måndag 9 april 2018

Arbetskraftinvandring från MENA

Dagens inlägg handlar föga förvånande om migrationshaveriets baksida. Dessvärre blir det en av mina spådomar som slår in. Redan 2014-15 skrev jag att mängden svartjobb och ekonomisk brottslighet kommer öka stark iom migrationshaveriet. Dels har vi alla med avslag som inte lämnar och massa folk som väntar på prövning samt dessutom den udda fågeln att vi nu har arbetskraftinvandring från mellanöstern.

Den största nationaliteten av arbetskraftsinvandrare inom gruppen personlig assistans är från Irak.....

Upplägget är såklart att skicka hit ngn med verkligt eller simulerat vårdbehov och sedan tas ett antal personer hit (från klanen) som blir dennes personliga assistenter med lön från skattemedel. Kontrollerna  hos svenska myndigheter är under alla kritik och har varit så i 15 år.Något som naturligtvis utnyttjas av personer som känner noll koppling till att "alla ska göra rätt för sig". Vanliga knegare ser detta och den gamla sanningen om att man bara gör rätt för sig om ens granne gör det, slår in. Vi hamnar alltså i en nedåtgående spiral gällande viljan att bidra till det gemensamma.

Hållö nedan är LO ekonom. Han har ofta intressanta faktaunderbyggda utläggningar på twitter. Följ gärna.


Tullverket har rapporterat om denna företeelse i sin rapport om organiserad brottslighet. Dock ska tilläggas att alla är nog inte personer i beroendeställning då många nog är med på noterna eller simulerar åkommor.



13 kommentarer:

  1. Hej.

    Det finns inga problem med invandring som inte kan lösas med

    A) Utvisning
    B) Strypt inflöde

    Det är inte helt olikt hur man löser problem med översvämning till följd av snösmältning.

    Sedan har vi förstås C) Dika ut och led om vattnets väg...

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vänstern vill återigen bomba i Syrien, ingår i planen.

      Tucker redogör här:
      https://www.youtube.com/watch?time_continue=210&v=arPeK3UqWuk

      Radera
    2. Ser illa ut. Stäng gränserna.

      Trump skulle lösa sina problem med media/muller om the deep state fick sitt krig som Hillary hade lovat. Hoppas Trump inte tar den vägen utan bara tvitterhotar.

      Samma bluff nu som 2003. Och i Sverige är det samma hökar som med hull och hår går på nästan samma fint, har inte lärt sig nått. Globalister och tokstollar, höger vänster jublar. Assad vill ju gärna ha missiler i huvudet.

      Radera
    3. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster@gmail.com]
      1. Ta med din pojkvän tillbaka
      2. Ta med din man tillbaka
      3. Ta med din fru tillbaka
      4. Ta med din flickvän tillbaka
      5. Vinn lotteri
      6. Främjande på kontor
      7. hjälpa dig att bli gravid om du letar efter livmoderns frukt
      8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
      9. äktenskapsengagemang och så många fler.

      Radera
    4. Själv är jag exalterad över att få läsa roliga spam-kommentarer! :-)

      Radera
    5. Främjande på kontor låter som lite metoo varning på det, men WTF värt pröva!

      Saknar 10. Kärlek på lasarett

      Radera
    6. De är lite komiska, min favorit är ”stavningskastaren” Låter kanske denna vara kvar ;) Brukar få slänga dussintals i skräplådan.

      Radera
  2. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
    1. Få din älskare eller man tillbaka
    2. Pengar stava / lycka till stavning
    3. Om du vill stoppa din skilsmässa
    4. Skyddsspel
    5. Få jobbstavning
    6. Kampanjer
    7. Få pengarna tillbaka.
    8. viktminskning stavning
    9. Kärlekstavning
    10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
    11. Graviditetsstavning

    SvaraRadera
  3. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
    (1) OM DU VILL DIN EX-TILLBAKA
    (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
    (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
    (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
    (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
    (6) du vill vara rik
    (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
    (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
    (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
    (10) DU BEHÖVER EN JOBB
     ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr. Adodo har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex tillbaka med sin magiska spell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över D.Adodo email på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men att Min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.Adodo verkligen är en riktig stavning. Behöver du hjälp då kontakten doktor anger nu via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring eller lägg till honom whatsapp +2348107527833

    SvaraRadera
  5. Jag Mrs. Corolina.William från enad stat, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min man William, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i 7 år nu med två barn. När jag gick på semester till Dubia hänvisade jag till en kvinna som heter Sandra, jag berättade för henne att hon inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och söker hjälp, jag vet inte vad jag ska göra tills jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade inte oroa sig för hon hade ett problem som tidigare och att införa mig till en man vid namn profeten TAKUTA WHO förhäxat sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter tre days.Maria ber mig att kommunicera med profeten TAKUTA . Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och jag ber mig att inte oroa sig för att gudarna av hans förfäder kommer att kämpa för mig. Jag sa till mig att efter tre dagar skulle jag gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar min make ringde mig och sa att jag är ute efter saker med mig igen, har jag förvånade mig när jag såg honom och jag började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad detta stor profet gjorde för mig och min man, kan du kontakta Hans e-post: (takutaegbedie@gmail.com) .. .eller WhatsApp honom på detta nummer. (2348165186811). Kontakta honom om något problem som:
    (1) Om du vill att din ex ska komma tillbaka
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill ha ett barn.
    (5) Växtskydd
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara hans för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Låt folk lyda sina ord och göra sin önskan
    (10) ETC-falllösning
    Kontakta honom igen på (takutaegbedie@gmail.com) eller whatsApp .. honom på det här numret. (2348165186811). och bli välsignad.

    SvaraRadera
  6. Jag heter Elizabeth James, är från USA, jag är här för att vittna om det goda arbetet med AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
    Jag har varit äktenskap i tio bra år och inget barn och och min man hotade att skilja mig och gifta mig med en annan kvinna.
    Jag träffar en vän som introducerade mig till Dr Aroza som hjälper till att ställa en stavning och jag var gravid och lever nu lyckligt med min man och barn.
    Passerar du genom problem som .....
    Andliga problem
    Traditionella ritualer
    Äktenskapsproblem
    Pengar stavar
    Barreness
    Skilsmässa lösningar
    Attraktion
    Sysselsättning
    Rättsfall
    Revevge
    Hälsoproblem
    Känner du att du inte har någon framtid?
    Har du förlorat iver för livet?
    Känner du att du förlorar den?
    Ständigt drabbar du av otur?
    Söker du kärlek, vänskap vill en tidigare älskare återvända eller en nuvarande älskare att begå?
    Kontakta sedan AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE
    Ring eller WhatsApp +79267785378
    E-post. arozatemple@gmail.com
    Skype. Aroza tempel
    Facebook: Arozatemple2

    SvaraRadera
  7. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

    SvaraRadera