söndag 19 oktober 2014

Ubåtsjakten i Stockholm-ett möjligt scenario

Den 11 oktober infiltrerade en Triton-2 den svenska skärgården. Syftet var att byta ut tidigare applicerad utrustning för avlyssning i området runt Möja i Stockholms skärgård. Triton-2 utgick från en moderubåt längre ut till havs (räckvidden är ca 60 sjömil). Operationen kommer att göras i flera steg då uthålligheten på Triton-2 är begränsad. Man medför även en dykfarkost enligt bilden nedan. Den 13 oktober får man vissa tekniska problem på moderubåten som måste dra sig tillbaka.

Triton-2
 Dykarfarkost

14 oktober sänder GRU ett meddelande till Triton-2 om att urnästling måste ske skyndsamt.

Samtidigt ges instruktioner till det liberiaflaggade ryska fartyget NS Concord att bege sig till området för att assistera. 

15 oktober. NS Concord anländer till området utanför den svenska territorialgränsen för att assistera i operationen. Då moderfarkosten har avlägsnat sig har Triton-2 tvingats kvarstanna inomskärs så man inte haft möjlighet att ansluta till moderubåten.

16 oktober gör Triton-2 ett nödanrop från sin position nära Kanholmsfjärden då NS Concord saknar möjlighet att motta krypterad sändning. Man sänder okrypterat, men i kod. Man meddelar att man avser att försöka ta sig ut till NS Concord den påföljande natten, då företaget ännu inte bedöms vara upptäckt.
NS Concords rutt

Den 17 oktober inser man att läget är prekärt då man bedömer att det inte går att nå NS Concord och att man helt saknar möjlighet att urnästla ur området, inklusive medhavd miniubåt. Man begär instruktioner från operationsledaren i Kaliningrad och får svaret att man skall förflytta båten till djupast möjliga område och där överge den. Man skall sedan initiera ett förutbestämt flyktprotokoll. (Denna sändning spåras och pejlas av FRA vilket man är medveten om, men man bedömer att svenska marinen inte skall agera så snabbt på det pejlade meddelandet). Sagt och gjort börjar man förflyttningen. Planen är att sänka miniubåten och att därefter fly mot Stockholm för vidare transport hem. Dessvärre bryter man ytan i Kanholmsfjärden samtidigt som en pensionerad sjöofficer är på väg ut till sin sommarstuga på Träskö-Storö. Denne ringer upp sina gamla kollegor på Marinstaben och rapporterar vad han sett. Marinen agerar snabbt och för fram alla tillgängliga resurser.

Som vid alla liknande operationer finns det en organisation iland för att understödja en eventuell flykt om det skulle behövas.

Besättningen lyckas föra ut miniubåten till det förutbestämda området där den överges. Efter att Triton-2 har övergetts plockas besättningen upp av en snabbgående motorbåt. Båten fanns tillgänglig vid en sommarstuga på Värmdö. Sommarstugan ägs av ett svenskt aktiebolag med verksamhet i Ryssland. De 25-åriga stekarna Jon-Jon och Pirre ser delar av det ovanstående förloppet när de passerar med sin ribbåt men fattar ingenting då de mest är intresserade av att hälla ut några liter skumpa i diskhon på Seglarbaren i Sandhamn den kommande helgen.

De ryska sjömännen förs i land av sin kontakt på Värmdö där de utrustas med civila kläder och polska pass. Därefter skjutsas de till Värmdö kyrka och tar buss 438 kl 18:02. Efter ett bussbyte är de framme vid Slussen kl 19:00. På kvällen den stegar besättningen in på den ryska ambassaden i Stockholm. Där kommer man bli kvar under några veckors tid, tills dess man anser att det är möjligt att ta dem ur landet.
Den svenska Marinen övergår snabbt från det initiala sökandet i Kanholmsfjärden till att försöka stänga av flyktvägarna ut till NS Concord. Man lägger ut temporära lyssnarbojar och Visby-korvetterna patrullerar utanför den inre skärgården. Endast minsvepare (som kan hitta liggastillande objekt på botten) kvarstannar i området runt Kanholmsfjärden. Längst ut fattar det svenska ubåtsvapnet posto.
18 oktober NS Concord lämnar området då man inte längre behövs.
Säkerhetspolisen sätter ryska ambassaden under bevakning, ett dygn för sent. Dessvärre har de gamla rutinerna för att hantera dylika inträngningar inte övats på länge, då man mestadels hänger runt extrema inrättningar av religiös natur numera.
Marinen fortsätter sökandet under 3 veckors tid, för att utesluta att det rör sig om en Pirhana, vilken kan ligga stilla på botten under c:a 20 dagar. Minsveparna fortsätter sökandet efter eventuella övergivna mindre dykfarkoster eller miniubåtar. Man upptäcker dock inget. I slutet på november får Marinen nya indikationer på främmande verksamhet i skärgården då Triton-2 hämtas hem till Kaliningrad. Även denna gång får man gå hem tomhänta.

Pirhana

Hade resultatet blivit annorlunda om inte svenska politiker hade massakrerat den svenska Marinen?
Nu gör man vad man kan med de tillgängliga medel man har. Den gamla generationen ubåtsjägare har gått i pension och deras materiel har avrustats. Man saknar Hkp med ubåtsjaktskapacitet. Det är inte osannolikt att man hade kunnat nå bättre framgång i den gamla organisationen.
Hade det gjort skillnad om den svenska allmänheten hade varit lite mer observant?
Nu hade miniubåten lite tur i oturen. Otur att en gammal sjöbjörn upptäckte den, men tur att stekarna inte fattade ett dyft om vad de såg. Det är ju fortfarande så att allmänheten ser vissa företeelser, men man kopplar inte längre.
FRA spelar som alltid en nyckelroll och är mycket kompetenta. Dock är det boots on the ground som gäller när FRA väl har pejlat in suspekta ryska turister i skärgården.
Historien ovan är sammansatt genom användande av diverse öppna källor, antaganden och egen fantasi. Jag kan rekommendera att följa @oplatsen och @jagarchefen på twitter för träffsäker information i ”realtid”.

Undertecknad försöker också bidra. Följ mig gärna på twitter (@LiketErik)

Uppdatering:Tillägg med karta utvisande Försvarsmaktens operationsområde, samt undervattenskablar. Via @vpkivimaki

Med all säkerhet kommer jag ha fel när vi sitter med facit i december; man kanske aldrig upptäcker när Triton-2 hämtas hem……

24 kommentarer:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=LU-ynRoqDEs

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

   Radera
 2. Jag tror du har rätt i mycket, dock tror jag snarare att de utför spaning på den nederländska ubåten samt kika närmare på den svenska övningen som pågick veckan innan, annars kunde de ju lika gärna vänta en vecka med materielunderhåll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Möjligt, eller så ville de passa på under lite skarpare förhållanden. Lite gratis övning i inträngning på köpet.

   Radera
 3. Den som inte halvan tar han inte heller helan får
  http://skargardsbryggan.com/index.lasso?a=682354884&p=1&s=2

  ;-) Hemvärnet att står för nästan halva insatsförsvaret
  http://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2010/02/hemvarnet-pa-frammarsch/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hemvärnet mkt bra och viktig komponent i försvaret. Boende i skärgården borde få extra förmåner för anslutning. Slopad fastighetsskatt/avgift kanske?

   Radera
 4. http://www.finkammat.se/img/2014/10/20/8818129.jpg

  SvaraRadera
 5. Den gamla generationen ubåtsjägare lyckades aldrig hitta några ubåtar, trots att de senare bevisligen visade sig vara betydligt större än en miniubåt, och det trots att de hade tillgång till all den utrustning som alla påstår nu saknas.

  Så frågan är hur mycket det hade hjälpt med den numera pensionerade kompetensen och erfarenheten, eller den avskaffade materielen för den delen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skilj på vad du fått veta och vad som skedde.

   Radera
 6. Svar till Skeptisk: En av anledningarna till att man inte tog upp ubåtar till ytan officiellt är att det politiska efterspelet skulle få enorma konsekvenser. Att allmänheten inte fått del av vad som hänt är inte samma sak som att det inte hänt...

  SvaraRadera
 7. Hmm..,

  Hos Svenska folket och hos politiker fanns tidigare inte stöd för att närma sig NATO. Se t ex Statsministerns första tal i riksdagen "Sverige ska inte närma sig NATO!".

  Ngn månad senare har vi "Rysk" ubåtsjakt med en massa propaganda mot Ryssland.

  Idag är politiker och folket för att närma oss NATO.

  Vem tjänade på "ubåtsjakten"? Där har du nog svaret på vilka som var bakom kränkningen/propagandan.

  Om du fortf tror Ryssland låg bakom behöver du antingen tro att Ryssland vill att Svea närmar sig NATO eller att Ryssland/Putin/GRU är dum i huvet.

  SvaraRadera
 8. Hej Var och en, mitt namn är fru Rebecca Moses ,, jag bor i USA och livet är värd att bo bekvämt för mig och min familj nu och jag har verkligen aldrig sett godhet visad för mig så mycket i mitt liv som jag är en kämpande mamma med tre barn och jag har gått igenom ett allvarligt problem när min man stött på en hemsk olycka förra veckan och doktorerna säger att han måste genomgå en delikat operation för att han ska kunna gå igen och jag inte kunde ha råd med räkningarna för hans operation så gick jag till banken för ett lån och de slår mig ner med att jag inte har något kreditkort, därifrån kör jag till min far och han kunde inte hjälpa, då när jag bläddrade igenom yahoo svar och jag kom över en lånegivare MR Stephen Wilson, som ger lån till en överkomlig ränta och jag har hört talas om så många bedrägerier på internet men vid denna desperata situation hade jag inget annat val än att ge det ett försök och förvånansvärt var det allt som en dröm fick jag ett lån på $ 70,0 00 USD och jag betalade för min man operation och tack GUD idag han är okej och kan gå och jobbar och belastningen är längre så mycket på mig längre och vi kan mata bra och min familj är lycklig idag och jag sa till mig själv att jag skriker högt till världens underverk av GUD till mig genom denna GUDs fruktansvärda långivare, MR Stephen Wilson, och jag kommer att ge råd till någon i genuint och allvarligt behov av lån för att kontakta den här GUDs fruktiga mannen via ..consumerloanfirm@gmail.com, och jag vill att alla ska be för den här mannen för mig för att han har gjort mycket i min familj och jag ber att gud fortsätter att välsigna dig för det goda du har gjort för min familj. TACKER Rebecca Moses

  SvaraRadera
 9. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Hej och välkommen till Spotcap Global Loan Services, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och även lånekonsult.

  Behöver du stort finansiell förstärkning? behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

  Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

  Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuld till inkomstkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl

  Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver

  Vi tillhandahåller lånetjänster i världsklass 24 timmar. För frågor / frågor? - Skicka ett mail till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

  Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

  Din ekonomiska frihet är i dina händer!

  SvaraRadera
 11. Mitt namn är Anna Sjoberg, från Stockholm - Sverige, jag är läkare av yrke. Idag är en av mina lyckligaste dagar i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min äkta kärlekspartner hemma på en julsäsong. Jag läste liknande inläggskommentar online blogg förra veckan om Dr. Oduduwa kärlek spellcaster har begåvade krafter för att hjälpa mig med magiska kärlek stava del för att återställa min ex pojkvän tillbaka till mig efter 2 års separation, jag provade, förvånansvärt min pojkvän tillbaka tillbaka för att älska mig och vi boht tillsammans i samma hem för mig, nu älskar vi varandra mer än någonsin tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kraftfull magisk kärlek stavning del till alla som försöker förena tillbaka ex kärlekspartner, också älskar stava för att ändra trasiga äktenskapsförhållanden inom 2 dagar dina relationsproblem är över.
  Ni kan alla få samma hjälp från honom via kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
  Jag bevittnade verkligen ett omedelbart resultat efter två dagar av aktivering av kärleksstava. Jag vittnar idag att Dr. Oduduwa kan hjälpa till att lösa följande - Love spell portion to ....
  * få tillbaka din ex kärlekspartner,
  * återställa kärleksförhållande mot förlust
  * förena bruten äktenskapsförhållande
  * magisk kärlek för att komma tillbaka
  * sluta skilsmässa
  * Älskar stava för att undvika att fuska par
  * Älskar stava för att sluta dela
  * Talisman ring för kärlek dominans.
  * magisk stavring för kärlek. etc.
  Jag försökte, magiska kärlek stavning del tillbaka min ex kärlekspartner inom 2 dagar. det fungerar till mitt bästa. det fungerar för dig.

  SvaraRadera
 12. Jag kunde få min man med hjälp av en stavläkare som heter dr Ajayi när jag upptäckte att han blev charmad av en annan kvinna, jag var väldigt glad att jag kontaktade stavskärmaren eftersom han var anledningen till att jag kunde vinna min man tillbaka och vi lever i fred nu. Kontakta dr Ajayi för allt ditt stavarbete han hjälpte mig att få tillbaka min hus och jag tror att han kommer att hjälpa dig med det som stör dig. E-post: drajayi1990@gmail.com eller whatsapp: +2347084887094.

  SvaraRadera
 13. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

  SvaraRadera
 14. Jag skulle vilja dela mitt vittnesbörd med dig från alla människor i världen. Sandra från England Bara the Finder, jag gifte mig med min man för två år sedan och vi började ha problem hemma, slutade att sova i samma säng om de små saker som alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket och sover alltid med andra kvinnor på sidan. Jag har aldrig älskat någon annan än honom i mitt liv. Han är fadern till mitt barn, och jag vill inte tappa honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli det vi har idag. för några månader sedan är han nu anpassad till att leva med mig och baby, att vara ensamstående förälder kan vara svårt ibland, så jag har ingen
  Jag vände mig och var trasig. mitt hjärta ringde min mamma och förklarade allt för henne, min mor berättade om dr. de andra tre och ett halvt åren, och det var ett mirakel, de kom tillbaka till varandra. Han skickades till Dr.pellar, på hans e-postadress: drpellar@gmail.com
  och för att förklara för honom allt som han hade lovat mig att inte oroa mig för, att han skulle bli fascinerad och få saker att återgå till det sätt vi älskar så mycket igen, och det var en annan kvinnlig anda som kontrollerade min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa ok. Så han gav mig besväret, och två dagar senare återvände min kärlek för att be mig om förlåtelse. det är därför jag bestämde mig för att dela mina erfarenheter med alla som har problem med att kontakta Dr.pellar frigjorde många bilar på hans e-post: drpellar@gmail.com
  (1) Om du vill få ditt ex.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar.
  (3) Vill du bli befordrad till ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Vill du bli rik?
  (7) Vill du binda din man / hustru
  din för alltid?
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Växtvård
  (10) vinner lotteriet

  SvaraRadera
 15. TACK TILL STOR Dr.Sango för att lösa Mina problem med hans e-post är spellspecialistcaster937@gmail.com
  Jag heter Miss Fatima. Jag var gift med min man i 5 år. Vi bodde lyckligt tillsammans i år, inte förrän han åkte till Australien på affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar jag mig och barnen och älskar henne ensam, så när min man kom tillbaka ur vägen sa han att han inte gjorde det Jag vill inte längre se mig och mina barn, så han körde oss ur huset och åkte till Australien för att träffa den här andra kvinnan. både jag och mina barn var så frustrerade och jag stannade hos min mamma och jag skulle inte bete mig bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter att min far dog så att mannen som gifte sig inte behandlade henne väl och mina barn var så förvirrade. och jag letade efter ett sätt att få min man hem för jag älskar honom och jag respekterar honom så mycket att en dag när jag bläddrade på min dator såg jag mannen som Dr.Sango hjälpte till att få sin fru tillbaka för honom, vittnesbörd som delades på internet av många flickor och jag var så imponerad att jag trodde att jag försökte.
  Till att börja med var jag rädd, men med tanke på vad mina barn och jag gick igenom kontaktade jag Dr.Sango och gjorde allt han bad mig göra med tro och han sa till mig att hålla mig lugn bara i 24 timmar som min man skulle ge mig tillbaka till min största överraskning Jag fick ett samtal från min man häromdagen och frågade om barnen och jag ringde Dr.Sango och han sa att hans problem löstes av min son. så jag kom tillbaka till min familj efter en lång stress av att stoppa den onda damen, med all den hjälp från Dr.Sango, jag vill att ni alla ska gå med mig i det här forumet tack så mycket Dr.Sango och jag också råd för alla i sådana eller liknande problem eller problem som han behöver för att kontakta honom på sin e-post spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.
  SPECIALISERAD I NÄSTA SERIEN.
  (1) Om du vill ha din tidigare återvändande.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar.
  (3) Om du vill bli befordrad till ditt kontor.
  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Om du vill bli rik.
  (7) Om du vill binda din man / hustru för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Hur du är lurad och vill återvinna dina förlorade pengar.
  (10) om du vill avsluta skilsmässan.
  (11) om du vill skilja dig från din man.
  (12) om du vill att dina önskemål beviljas.
  (13) Graviditet för att bli gravid
  (14) Se till att du får problematiska rättsfall och skilsmässa oavsett scen
  (15) Sluta äktenskapet eller förhållandet från separationen.
  (16) om du har några sjukdomar som (H OCH V), (cancer) eller någon sjukdom.
  (17) om du behöver böner för ditt barn eller för dig själv.
  (18) du vill bota diabetes, herpesmedicin, HIV- och AIDS-medicin, bröstcancermedicin och cancerläkemedel,
  igen, se till att kontakta honom via e-post på spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.

  SvaraRadera
 16. Snälla, min kära vän, jag är ledsen för att ha läst det här inlägget, jag ser bara hennes sätt att hjälpa vem som kommer att behöva den hjälp jag har. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slutet att det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag var gift i 3 år, och för det fjärde året av mitt äktenskap, tog en annan kvinna bort min älskare, och min man lämnade mig och mina barn, och vi led i två år tills jag träffade en plats där en man med namnet Ytterpräst Dr.Sango hjälpte jag bestämde mig för att försöka hjälpa honom att föra sin älskare hem och lita på mig för att bara skicka honom min bild och hans detaljer till honom och den mannen och efter två dagar när han sa till mig såg jag bilen jag gick in i hus och såg att det var min make och han kom till mig och barnen och det är därför jag är glad att se var och en av er i liknande möte med den här mannen eftersom jag inte kan svära ditt liv. Ett väldigt starkt stavspel och dess stava fungerar mycket bra utan biverkningar om du vill ha mer information om prästen Dr.Sango Lider du verkligen i ditt förhållande nu? Vill du att högpräst Dr.Sangos ingripande i din relation ska hjälpa till att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com
  om du har några problem i följande fråga
  (1) Om du vill ha din tidigare återvändande
  (2) om du alltid har dåliga drömmar.
  (3) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
  (4) Om du vill ha en baby.
  (5) Örtvård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din man / hustru för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Låt människor lyda dina ord och uttrycka din önskan
  (10) E.T.C Case Solution
  Kontakta dem på ditt spellspecialistcaster937@gmail.com e-templ
  och lösa alla dina problem

  SvaraRadera
 17. Jag vill agera din testament
  Jag heter Sheri från USA
  Det måste vara det vittnesbörd som alla måste läsa, jag är här för att hela världen ska veta om mannen som räddade mitt förhållande, och den här stora mannen heter Dr.Pellar. Det gjorde ett bra jobb för mig att ta med min ex-älskare som lämnade mig och lovade att han aldrig skulle komma tillbaka till mig igen. Tack vare detta insåg jag att att ge detaljer om Dr. Pelar har gett många fördelar till världen för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom, som hjälper dig att reparera detta trasiga förhållande eller ditt äktenskap. Du kan kontakta honom via hans e-postadress: drpellar@gmail.com Kontakta honom så ser du hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande nummer
  (1) Du vill ha ditt ex.
  (2) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
  (3) Du vill åtföljas av män / kvinnor.
  (4) Du vill ha ett barn.
  (5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt
  (6) Du vill att din man ska vara din för alltid
  (7) Du behöver andlig hjälp.
  (8) Du har blivit lurad och vill återta dina förlorade pengar.
  (9) Avsluta skilsmässa
  (10) Angivande av pengarritualen
  (11) Vinn valet
  om du behöver hjälp kontakta Dr. Pellar via e-post och han är den som räddade mitt äktenskap och nu är jag verkligen glad att nu hans e-postadress är drpellar@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
  kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Hej, jag heter Anna Martinez och jag vill bara dela mina erfarenheter med alla. Jag har hört talas om detta tomma ATM-kort ett tag och har aldrig betalat ränta på grund av min tvivel. Fram till en dag upptäckte jag en hacker med namnet Robert Giddo. han är riktigt bra på det han gör. Jag frågade honom om det tomma ATM-kortet. Jag fick höra att det är det och att det är ett kort som är programmerat för slumpmässiga uttag utan att märka det och att det också kan användas för gratis köp online av alla slag. Detta var chockerande och jag tvivlade fortfarande. Sedan försökte jag det och bad om kortet och accepterade dets villkor. Fyra dagar senare fick jag mitt kort och försökte närmaste bankomat, mycket till min överraskning. Det fungerade som magi. Jag kunde dra tillbaka upp till $ 3000. Det var otroligt och den lyckligaste dagen i mitt liv. Hittills har jag kunnat ta ut upp till 300 000 dollar utan stress för att bli fångad. det finns inga uttagsautomater. Detta SVARTA ATM-KORT ​​KAN INTE penetrera det eftersom det har programmerats med olika verktyg och programvara. Den har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka det. Jag vet inte varför jag publicerar det här, jag kände bara att det kan hjälpa oss som behöver finansiell stabilitet. Den tomma bankomaten har verkligen förändrat mitt liv. Om du vill kontakta dem, här är e-postadressen, blankatmcardonline@gmail.com, whatsapp: +2348154117493

  SvaraRadera
 20. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

  SvaraRadera