söndag 24 december 2017

God Juholt!

Traditionsenligt låter jag som vanligt Håkan önska er alla en god jul!
4 kommentarer:

 1. Må din gran aldrig brinna, Tartarus!

  SvaraRadera
 2. OM spansk pizza är 33% billigare så är var tredje pizza gratis. Pizzeria Sveas clubmedlemskap ser dessutom inte ut att bli billigare, snarare möglar pizzaosten snart och priset höjs ännu mer.

  Grattis till ett bra exekverat beslut!

  6-10

  SvaraRadera
 3. Hej.

  God Jul, såhär på juldagen.

  Brann granen? Eller det kanske är pinje där du bor? Då blir det i alla fall rostade nötter. Här i EUSSR-provinsen Sverige har vi trakterats av en etnolog att tomten är problematisk för att han är en medelålders vit man som ser ut som om han äter kött, en socialdemokratisk islamofil som hävdar att St Nikolaus (280 ekr till 343 ekr*) var turk (och som dessutom inte förstår skillnaden på tomten modell helgonet och den svenska tomten, med bockar och allt), samt en reagering i opposition mot sig själv, mässlingsutbrott, och allmän överbetalda mediala hetärers borgerliga konsumtionsångest i diverse sociala avlopp, eller kanaler som de tydligen också kallas.

  Sätter en peng på att 2018 blir ett nytt 2015 vad gäller invasionen av Sverige, samtidigt som social'demokraterna' kommer att stämpla all kritik av sin politik som fascism, rasism och dylikt.

  Sätter också en slant på att diverse kändisar diskret kommer att föra ut så stora tillgångar de kan av det de har placerat i Sverige före september...

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera