onsdag 8 juli 2015

Köptips

För tillfället befinner vi oss i vår BOL (bug-out location), dvs stugan i urskogen där jag placerar familjen om SHTF (skiten träffar fläkten). Som bloggens läsare vet är sk prepping en självklar del av mitt liv. Det handlar dock inte om ngn pryljakt på coolaste kniven eller frystorkad gourmémat. Utan om en självklar förberedelse för tänkbara händelseförlopp. 

Här ute i skogen finns bara internet med några pluppars Telia Edge, ibland 1 plupp 3G, därför kommer min emigrationsserie få anstå till efter invasionssäsongen, då jag inte kan göra ngn research på nätet nu. Däremot planerar jag en blogginläggserie om diverse BOL/SHTF prylar. Främst om att man ska öva på diverse färdigheter i lugna tider, i skarpt läge går det ju inte. Första inlägget i den serien kommer handla om pilbågstillverkning, sen blir det eld, följt av lite tips om orientering i vildmarken. Mkt av detta kan jag sedan länge då jag redan i tidiga tonnåren slukade överlevnadsböcker och häckade ute i skogarna. Annat är helt nytt, tex pilbågstillverkning.

Nog om detta idag blir det köpråd. Här ute i skogen har vi en brevlåda några kilometer bort, i den damp det ner ngn form av postorderkatalog, vars like jag knappt skådat förut. Främst är det de fantastiska beskrivningarna av de oumbärliga produkterna som roat oss.

Naturligtvis finns det zonterapitofflor. Och inte nog med det, även magneter i går. Observera att de är "effektiva"


Självklart finns det "figursmickrande" kläder. Den 180cm och 50kg tunga modellen lyckas effektivt dölja sin figur.


För trädgården finns det diverse bra prylar. Särskilt monteringsbeskrivningen föll jag för.


För stranden finns det tex denna fantastiska tidlösa baddräkt som effektivt döljer alla valkar genom sitt kaskadmönster.


Eller varför inte denna med shape up-effekt. Modellen väger egentligen 250kg.


En personlig favorit i bra att ha avdelningen är denna snurrdyna för bilen!


I duschen behöver du "aldrig mer böja dig" !! Ett särskilt tips till landets interner. Ingen mer tappa tvålen skräck...


Synfel? inga problem. De vetenskapligt fördelade hålen fixar biffen. Dessutom är de av snygg pilotmodell. Vad polisen skulle säga om ngn med -6 körde bil i dessa är ngt oklart.


Sist med inte minst denna fantastiska hjälp vid trög mage. Utan den lilla tecknade bilden hade det varit lite klurigt att förstå finessen. Observera att den också är förebyggande!
Trevlig shopping!
7 kommentarer:

 1. Vem fan är man för att få en dylik publikation i brevlådan?
  Inte ens min lilla familj har i vart fall än så länge lyckats med att erhålla något dåligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kanske särskilt (vetenskapligt) utarbetade utdelningsalgoritmer ;)

   Radera
 2. Tack för de fina inköpstipsen.
  Off topic.
  Har du någon fundering på att ta med alternativet emigrera inom Sverige/bo kvar i jämförelsen mellan länder att emigrera till?. Finns redan delar i riket där man i stort rår sig själv.
  Till exempel väster om E45 mellan Orsa och Sveg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar kanske med ngn Sverigedel också, vi får se. Lite svårt att undkomma dårarna i riksdagen om man stannar, men vissa möjligheter finns väl att minimera skadan.

   Radera
 3. Man missar fantastiska saker när med "Ingen reklam" skylt på dörren.

  SvaraRadera
 4. http://hjarnfysik.blogspot.se/2014/09/se-perfekt-utan-glasogon.html

  SvaraRadera
 5. kika på en punkt genom ett hål funkar ok. Köra bil i dessa glasögon...nja. Kanske borde köpa dem och göra ett fälttest.

  SvaraRadera