Sidor

tisdag 6 september 2016

Endast 27% av migranterna 2015 har genomgått hälsoundersökning

Jag har ju tidigare berört den medicinska effekten av migrationshaveriet.

Som ni vet har jag haft korrespondens med både MSB och folkhälsomyndigheten i ärendet, men dessa ser inga problem, trots att man själv skriver i en tidigare analys att en förutsättning är att hälsoundersökningar genomförs.

Nu har jag fått fatt på statistik kring hur det ser ut.

Endast 27% av de 163000 som kom förra året har blivit undersökta, dvs 44000.

119000 personer från områden där TBC och hepatit är vanligt förekommande, går alltså runt obehindrat utan att ngn har ngn som helst vetskap om deras hälsoläge.

Vi har ju redan haft ett antal TBC utbrott på HVB-hem och mer är att vänta. Det är inte osannolikt att det går runt tusentals latenta TBC bärare. Man smittar dock inte då, utan först när sjukdommen bryter ut, vilket kan ske efter flera år. Timebomb någon?

Frågan är nu hur det känns på de ställen där kommun i all sin visdom har beslutat att bygga migrantbaracker precis bredvid dagis. Exempelvis i Enebyberg (som jag skrivit om tidigare). Kommer kommunerna göra egna hälsoundersökningar i viss utsträckning för att säkerställa den allmänna hälsan inom kommunen? Vad vet jag, ni kan ju alltid kontakta någon ansvarig politruk i er kommun och höra hur man gör.

Hur gör man med alla dessa personer (åldern verkar ju vara sekundär) som kastas rakt in i någon skolklass? Har hälsokontroll gjorts?

Personligen tror jag inte mkt kommer göras såvida inte föräldrar och medborgare lever rövare, för automatiskt verkar få rationella beslut fattas idag.6 kommentarer:

 1. De ansvariga svenska politikerna,påhejade av internationella skurkar som George Soros med sitt open societys,gör allt för att kvadda det svenska samhället.Inget försvar,ingen polis värt namnet snart ingen vård att tala om,skolan ett skämt,stackars svenska ungdomar och barn.

  SvaraRadera
 2. Hej.

  En möjlig väg för att få till stånd ändring:

  Anhörig- och brukarföreningar för de med sjukdomar vilka försvagar eller slår ut immunförsvaret. Dessa har nu tack vare invasionsinvandringen försatts i livsfara.

  Den matematiskt skicklige kan säker skapa en sannolikhetskalkyl där risken för att stöta på en TBC-smittad person i kollektivtrafik 1985 jämförs 2015.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att stöta på TBC-smittade i tunnelbanan, högrisk. De ensamkommande, som är främsta smittbärare, nyttjar ofta och gärna kollektivtrafiken de får gratis. Samt tillgång till badhus som de också får gratis, men det är ett annat problem.

   TBC-smittade i tunnelbanan? Ja, blandat med krigsförbrytare, våldtäktsmän, IS-jihadister, kvinnomisshandlare och vidskepelsetroende.

   Häxmästaren

   Radera
 3. Det framgår från Folkhälsomyndigheten att t.ex tbc hos utlandsfödda ökat fr. ca. 300/år under 1983-2003 till ca. 750/år 2015, 56% fr. Afrika. Multiresistent tbc ökat fr. 14 (2014) till 22 st. (2015). Statistiken är bristfällig, man tycks ej skilja på "utlandsfödda" o "smittade i utland". Hepatit B-smittade, främst fr. MENA, ökat ca 85 % 1999-2015. HIV-smittade är ca 455 nya fall/år, 80% utlandsfödda.

  SvaraRadera
 4. Total genomklappning. Små riktade punktinsatser på enskilda problem, det är vad politikerna klarar av att prestera. Den totala genomklappningen kommer, de oräkneliga samhälleliga problem som var för sig skapar en samhällelig kollaps. Och ändå vägrar folk i stugorna att debattera, utkräva ansvar. Oroat ser de sig omkring, vågar de säga det självklara? Så har åratal av statlig indoktrinering och kuvande av den fria viljan nått vägs ände.

  Res er, skaka näven i luften så alla ser. Gör något, vad som helst, om det i alla fall bär åt rätt håll.

  TBC smitta kommer snart att spridas fritt igen, betänk att de som främst bär på smittan är ensamkommande från oroshärdarna i Afghanistan och Afrika. Var hamnar de? Jo, i din son och dotter högstadieklass. Protestera, skapa berättigad oro, klaga och kräv din rätt.

  Vänligen
  Roten till det onda

  SvaraRadera
 5. Skolklass tbc-testas i Växjö
  http://www.sydsvenskan.se/2016-09-06/skolklass-tbc-testas-i-vaxjo

  Jag ser det som mordförsök. Skulle nita både politiker och skolledning.

  SvaraRadera