tisdag 25 augusti 2015

Aliens på Mars

Curiosity  är en obemannad motoriserad landfarkost som sköts upp på uppdrag av NASA den 26 november 2011. Enligt plan landade rovern på Mars 5 aug 2012.

Denna lilla robotbil åker alltså runt och tar selfies och letar efter häftiga marsianer. Till alla UFO fantasters glädje har Curiosity fotat både det ena och det andra av stort intresse för den med vild fantasi.

Nedan följer ett axplock från alla dessa mystiska aliens som hittats.

Vi börjar med en mystisk rymdödla. Det råder lite delade meningar om huruvida det är en robotödla eller ngn organisk livsform...





Även dinosaurieskelett har siktats. Flyttade de till mars från jorden eller tvärtom är oklart. Eller utvecklades de parallellt?


En lite jobbig sak för framtida marskolonisatörer är jättekrabban!


Det verkar som att andra har prövat lyckan på mars förut...om inte ens rymdimperiet grejat biffen hur ska vi klara det? (En startdestroyer på bild för den som inte sett Star Wars)



Man tror vad man vill helt enkelt...



Vill ni själva gå in och leta UFOn görs det här....

https://www.nasa.gov/mission_pages/msl/images/index.html

1 kommentar:

  1. Snart kommer landet att även invaderas av marsmänniskor också, precis som om det inte räcker med de som väller in över landets gränser i aldrig sinande strömmar. Mars mars måne jag kan lura dig till... ja just det Malmö! //tompas11

    SvaraRadera