lördag 7 januari 2017

Muslimska brödraskapet och demokrati

I förrgår levererade expressen ett haveri, igen. Nämligen dess artikel om muslimska brödraskapet som demokratins sista hopp i Mena.


Läs och klia er i huvudet.

Som motvikt kan ni gärna läsa Johan Lundberg i Kvartal om Nazisterna i Orienten.
Magda Gad som till skillnad från kulturredaktionen, är nere i frontlinjen mot IS ger inte heller mkt för sina kollegor på kultursidorna.Expressens tes om beröringsskräck med MB är också helt fel. Ni som läser bloggen och följer mig på rwitterr vet att EU öser pengar över MB förgreningar i EU och att Sverige gör detsamma här.

Det vi borde göra är att införa en beröringsskräck. Allt samröre med MB och dess org, förgreningar och  hejdukar skall upphöra.

16 kommentarer:

 1. "Allt samröre med MB och dess org, förgreningar och hejdukar skall upphöra."

  Det kan man ju drömma om! Dessa figurer har varit väldigt effektiva på att få in företrädare i allt från MP till M. Då och då åker nån ut, men hur många finns kvar? Troligen en hel del.

  Den senaste dramatiska utvecklingen på området är väl F!, som nu öppet samarbetar med MB. De ordnade tom. en plattform för dem i Europaparlamentet, vilket väckte en hel del uppmärksamhet utanför Sverige:

  "European Muslim Brotherhood Holds Event On Women’s Issues At European Parliament; Organizer Inexplicably Represents Swedish Feminist Party"

  https://www.globalmbwatch.com/2016/03/17/european-muslim-brotherhood-organizes-event-on-womens-issues-at-european-parliament-organizer-inexplicably-represents-swedish-feminist-party/

  Att F! nu stärks i opinionen och ser ut att vara på väg att bryta 4%, tolkar jag som att man har lyckats att få över en del muslimska väljare från MP. Troligen är det en medveten strategi och den verkar vara framgångsrik. Jag räknar med F! i riksdagen 2018 och vidare att ett flertal av dess ledamöter kommer att sitta i kammaren med hijab eller burqa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är medveten strategi från MB att infiltrera civilsamhället, de styr ju över stora väljarskaror så mp var mer än villiga och nu även Fi. Deras infiltration är väl genomförd och de får ju aktivt stöd från kulturmarxisterna att indirekt driva sin agenda.

   Radera
  2. Tvekar någon kan dom se på fallet Awad Hersi (MP). Han använde sin politiska position till att frikostigt bevilja bidrag till landsmän. När missförhållandena utretts av revisorer och Hersi petats krävde vänsterpartisten Rashid Mohammed hela den politiska nämndens avgång eftersom han ansåg petningen obefogad. (V) som parti tog avstånd från kraven och petade istället Mohammed. Ligger lojaliteten med det egna partiet, eller med den etniska gruppen för dessa två politiker?

   Vänligen
   Roten
   http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/rashid-mohammed-v-kravde-allas-avgang-nu-petas-han-sjalv/repplD!bxZCUHgku8fJ7pxmXky4fA/

   Radera
 2. Snart läst klart "ljusets fiender" av Johan Lundberg.
  Jag var helt oförberedd på all den snedvridning och infiltration av svenskt samhälle han blottlägger, trots att jag läser lite bloggar utanför MSM.
  Rötan går så djupt att man undrar om det går att reda ut.
  Mattias Gardell får en prestigefull professorstitel i Uppsala medan Johan smutskastas och misstänkliggörs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borde vara obligatorisk läsning för alla inom statsförvaltning, media och politik.

   Radera
 3. Det verkar ha hänt något med kommentarsfunktionen. Jag försökte att posta en kommentar flera gånger, men den bara försvann. Dock verkar det fungera om jag väljer "anonym" när jag postar.

  Utlandssvensk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skumt, jag har inte ändrat ngt.

   Radera
  2. Poängen i mitt inlägg var i princip dels att artikeln från Kvartal är väldigt bra, dels att Johan Lundberg också har en gedigen historia som snorkig SD hatare. Så här skrev han t.ex efter valet 2010:

   "Att – som många nu gör gällande, med hänvisning till situationen i Danmark – se Sverigedemokraternas frammarsch som ett tecken på att dessa problem bör negligeras än mer konsekvent än tidigare är kontraproduktivt. Då riskerar SD att gå från att vara ett symptom på ett misslyckande, till att bli en politisk maktfaktor att räkna med. Det vore den verkliga tragedin."

   http://www.dn.se/debatt/vi-efterlyser-en-debatt-om-invandringens-problem/

   Utlandssvensk

   Radera
  3. Det är fortfarande många som är för fina för att rösta sd. I stort sett alla som intervjuas i DGS-tv samt intervjuaren själv uttrycker ju stor tveksamhet om inte antipati för sd.

   Radera
 4. Lite kommentarer till Norberg, missade jag något i den artikeln?

  Företeelsen islamofobi har funnits sedan de erövrade erövrade Egypten, erövrade Spanien, nästan erövrade Frankrike 732?, Erövrade mindre Asien, erövrade bysans 1439?, erövrade Ungern, nästan erövrade Österrike-senast 1686? Så islamofobi är med andra ord inget nytt.

  Sedan är det inte så konstigt att palestinierna blev vänner med nazisterna. Engelsmännen hade efter första världskriget inte låtit araberna bygga upp sin stat, som de uppfattade lovats dem, utan arbetade på i kolonial anda tillsammans med Frankrike, dessutom lät de judar i stort antal flytta in till Palestina på tjugotalet, trots araberna protester (varför nämner inte Norberg detta?). Då är det inte konstigt att muftin, var upprörd och sökte den hjälp han kunde få. Kriget fortsatte helt enkelt där och har väl inte slutat sedan dess.

  Draksådd förgås inte så lätt, heter det tror jag.

  SvaraRadera
 5. Förresten det här var intressant:
  http://www.undertallen.se/2017/01/hur-man-borjar-laka-det-svenska-samhallet/

  SvaraRadera
 6. @ Tartarus,

  Väldigt konstigt, detta. En del kommentarer försvinner nu även om jag använder "anonym". Det verkar vara under vissa tidsperioder.

  Snart ger jag upp!

  Utlandssvensk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mkt märkligt, jag har inte ändrat ngt. Har du prövat ngt annan webläsare?

   Radera
 7. Läs det här, roligt:

  https://jensganman.wordpress.com/2017/01/09/jag-har-nart-en-kurdisk-nationalekonom-vid-min-barm/

  SvaraRadera