tisdag 2 oktober 2018

Gymnasielagen en succé

Som ni vet har jag en förkärlek för migrationsverkets nyheter då verket tillhandahåller ytters objektiv och informativ statistik.

Idag gör vi ett nedslag i statistik från igår. Den omtvistade gymnasielagen som främst riktade sig mot sk ensamkommande (fd) barn visar sig bli en braksuccé i antalet sökande. På förhand trodde man att det rörde sig om ca 9000 personer som skulle söka uppehållstillstånd enligt den nya lagen, men när MigV nu räknat samman visar det sig att det är över 10.000 som sökt.


Hur världens mesta och första feministiska regering tänkte gällande könsfördelningen är ngt oklart då endast 3,3% av de sökande är kvinnor.
Hur dessa 10,500 ska kunna försörjas är också ngt oklart, eller de kommer ju försörjas av staten, men i många fall av kommunerna. Vissa kommer ha rätt till boende eller boendestöd andra kommer inte ha det. Sen kanske de är berättigade till studielån, en post som kommer redovisas som ngt annat än en kostnad (alla som tror att lånen betalas tillbaka får göra en realitycheck).

Summasumarum så kommer effekterna av denna lag räknas i många miljarder kronor till en mkt obefintlig nytta, faktiskt en stor onytta. Dessa pengar hade behövts på väldigt många andra ställen. Eller om man nu velat vara "god" hade man kunnat hjälpa hundratusentals flyktingar på plats.

Migrationsverket är naturligtvis i sin serviceiver klara med att redogöra för hur olika bidrag kan fås.


De enda som tjänat storkovan på detta är som vanligt migrationsjuristerna som håvat in ytterligare miljoner i arvoden för att assistera med dessa ansökningar.

Nu väntar vi med spänning på den nya Regeringen som kommer lösa alla dessa problem i ett huj ;)


4 kommentarer:

 1. Bullfest, bullfest hela dan...
  Godhetsposörerna går nu in i fas två där det gäller att övertyga befolkningen om att höjda skatter och sämre förmåner är helt enligt plan. En utveckling som de flesta svenskar dessvärre inte tror kommer att ske; uppvaknandet kommer att göra ont. Redan nu har man höjt bensinpris och bilskatter och innovativa politiker kommer snart med nya propåer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att has varit i relation till Anderson i åratal, bröt have upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men have vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta in stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa in stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jagmailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till hon som som var hur vi började cam tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för in sådan person genom att referer honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem.Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa in tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Hej.

  Under tiden blir svenskarmed funktionshinder och handikapp utförsäkrade, eller förlorar sin sjukersättning, och vräks, och blir hemlösa, och blir uteliggare, och dör till sist av undernäring, infektioner, kyla och hunger.

  Eftersom dessa människor saknar all form av buffert, och oftast all form av ett socialt nätverk. står de hjälplösa inför den inhumana hantering som nu är standard för F-kassa och socialtjänst. Det är int som många tror så att handläggaren frågar: "Vilka problem har du, och hur skall jag hjälpa dig lösa dem?". Det är i själva verket så att avslag utan skäl snabbt blivit standard, och att du vid överklagan eller liknande snabbt förses med ny handläggare, så att hela beslutscirkusen kan börja om.

  För den som har kognitiva svårigheter, och inte sällan psykisk ohälsa, är det i stort sett omöjligt att få den hjälp lagen kräver - en privat bekant som arbetar inom psykiatrin har berättat att så många som nitton av tjugo patienter förlorar sin ersättning i omgångar eller permanent, förlorar rätt till tandvård eller hjälpmedel, och aldrig får hjälp av F-kassan eller annan myndighet att lösa detta.

  I det tysta utrotas nu de allra svagaste svenskarna;de som socialdemokratin, borgerligheten och kulturmenageriet håller för att vara lägre stående varelser - undermänniskor.

  I ett fall jag själv känner till besvarades bönen om hjälp med hur ansökan om sjukersättning skulle göras för att den skulle kunna beviljas med "Det får du ta reda på själv. Hoppas det löser sig." Detta till en förståndshandikappad person med svår depression och PTSD med dagliga panikångestattacker. Nyhetsvärdet, har jag fått veta, är noll. Det är alldeles för stor risk att 'mörka krafter' vänder detta till att handla om svenskar kontra invandrare.

  I Sverige är en illegal invandrare värd mer än en svensk med handikapp. Någon annan slutsats kan inte dras av alla dessa aktivister och jurister som piskar fram pengar via hjärtknipande tårögda lögner - tänk hur Sveriges många dementa, handikappade, funktionshindrade, eller psykiskt sjuka kunde ha fått leva om man istället ansett de värda att slåss för.

  Jag känner bara hat för dessa 'goda'.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 3. Några alternativ:
  https://i.pinimg.com/736x/e7/27/87/e7278768452f00959b01f135acbc766f--military-guns-wheelchairs.jpg
  https://www.youtube.com/watch?v=rRNvx_1qS6Q

  SvaraRadera