måndag 4 december 2017

Linnea Claeson gör en Pascalidou?


Då Zara Larsson försvann från hata alla män scenen i takt med att pengarna rullade in har man letat efter en ny ung häftig tjej att lyfta fram.

Jag har sett Linnéas tidigare utsagor om att hon som helt okänd 12-åring fick bilder skickade till sig från okända män etc. Det hon fått utstå är såklart hemskt, om allt stämmer. 

Man kan dock fundera på om okända personer som plötsligt uppmärksammas för saker de varit med om eller säger, kanske hela tiden måste komma på nya saker för att stanna i rampljuset.

Det finns ju några kända fall sedan tidigare med folk som tänjer lite på sanningen för att få sina likes.

Nåväl jag har tidigare inte brytt mig särskilt mkt om denna typ av stereotypa megafoner, men idag kan jag inte hålla mig från att lägg in hennes krönika och ett mkt likt möjligt original som hon kanske råkat bli inspirerad av.
Gällande själva sakfrågan är det enligt mig rent idioti att kvotera in folk efter kön, hudfärg eller etnicitet. Jag har svårt att tro att de som kämpat och slitit för att bli duktiga, skall ses på som en inkvoterad hudfärg.

7 kommentarer:

 1. Tydligt plagiat, skarp spaning som brukligt M.

  Att Sverige är tappat (pun intended) när det gäller genustrams, kvotering och dylikt är väl tydligt. Utgår från att Spanien har mycket mindre av dessa varor? Men hur mycket mindre? På en skala 0-100%, hur mycket förekommer liknande?

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Bloggaren "Avancemang" har en kul lista på etniska ministrar, som Claeson och liknande rasister knappast hade accepterat.

  Det om det.

  Vill man förstå feminister som Claeson och de som odlat hennes och Zara Larssons (m fl) manshat, bör man läsa "Scum manifesto" av Valerie Solanas. Den är nämligen de nutida feministernas motsvarighet till "Kommunistiska manifestet"; en förenklad hatfylld kam & propagandamanual där allt mer nyanserat och... moget tänkande reducerats till rena slagord och lätt upprapade fraser.

  Hennes skriverier påminner om Charles Mansons.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Valerie, en psykiskt sjuk person med vanföreställningar som blivit helgon för radfem. Smått komiskt.

   Radera
 3. Ett beklagligt inlägg av denna annars kloke bloggare. Bloggargrannen Cornucopia? har idag beskrivit vilken skada man gör genom att medverka till spridning av detta hat. T.o.m. Engnell på Fristad.eu gick i samma fälla. Sprid inte mer dynga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller inte med då många verkar tappat luktsinnet så bör man påvisa odören ;) Dock länkar jag ju inte till skräpet. Sen tycker jag det inte är så mkt att yvas över, bara en i raden av haverier i nutiden. Det finns mkt värre saker som man kan lägga mer kraft på.

   Radera
  2. När hatarna är omhuldade av public service och andra som än så länge har massans förtroende, bör dyngan spridas så mycket som möjligt. Ju fler som lackar ur och tappar förtroendet för de som missbrukar det, desto bättre.

   Radera
  3. Fast problemet är att många inte orkar/vill tänka själva utan tvärtom uppfattar vad MSM skriver som normerande åsikt.

   Vi som kommenterar på bloggar som denna är avvikande.

   Radera