförändringarna i anknytning till denna var det inte mycket väsen om förrän i sista minuten. Då satt Sabuni i ministerställning. Samma skrot och korn. För de tjänar sitt levebröd på mytbildningen.

   Gavin Mcinnes senaste show där inledningsminuterna är värda att lyssna till https://www.youtube.com/watch?v=8j-sC61v5x0
   Kanada och invandringen jämfört med USA och invandringen. New York-fantasterna i Stockholm spelar på USA-myten. New York som Gavin beskriver som Hustlers mekka. Bor man i New York skall man ljuga och armbåga sig fram. Det beskriver de sista 15 årens politik över hela bredden.
   Välavlönade advokater för papperslösa, smusslade kontrakt Nuon, islamister och sionister nära beslutstoppen (dessa grupperar jag samman), nya "vetenskaps"-grenar, NATO-smusslingen och så vidare.

   Radera