onsdag 11 januari 2017

Migrationsstatistik 2016

Nu har december månads statistik kommit från Migverket.

Jag kommer sammanfatta den i sin helhet inom några dagar. Men ni får ett lite smakprov redan nu, presenterat av alla er migrationsminister Mogge J.Knappt 45000 avslag alltså 2016. Polisen mäktade med hela 2500 utvisningar. De som utvisats kan naturligtvis vara avslag från tidigare år. Men som ni ser går det långsamt och tiotusentals personer med avslag befinner sig i landet. En del av dessa kommer eller har redan lämnat landet utan myndigheternas kännedom. Faktum kvarstår dock att det finns väldigt många kvar här som inte har tillstånd att vara här. Detta kommer få allvarliga konsekvenser på många områden. Naturligtvis i de län som ger gratis sjukvård till illegala immigranter, men även på jobbsektorn då en hel del säkert kommer leva här delvis utanför samhället, svarta inkomster men gratis sjukvård. Ebberöds bank någon?

2 kommentarer:

 1. Efter 4 år så upphör avvisningsbeslutet att gälla, snacka om incitament att hålla sig undan.

  SvaraRadera
 2. Vi hade aldrig behövt släppa in dessa asylanter.

  För den som betvivlar detta, är det bara att gå till:

  http://www.moderat.se/migration-och-integration

  Där står det:

  "Sverige behöver en tillfällig paus i flyktingmottagandet. Det betyder att den som kommer till Sverige för att söka asyl från ett annat säkert EU-land, såsom Danmark eller Tyskland, som huvudregel ska nekas inresa (direktavvisning). Med förslaget respekteras FN:s flyktingkonvention."

  Just så är det och så har det varit hela tiden. Det betyder att en väldigt stor majoritet av alla asylanter, dvs. alla de som kommer in landvägen, aldrig hade behövt släppas in. Det erkänner M nu. Men man LJÖG öppet under många, många år och använde denna lögn som en grundbult i planen att förstöra Sverige.

  Här kommer en ganska typisk debatt mellan Jimmie och Reinfeldt från 2013:

  https://www.youtube.com/watch?v=TqEQ58N8JME

  Värt att notera är att Reinfeldt där helt sågar SDs förslag om att sänka kostnaderna för migrationspolitiken med hänvisning till internationella konventioner. Så höll han på under hela sin aktiva tid.

  Utlandssvensk

  SvaraRadera