onsdag 20 juli 2016

Rädda barnen fast i identitetsträsket

Rädda barnen har komponerat ihop en liten film

Vilka man tackar säger en del om vilka rädda barnen är idag. Eller vad säger ni om följande laguppställning.Så nu vet ni bidragsgivare till rädda barnen var pengarna går. 

Såhär i sommartid blir mitt bloggande mer av mindre små utskick då jag är ngt bortkopplad från omvärlden, men galenskapen sipprar ändå igenom.....till hösten blir det fler och längre analyser och gräv igen.

4 kommentarer:

 1. Varför satsar alla "hjälp"organisationer på maximalt mottagande i Sverige, istället för maximal hjälp på plats i krisområden? De pengar de lägger på sin svenska propaganda ger ett högst begränsad nytta, tänk er samma pengar i ett flyktingläger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan de nämligen inte skapa sina helt egna små flugor
   https://www.youtube.com/watch?v=NQP3bsv600s

   Ju fler flugor desto mer skatt för projekt, utredningar, åtgärder och annan inkompetens. En lista med utvalda projektledare turas om att kamma hem månadslön och rekommenderar varandra in i nästa utredningsrunda. Sockervatten i form av svenska riksdaler är ytterst frestande.

   En stor koblaja attraherar spyflugorna. Var är Radarsprejen?

   Radera
 2. Har följt konventet i Cleavland några nätter. Svensk media är väldigt illa ute, journalism har blivit propagandism de lux. Det är nästan otäckt, säger någon att solen är gul, så är den blivit röd på CNN och svart i expressen/aftonbladet.

  SvaraRadera