fredag 27 september 2019

Nytt islamiskt parti i Sverige


Nu har även den europeiska trenden kommit till Sverige. Ett parti där den grundläggande tanken är att det bygger på att man är muslim. Inte vad man tycker om skatter, försvar, omfördelning etc, utan at man är muslim. Ja det känns som att vi går bakåt där religionen får mer och mer plats i samhället.

Det är lite komiskt att de partier som haft som uttalade mål att ta alla nya röstberättigade under sina vingar med rätt slappa krav att bli medborgare, nu kanske tappar en del av dessa till detta islamiska parti.

I Nederländerna har ex partiet DENK 3 platser i parlamentet. Jag tror nog inte partiet Nyans kommer bli superstort, men man kan kanske komma in i riksdagen om man lyckas få med sig rätt personer som sedan kan styra in sina klaner/församlingars röster.

Som ni ser i länken här så bildas Nyans av en avhoppad/utesluten gammal gråvarg. Detta innebär att partiet mkt väl kan få ganska stora ekonomiska stöd av Turkiet då Erdogan och APK gärna stödjer politiska rörelser utomlands.

Spanien nämns på kartan nedan, men man har noll inflytande här. Partierna är småttingar i de nordafrikanska enklaverna Melilla & Ceuta.


Europe’s Muslims form own political parties amid rising populism, Islamophobia

3 kommentarer:

 1. Jaha ja, det är "make their voices heard" när inlyttade muslimer gör sina röster hörda och "populist rhetoric and islamophobia" när urbefolkningen gör samma sak. Vessleaktigt.

  SvaraRadera
 2. Jag tror det här kan bli bra, om de agerar som en varudeklaration för islamism. Förhoppningsvis kommer de att driva en del frågor som får folk att tänka WTF!

  Det är kanske för mycket att önska att de skulle köra uppmärksammade kampanjer för rätten att könsstympa sina döttrar och defenestrera dem vid behov för hederns skull, men de där brukar ju balla ur på många andra sätt.

  SvaraRadera
 3. Goddagskompisar, mitt namn heter Antonio Laura från Lund-Sweden, en professionell lektor, undervisar vid Stockholms universitet, jag är 45 år Läs mitt sanna livsvittnesbörd om hur jag återställde tillbaka kärlek och förtroende i mitt äktenskap, jag har goda avsikter att denna information kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka trasigt hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och några muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inga problem att allt kommer att gå bra innan tre arbetsdagar, jag följde noggrant all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad för min man har vägrat att ringa mig eller sms till mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt till mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig har han blivit ringd och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och fram till idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)

  SvaraRadera