söndag 1 april 2018

Regeringen beviljar amnesti i barnäktenskap

De senaste dagarna har ett gammal förhållande uppmärksammat, nämligen det faktum att äktenskaå ingångna utomlands av ngn utan anknytning till Sverige, är giltiga i Sverige. Socialstyrelsens taffliga broschyr satte ljuset på denna fråga. Snabbt var vänstern och "feministerna" uppe ur skyttegravarna och deklarerade att de minsann var sambos redan som 16-åringar. Vad de inte nämner är såklart det faktum att de frivilligt både ingått samboskapet samt kunde avsluta det när de ville.

Regeringen verkar ha tagit intryck av sina stormtruppers demagogik och har snabbutrett frågan och ger amnesti åt alla som ev begått någon lagöverträdelse i samband med slika äktenskap. Man vänder blad helt enkelt.

I dagens läge är det svårt att skilja verklighet från fiktion, läs mer om Regeringens förslag här.

15 kommentarer:

 1. Det börjar bli lite obehaglit i debatten nu, har känt det ett tag,

  Just denna broschyr tydliggjorde det rejält, det är ju helt GLASKLART vad man skall tycka om detta, 9åringar (det blev ju precis godkänt i turkiet vill jag minnas) gifts bort med äldre vuxna män som dessutom (tycker jag) kommer från en kultur med usel kvinnosyn (min åsikt). Väldigt få intervjuer med barnbrudar som tycker livet är toppen...

  helt plötsligt är alla sveriges feminister ute och förminskar problemet genom att hävda att dom minsann förlorade oskulden vid 15.

  Det börjar bli dags att anlägga moteld, något som jag klurat över är om inte muslimska kvinnor (inte i den stora gruppen sekulära muslimer) skulle vara snabba med att överge islamisterna för ett sekulärt liv, kristen eller muslim.

  Man kan kanske dränera gruppen den vägen?

  Nästa steg är väl att helt enkelt ignorera skiten, dra in alla bidrag och så får dom följa svenska lagar punkt. Gör dom inte det kan rättsväsendets och byråkratins långsamma och tunga kvarnar börja mala.
  Islamisterna jobbar ju per se inte, dom får en jädra massa bidrag från staten/kommuner, 48 miljoner till Ibn Rushd på 1år

  Något för dig att klura på, gruppen vita sydafrikaner är väl galet lämplig att ge asyl i Skandinavien. Vi skulle populera landsorten med 3.5 miljoner hårdföra bönder som är protestanter och har våra värderingar.

  Chansen att det skulle emottas med öppna armar av refugees welcome är väl minimal men kanske något man skulle börjar kämpa för?

  SvaraRadera
  Svar
  1. tillägg, gällde alltså inte ditt aprilskämt utan ditt förra inlägg med infobladet.

   Radera
  2. Ja det var ju en intressant idé att ge sydafrikanska bönder asyl i Sverige, vill dock minnas att de enkelt kan åka till annat land i samväldet. Något måste göras snabbare än vad som sker nu. Steg ett måste vara att strypa alla bidrag till alla organisationer med tveksam inriktning, kan man inte lyska ut ngn bra modell stryp alla bidrag till allt. Öka kontrollerna inom alla områden där skattemedel används då skattebedrägerier och försäkringskassefusk finansierat mången islamist.

   Radera
  3. Förstår tankegången att "balansera ut" andra nationaliteter med asylsökande boer, men även dessa har ju sina problem (många bär på trauman, rätt hög HIV-incidens etc) så det är knappast troligt att de blir några guldklimpar BNP-mässigt (även om de naturligvis klarar sig mycket bättre än de grupper Sverige tar emot nu).

   Den enda lösningen som skulle kunna rädda Sverige är totalt asylstopp nu och massiva deportationer. Sverige ska öht inte alls axla några som helst ny åtaganden.

   Dessutom tror jag att boer finner sig snabbare tillrätta i samväldet (som påpekat). I övriga Europa torde Holland/Belgien ha bättre ingångar. språkligt sett.

   6-10

   Radera
  4. " totalt asylstopp nu och massiva deportationer." Dream on...

   Radera
  5. Tror inte vi kan rädda Sverige utan att minska sossarna ytterligare 10%. Partiet består nu mest av skogstokiga kärringar så ett inbryt är svårt.

   Ser gärna att det nya partiet Afs går all in med valfläsk, ökar S pensionerna för fattigpensionärerna med 25kr/månad erbjud 3000 kr i månaden. Blås dem på deras egen paradgren.

   Radera
  6. @ Qvintus

   Du såk kvalifikationen "skulle kunna" va? Givetvis är sannolikheten låg. Dessutom sjunker IQ raskt (även bland pursvenskar) så det blir ett fattigt, kallt och korkat land även om man lyckas rädda det :-)

   @ Anonym

   Ja S ska ner till 10% och ev även dö på sikt. Om de inte lyckas transformera sig till något slags rasifierat/muslimskt parti (vilket de je fö är på god väga att göra).

   6-10

   Radera
  7. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster@gmail.com]
   1. Ta med din pojkvän tillbaka
   2. Ta med din man tillbaka
   3. Ta med din fru tillbaka
   4. Ta med din flickvän tillbaka
   5. Vinn lotteri
   6. Främjande på kontor
   7. hjälpa dig att bli gravid om du letar efter livmoderns frukt
   8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
   9. äktenskapsengagemang och så många fler.

   Radera
 2. För det första tror jag inte lagstiftarna direkt tänkte på barnäktenskap när man stiftade lagen om att utländska äktenskap ska anses giltiga i Sverige. Motsatsen hade nog varit rätt opraktisk i vissa delar - ska alla invandrarmän ombes ta på sig föräldraskapet för sina barn som man gör med svenska ogifta män?

  Sen undrar jag vad det är för amnesti för begångna brott som åsyftas?

  Slutligen undrar jag så klart jättepättemycket om du den här gången kan formulera ett svar utan att komma med luddiga påståenden om min person. Antagligen inte, men man kan ju hoppas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inlägget om amnesti ovan var alltså ett aprilskämt, vilket framgår av länken (som jag förmodar att du inte klickade på).

   Det vore inte så svårt att endast erkänna utländska äktenskap endast under förutsättning att personerna är över 18.

   Radera
  2. Bendover är ju själv ett året-runt-skämt, kul att hans OCD-kommenterande hittat även hit.

   Radera
  3. Läser inte Corny längre med där jobbade väl Ben heltid?

   Radera
  4. Nu blev du nästan rikskänd Ben, en av få som gick på årets aprilskämt i tider av fake news :)

   Radera
  5. Nja, "gick på" är väl att ta i, men jag måste erkänna att jag blev konfunderad - aprilskämt liksom skämt överlag ska ju vara roliga, och det här var ju ett sällsynt trist aprilskämt.

   I övrigt noterar jag att det är idel invektiv, amatördiagnoser och misstänkliggöranden - så som det brukar vara när sakliga argument saknas.

   När det gäller sakfrågan så nej, det vore inte så svårt att endast erkänna utländska äktenskap endast över 18 år, och då kan man ju välja att läsa in foliehattiga konspirationsteorier eller rent praktiska förbiseenden i gällande lag.

   Radera
 3. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-TILLBAKA
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera