torsdag 6 december 2018

Åhléns: Tomten är turk!

Man börjar bli lätt trött på att få sig till livs en korvstoppning om att inget svenskt finns. Detta har ju pågått några år och vi uppfostras av politiker och tyckare om vad som gäller. Om det verkligen stämmer struntar de i, deras världsbild skall sättas som i förlängningen innebär att inget svenskt finns och att okontrollerad migration därmed är helt naturligt, vi flyter alla runt i samma kärl av kulturmixer...eller?

Åhléns drar nu sitt strå till stacken och fastslår att tomten är turk! Förutom det genomlöjliga i att försöka vrida till allt som ngt utländskt, så är det faktiskt helt fel. Den ev förebilden till tomten (oklart om ngt alls finns kvar annat än namnet i vissa länder) Nikolaus av Myra är nämligen grek, om det nu är viktigt. Julen är ju oavsett svensk, fast lutfisken kanske är ngt somaliskt påfund?

Thomas Gür skriver om detta nedan.4 kommentarer:

 1. Hahaha...Thomas Gür är min favoritturk!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag börjar bli hjärtligt trött på förnekandet av det svenska. Det är något fruktansvärt unket och självspäkande över det hela. Det är också så 2015, eller nåt.

  SvaraRadera
 3. Att känna eller t.o.m. tycka att kärringarnas Åhléns är underlägset på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på varuhuskedjans historia och nuvarande handlingar. Låt kärringarnas Åhléns gå under i blod och lidande. Leve det monokulturella, renrasiga och klassindelade ekonomiska samhället! Leve meritokratin!

  https://m.youtube.com/watch?v=1yne8Xc-s30

  SvaraRadera