onsdag 15 november 2017

Sveriges unga muslimer vinner i Förvaltningsrätten, får bidraget.

Här kommer en liten kort nyhetsblänkare.

Som ni vet nekades SUM (Sveriges unga muslimer) att få skattemedel i bidrag från mucf, efter påtryckningar om att SUM är antidemokratiska och har samröre med islamister. Ngt de är och har. De har nära kopplingar till muslimska brödraskapet och har återkommande bjudit in och haft samröre med islamister.

SUM överklagade beslutet till Förvaltningsrätten och får nu rätt till bidraget.

Man har alltså rätt att få skattemedel i bidrag.....sug på den och emigrera sedan.


 

7 kommentarer:

 1. När man trodde att tillnyktringen var på gång; detta och så Wolodarski som angriper Ivar Arpi för sin i mitt tycke mycket sakliga och försiktiga kritik av genusvansinnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska väntat att motattacken från migrationskramarna skulle eskalera ju mer mark de tappar. Hela företeelsen att man kan överklaga at man inte får bidrag är sjuk. Ngn form av rättighet att kräva bidrag som organisation,

   Radera
 2. Det här är ingen graf som dyker upp i svensk media

  http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user235761/imageroot/2017/11/04/DLSnvqJX0AAP82b.jpg

  http://www.zerohedge.com/news/2017-11-14/sweden-world%E2%80%99s-biggest-housing-bubble-cracks

  Påminner om IT 2001. Tur att du lämnat landet:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går ner iaf, återstår att se om den brister denna gång, Känns rätt skönt att man inte har den riskexponeringen längre.

   Radera
  2. Bara att säga grattis, du konverterade väl tillgångar till EUR till betydligt bättre kusr än dagens, till att börja med.

   Väl värt att komma ihåg att varje dag man vaknar och gör valet att stanna i Sverige, gör man ett val att stanna kvar i ett högriskland (ur flera perspektiv). För det är ett val, men vi homo sapiens förleds att tro annat.

   Om du är hederlig och produktiv och plötsligt damp ner på jorden från yttre världsrymden, skulle du välja Sverige? Varför?

   Radera
 3. När det gäller hyllade Arpi - som kommit in på banan rätt sent - är det väl värt att minnas att han för inte så länge sedan brunsmetade friskt själv. Han kallade bland annat den mycket sansade danska bloggaren Snaphanen (Steen R) för rasist.

  Jättemodigt att kliva fram nu, när det är 15-20 år för sent och Sverige bara har att välja mellan olika negativa scenarier, innan det möjligen kan vända.

  SvaraRadera
 4. Så skönt att ordningen är återställd. Jag var nästan orolig ett tag. Klart att radikaler som vill döda oss ska ha rätt till våra skattepengar. Allt annat måste vara brott mot både genevekonventionen och de mänskliga rättigheterna.

  SvaraRadera