måndag 23 januari 2017

Aftonbladet och islamismen

Igår hade Aftonbladet ledare en artikel där rubriken verkade lovande. Artikeln spreds av personer som normalt har en kritisk inställning till Mohamed Omar på IFis, Ibn Rushd och den vanliga islamistiska röran.

Men jag tänkte att man bör nog läsa artikeln innan man lovordar den. Mkt eiktigt han jag inte längre än till ingressen innan Somar fastslog att "blåsvädret" berodde på en "sunkig organisationskultur"

För det första "blåsväder"? Att göng efter annan bjuda in antisemiter och kalla det för blåsväder. De borde såklart bannlysas från all verksamhet, stöd etc och åtalas för medhjälp till hets mot folkgrupp.

För det andra och kanske det allvarligaste, Aftonbladet tror alltså att antisemitismen beror på en "sunkig organisationskultur". Det handlar inte om en organisationskultur. Detta är deras ideologi. De är islamister och i det ingår antisemitism, sharia, slöjor, inte ta kvinnor i hand och all annat skit som hör islamismen till. Innan Aftonbladet mfl förstår detta, utan fortsätter att låta iFIS, ibn Rushd, MMRK etc etc vara det offentliga Sveriges samtalsparter inom islam kommer inget att hända. Det offentliga asverige, dvs myndigheter, media, politiker måste upphöra med alla bidrag och all kontakt med dessa grupper, förutom den repressiva kontakten i form av åtal och lagföring av lagöverträdelser.1 kommentar:

 1. Hej.

  Potentiell löpsedel: "Aftonbladet avslöjar: Hundars sunkiga organisationskultur!"

  Jag blir inte arg på min hund för att den försöker jaga kaniner; jag försöker se till att kaninerna märker att vi kommer gående.

  Om jag vore svensk politiker skulle jag antagligen anklaga kaninerna för svartmålande (ursäkta: brunmålande, skall det ju vara numera) och troligen vägra peka ut just hundar som skyldiga - även mårdar, minkar, katter, rävar och så vidare dödar ju kaniner.

  Att det är en del av hundens natur, och en central del av definitionen av rovdjur (eller rentav själva definitionen själv) är dödandet och förtärandet av andra djur, kan jag om jag applicerar moderna neo-socialistisk eller feministisk logik inte se: det är blott en social konstruktion.

  Den enda skillnaden är att en muslim kan välja att sluta hata, sluta förtrycka, sluta bekriga hela världen; ja rentav kan välja att göra den svåra vandringen mot tänkande istället för tro. Hunden kan inte sluta vara hund.

  Men så har svenskars överhet, vare sig politisk, religiös eller sekulär någonsin sett logik och retorik som önskvärda att träna menigheten i.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera