Sidor

onsdag 22 juni 2016

Varför besöker unga flickor okända män på asylboenden?

Expressen har idag en artikel om 17-åriga Julia, som blev knivskuren av en asylsökande när hon besökte denne på ett asylboende. En fråga rör gärningsmannensålder, den ska nu prövas i HD.

En annan fråga är, vad fan gör en 17-åring hos en okänd man på ett asylboende?

Jag är övertygad om att den upphetsade debatten förra året, där nästan all media och politiker samt kulturnissar unisont befallade alla att öppna sina hjärtan och ta emot dessa stackare, gjorde sitt till. Följden kan då bli att unga flickor som Julia tror att de ska göra sin plikt eller i vart fall att det är helt rätt och riskfritt att åka och träffa några av dessa stackars "flyktingar". Förmodligen utan några av de varningssignaler som normalt borde ringa hos en 17-åring. Eller är det vanligt att man åker och träffar okända män? Jag undar också hur många andra som råkat illa ut, men inte vågar berätta då de skäms för över sin naiva dumhet.9 kommentarer:

 1. Hej.

  Tragiskt, men ofrånkomligt, när god vilja utan kunskap möter verkligheten utan buffertar och skydd. Beklagligt att hon skulle behöva göra den upplevelsen, men om hon slipper krisgrupper och liknande kan hon säkert slippa psykologiska men, och gå vidare med ny insikt.

  Gärningsmannen bör, enligt mig, utvisas på livstid oavsett omständigheter. Det lär väl dock bara vara en from förhoppning.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. De är hjärntvättad sedan åtminstone sjuttiotalet om förträfflighet hos icke vitasvenskamän. Läs tex vilken flicktidning som helst de senaste decennierna. Här du då föräldrar som outsourcat uppfostran (kanske i andras generationen) är barnen lätt fångna.

  SvaraRadera
 3. När är artikeln daterad?

  SvaraRadera
 4. 1. Ta kvinnorna i valfritt land och uppfostra dem över flera generationer att det är deras absoluta rätt att klä sig och på andra sätt agera maximalt utmanande i alla lägen.

  2. Importera maximalt antal unga män från kulturer där det är etablerat att kvinnor som visar mer än ögonen och rör sig utan manlig följeslagare är gratishoror.

  3. Bli extremt förvånad när den värsta epidemin av våldtäkter någonsin i fredstid utbryter.

  4. Konstatera att skulden för utvecklingen ligger hos de helt genomfeminiserade inhemska männen och lösningen är ännu hårdare uppfostringskampanjer riktade mot dessa.

  Den naturliga slutpunkten på den svenska feminiseringen är möjligen en öppen islamisering av FI. MP är kraftigt försvagat och har slängt ut en del muslimer, så fältet är öppet här. Att se FI ställa upp med profilfrågan att alla kvinnor ska ha rätt att bära burqa är absolut inte omöjligt. Tvärtom! De har hela vägen betraktat detta som en feministisk frihetsfråga (jag skojar inte!) och de skulle bara behöva betona saken lite till för att flyga över 4%. Angående att kvinnor t.ex blir misshandlade i muslimska äktenskap, går det väl exakt lika bra att framställa detta som en frihetsfråga som vad gäller burqan? Kvinnor som vill bli misshandlade måste ha rätt att välja detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Schyman et al har väl redan ställt upp i kampanj för slöja (lovin it, även om jag helst sett full niqab där).

   Och jam det är oerhört tröttsamt att se de mesiga svenska männen ta all dynga. Har de ingen manlig stoltet kvar? Sorgligt.

   Radera
 5. Känner inte till det aktuella fallet men tror faktiskt inte att tjatet om "öppna era hjärtan" bär skulden här. Tvärtom vill jag påstå att unga, romantiska kvinnor ofta drömmer om att slå sig ihop med och "ta hand om" spännande män på glid i ruffiga miljöer. T o m Hagamannen fick väl en massa beundrarbrev på kåken t ex? Tack och lov är det väl få tjejer som faktiskt realiserar dom här drömmarna om att ta hand om en mystisk, farlig främling. Så de flesta överlever och stadgar sig så småningom med välbyggda svennebananer med tjock plånbok och hygglig kvinnosyn. Så jag tror inte vi har så mycket att oroa oss för utöver de tragiska, individuella fallen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag tror absolut inte detta rör sig om samma mentalitet som får tjejer att hänga efter Clark Olofsson, snarare naiv dumhet parat med en missledd vilja att "hjälpa" en flykting.

   Radera
 6. vem vet inte du, vem vet inte jag, vi vet inget22 juni 2016 kl. 19:50

  Är det sant, finns det ett diarienummer eller HovR-dom? Jag har hört många konstiga historier sista veckan runt om i bygderna och det låter något otroligt. Ungefär som dåtidens häxprocessangivelser som Stockholms hovrätt fick sätta punkt för. Det är bättre att tydligt säga nej till fler flyktingar, än att smussla med osant intygande och falsk vittnesbörd. Annars är man som Kristianstad-moderaten som sade en sak framför kameran och en annan sak vid valstugan. Typiskt Sverige?

  En förklaring till händelsen om den är sann:
  En enad front från de med makt har talat om för barnen i skola, i medier, hos föräldrar och i föreningslivet att det är barn som flyr från krig som kommer hit. Allting är koka kitteln full och mysig vaggvisa för att lulla samhället i sömn.
  Den som flyr från krig behöver inte vara fredlig, utan endast vara mån om sitt eget skinn. För vem startar bråk med en starkare motståndare då det är lättare att ge sig på en flicka, på en flyktingförläggning i ett land långt borta.
  Är personen muslim bör muslimskt straff utmätas enligt kvinnofridsrätten från 1200-talet. Svensk brottskatalog och islamisk straffkatalog från ungefär samma tidsperiod. Vem håller i svärdet eller yxan? Någon från Fi?
  Calling Gudrun Schyman, makes you feel good. Som Cool James & Black teacher sjöng.
  Svensk trupp sköt skarpt i Afghanistan och skyddade befolkningen mot Talibanerna, vad gör svensk polis för sina egna flickor? Riksdagen bemyndigade krigshandlingar där, vad bemyndigar den nu? Koherent handlande och tänkande efterlyses. Nu har det tillräckligt många gånger för att ett mönster skall kunna skönjas.

  Eller en eller flera Kapten Klänning(ar) skyddar brottslingarna? Hur ruttet är det i riket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.expressen.se/nyheter/julia-knivskars--for-att-hon-vagrade-sex/

   Radera