torsdag 19 juli 2018

Antisemitism i Fi

Jag har sett en del stök i sociala medier om att en av Fis riksdagskandidat, föga förvånande, visar sig vara antisemit.

I en, nu ändrad, artikel i ngn feminist blaska ger kandidaten uttryck för antisemitiska åsikter. Läser man hela intervjun ombord på ngn segelbåt till Gaza (ship to Gaza har tydligen kryp till segelbåt, snart roddbåt till Gaza?) så är det mkt av det vanliga dravlet om vita kroppar. Som anledning till att hon tydligen ska stiga av båten innan den kränker Israel så anger hon sin höga pigmentsgrad. Mht till uttalandet i tidningen så är det nog klokt också då jag är tveksam till om hennes åsikter om etnisk rensning av Israel ens är lagliga där? 


Numera är alltså,stycket ovan borttaget och ersatt av detta


Jag har inte sett ngt i vanlig media om detta, men där dominerar fullt förståeligt bränderna. 

Fö är det helt och hållet riksdag och Regerings ansvar att det saknas brandbekämpningsförmåga. Visst är det bra med EU gemensam resurs, men dessa resurser måste vara gripbara mkt snabbare. Som ex kan jag nämna här nere där jag sett några naturbränder precis när de startat. Inom 30 min är det minst en helikopter på plats och hindrar spridning och sedan fixar släckning. På grannberget brann det förra året och då var det 3 hkp på plats inom 45 min. 6 kommentarer:

 1. "Let's utkämpa det förra kriget" verkar ju vara slaskmedias inställning..

  Punktmarkera nazist-spillran och sätta NMR på löpet, när det större partiet FI säger samma (eller värre) så tittar man åt andra hållet. Sanslöst kasst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) för att tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Jag tycker det tål att sägas, vi har monterat ned viktiga samhällsfunktioner.

  Sedan har regeringen stått och sagt att vi är ett rikt land som har råd och enorma summor har lagts på bistånd och på icke-medborgare.

  Vi hade ju egentligen bara dom pengarna för att vi inte lade dom på det vi skulle...

  SvaraRadera
 3. MSM har julafton.

  Tre veckors bränder över hela landet och 90% av helikoptrarna har inte lyft pga kollektivavtal eller saknad av dragkrok och svetsarn har inte lyft ett finger, eller svetsat någon krok. Han har ju satt in spetskompitens som sköter detta, Dan Eliasson. Och så är den vanliga Trump-bachingen i full blom där media hellre ser tredje världskrig än att två ledare kan prata med varandra.

  SvaraRadera
 4. Hej.

  Den i folkmun kallade 'banan'helikoptern hade kunnat användas till brandbekämpning, men är ur bruk. Tio st. har sålts till ett amerikansk företag som arbetar med brandbekämpning.

  Men vi får ju subventionerade elcyklar och importerade kulurberikare istället.

  Tack till Polen som ställer upp och hjälper till trots hur landet behandlas av den socialistiska regeringen.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 5. Asylanterna ramlar nu in i massor läser jag.
  Stannar de kvar i Spanien eller kan vi norr vänta oss nya spännande möten?

  SvaraRadera