Sidor

tisdag 21 juni 2016

500 miljoner skäl för Anne Ramberg att vara migrationsextremist

Det är väl känt att Anne Ramberg, advokatsamfundets generalsekreterare tillhör den migrationsextremistiska falangen i Sverige. Hon använder advokatsamfundet som sin språngbräda när hon framför sina egna dåligt underbyggda åsikter vilka grundar sig på hennes åsikt om att alla i världen har rätt att flytta var de vill. Jag tycke det är lite märkligt att hon får använda advokatsamfundets logga när hon framför sina extremistiska agenda. Är det ok med alla dess medlemar?För en del av dem är det dock mer än ok. Det är nämligen så att migrationsverket betalar 500 000 000 i biträdesarvoden bara i år till offentliga biträden, dvs Rambergs medlemmar (vilket jag skrivit om tidigare på bloggen) Det bidrar kanske till hennes agenda i migrationsfrågan. Feta stålar att tjäna.

I hennes senaste blogginlägg svamlar hon först och insinuerar diverse saker om hur det antagligen ligger till med ditten och datten, allt utifrån perspektivet att alla i världen har rätt till allt. Att de hundratals miljarder vi lägger på advokater, kriminella och migrationsexploatörer, för att hjälpa ett fåtal skulle kunna göra bättre nytta i närområdet är ingen tanke som föresvävat henne. Hon vill alltså hellre hjälpa ett fåtal här än 20-50 ggr så många där.

Hon avslutar med att jämställa Sveriges & EUs hantering av migrationsfrågan enligt citatet nedan. 

Vi kan väl konstatera att hon helt har tappat förståndet.

Likgiltigheten inför hungrande, sjuka och hemlösa barn gör EU till allierad med Assad, ISIS och cyniska människosmugglare.
3 kommentarer:

 1. Hej.

  Så den nya synonymen för hyperbol är 'Anne Ramberg' alltså. Bra att veta.

  På tal om sådant undrar jag hur Ramberg och hennes gille (eller skrå, snarare) ställer sig till de innevånare och medborgare som saknar ekonomiska medel att driva process i parti och minut.

  Jag antar att Ramberg snarast ämnar ombesörja en regel som kräver att taxan sätts efter klientens betalningsförmåga, och att huruvida advokaten vill ta upp målet inte avgörs av sannolikheten för gynnsamt beslut i rätten.

  Allt annat vore ju en Rambergare, enligt citatet i blogg-posten.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. Vredens druva21 juni 2016 22:51

  Kombinera google street-view med samtliga medkännande kändisars adresser och offentlig inbjudan via facebook så är flyktingboendet snart löst. 60 personer per offentlig hjärtvärmare. Minst. Handling där orden tar slut och allvaret stirrar dig rätt i ansiktet. Flera av dem är advokater och kan säkert slå upp en Attefallstuga illa kvickt för extra stjärterum.
  Jag vet en advokat som offentligt sagt att flyktingsmuggling är lagligt. Då borde flyktinghänvisning på Facebook vara lika lagligt. Den som genomför åtgärden har endast gott syfte i enlighet med EKMR och hela sjuklövern som värnar om en bättre människosyn, diametralt motsatt fascisterna. Den som vägrar att ta emot, har visat sitt rätta ansikte.

  Jag väntar på snyftande hemma hos-reportage med samtliga offentliga personer som pratat om fri rörlighet. Det kan bli en stående programpunkt i Morgonsoffan. Det finns även några glada EU-parlamentariker som tidigare i karriären var med att skapa en SOU om migrantrörelsernas välgörande förmåga.

  Jag åkte regionbuss härom dagen. Hälften av passagerarna var flyktingmän. Pojkar. Det är inte så noga. Tänk om de varit hemma och byggt upp sina hemländer. Vilken fantastisk värld det skulle vara. Våra feminister måste vara stolta över att ha berövat hemländerna deras unga och starka män som skulle kunna bära sitt födelseland. Nordea skulle kunna öppna lokalkontor i ett flyktingläger för att skapa mikrokrediter och bygglån. Man måste se affärsmöjligheter i den globala ekonomin.
  För allting är ju globalt, varför kan de då inte se möjligheterna som de talar sig så varma om.

  SvaraRadera
 3. F.D. Liberal29 juni 2016 10:30

  Ett stort antal advokater i Sverige har mer än bara sitt skråmedlemskap gemensamt. Många av dem ser det multietniska samhället som en garant mot ett upprepande av 1900-talets tragedier och identifierar av historiska skäl starkt med 'den Andre'.
  Jag känner smärta över att bli minoritet i mina förfäders land, de känner lättnad.

  SvaraRadera