måndag 23 oktober 2017

Ny undersökning om sexualbrott och migranter


Råkade se att en person på eget initiativ jobbat i 5 månader med att få ut alla domar i sexualmål de senaste åren och sedan tagit fram statistik.

Person är SD anknuten så brunmålning är att vänta, men det skiter jag som bekant i då jag alltid tittar på fakta ej avsändare.

Ska bli ngt intressant att se om det blir ngt om detta i MSM då det enligt rapporten är en väldigt slagsida åt migranter avseende våldtäkter i olika former.

Då författarens bakgrund är okänd och han kanske inte är statistiker så finns det säkert ngt fel i den. Men om det i huvudsak är korrekt är det mkt bra jobb för att förstå de "utmaningar" ni har där i Sverige.

Hela inlägget samt länk till rapporten här


5 kommentarer:

 1. Som du skriver, finns säkert en hel del mindre och större fel men den övergripande bilden är ändå hemsk.
  Vad säger man om ett folk som låter detta ske, låter främmande män våldföra sig på kvinnorna.
  Eller är det inte folket, de vet nog, men den bigotta medelklassen som fortfarande tror de tar in en korrekt världsbild genom DN och SVT och fortfarande helt avfärdar ledarsidorna, nyheter idag och till exempel denna blogg som extrema hatsiter.

  SvaraRadera
 2. Bra att medborgare gör eget grävande arbete, när regeringen vägrar. Jag struntar fullständigt om det så vore självaste Lucifer som skrev rapporten - jag vill gå på fakta, i äkta "husblatte" manér. Jag har läst rapporten, men avser att ladda ner dataunderlaget framöver, för att vända och vrida på det och fundera mer. /Trött Nysvensk

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Så vitt jag kan bedöma har den totalt förtigits av media i Sverige.

  Vissa mindre publikationer och några bloggar har diskuterat den, men mig veterligen har ingen större aktör ens bett någon statistiker fakta- och metodgranska den.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tror sig väl inte kunna hitta felaktigheter.

   Radera
  2. Spot on eller +1 som det ju heter numera.

   Här har vi alltså en kille som gör vad BRÅ borde ha gjort. Men trots fina titlar, resurser och skattepengar levererar de bara lögner, halvlögner och cherrypicking. Eller "klädsamt avstående".

   Det är alltså ett dubbelt bedrägeri. Skattebetalarna tvingas även finansiera lögner som försenar en debatt, som borde lyfts för länge sedan. 7K, BRÅ och alla måste hållas ansvariga för sina övergrepp på det svenska folket.

   Radera