torsdag 5 juli 2018

Centern fiskar röster i soliga vatten

Det märks utomlands att valet närmar sig.

Tidigare i år annonserade M att de skulle öppna en lokalavdelning på Costa del Sol och nu är centern inne och fiskar röster på Spaniengrupper i Facebook.

Utan att överdriva kan jag dock meddela att mängden skit Centern får ta i sina inlägg skulle räcka för att gödsla österlen. Många som flyttat hit har ju gjort det av anledningen att man inte gillar att migrationsextremister i C och Mp har lyckats driva igenom sin politik de senaste 8 åren. 


Center har dock ngt form av förformulerat klipp och klistra svar

De som lagförslaget om de 9000 ensamkommande avser har inte fått sina ärenden prövade för de skäl som de hade för att få stanna när de ansökte. Och framförallt inte mot det regelverk som gällde när de sökte uppehållstillstånd. Många av dem skulle ha fått stanna om de hade prövats när de fortfarande var minderåriga.

Regeringen tog bort möjligheten att få stanna med särskilt och synnerligen ömmande skäl, och S, MP, M och SD drev tillsammans igenom den tidigare tillfälliga lagen trots alla brister i denna lag. Detta i kombination med Migrationsverkets extremt långa handläggningstider förändrade helt och hållet förutsättningarna för de här ungdomarna.

Förslaget innebär inte automatiskt att alla får stanna, utan att de som drabbats av långa handläggningstider får en chans att söka på nytt under tre månader (juli-september). Det handlar alltså inte om någon amnesti. Det kommer ske en individuell prövning av samtliga sökande utifrån en rad kriterier. Det kommer även att göras både en vandels- och en säkerhetsprövning, för att utesluta den som begått brott eller anses vara en säkerhetsrisk. Regelverket bygger på att man hittar sin egen bostad och lever på CSN-lån. När man väl klarat sin utbildning måste man skaffa ett jobb för att få stanna. Det handlar alltså om människor som kommer att jobba och betala skatt i Sverige, annars har man inte rätt att stanna kvar med denna lagändring.

Alla verkar dock inte övertygade ;)

Ska bli roligt när M smäller upp små valstugor här nere, tror inte de är riktigt förberedda på hur arga de fd moderaterna är här nere. En invändning jag hört är att dessa lyxlirare i Marbella inte ska bry sig, men många har ju barn och barnbarn kvar i Sverige, som de bryr sig om. Sen önskar man ju rent allmänt Sveriges väl.

Om ett tag tänkte jag komma med en valprognos, ni som följt bloggen har nog en aning redan då jag står fast vid den prognos jag gjorde 2015 rörande valet i år. :)

9 kommentarer:

 1. Underbart! Give 'em hell (eller be dem vänligt men bestämt att åka tillbaks till det inferno de själva med stor frenesi skapat).

  SD får 28% +-2

  SvaraRadera
 2. Hittar inte CP:s post om Spanien. Har de tagit bort den? Annars kan någon länka?

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Centern är något man skojar om. Inte vänskapligt med udd, som i den gamla sketchen med Gösta Ekman som 'extremcenterpartist' (där den verkliga skärpan riktas mot dåtidens bokstavsvänster och dess eviga splittring allt mer renläriga celler). Å andra sidan, Annie Lööfven är pålitlig: du kan räkna med att hon ljuger, att hon likt en löpsk hynda lyfter svansen för envar som uppvaktar henne, och att hon är lika trogen som sagda hynda.

  Eller som en fd kollega sade: "Hon sätter ett ansikte till 'tagit del av men ej förstått'.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  PS För övrigt är jorden på Österlen sådan (enligt vittnesmål från bekanta där) att t o m telefonstolparna slår rot... DS

  SvaraRadera
 4. Posten uppslukad av jorden, synes det. Gick det inte CPs väga?

  Google bjöd dock denna pärla, bokföringsbrott som "viktig erfarenhet" för centerpartistiska kandidater..

  https://samnytt.se/centerpartiet-halsar-valjarna-bokforingsbrott-ar-en-viktig-erfarenhet/

  CP vill inte svara på vilka övriga brott som är meriterande. Men kanske en öppning för kriminella miljöpartister som vill byta lag (de har ju HIV-smittade pedofiler i leden bla).

  SvaraRadera
 5. Annie är duktig har byggt ett jättestort parti, dvs SD.

  -Vi ska ta in tjetti miljoner invanjaje fjån kaos-omjoden som allijansen ska bestämma övej.

  SvaraRadera
 6. Privat Lån $ Företag $ Ansök $ Nu.

  Letar du efter ekonomiskt stöd? Behöver du ett brådskande lån för att betala dina räkningar eller skulder? vad som helst lånet kanske du borde

  whats-sap nummer: +17402121556

  kontakta oss idag via email: markwilsonloanfirm01@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Hej, Behöver du ett snabbt, långt eller kortfristigt lån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Är ekonomin svårt att påverka dig i år? Jag är Mrs Elizabeth, Ägare av ett låneföretag och erbjuder säkra lån.

  * Söker du pengar för att betala av krediter och skulder?
  * Söker du ekonomi för att skapa ditt eget företag?
  * Behöver du privata eller företagslån för olika ändamål?
  * Söker du lån för att genomföra stora projekt?

  Om ditt svar är ja, kan jag hjälpa dig.

  * Jag kan erbjuda dig upp till € 100.000.000 Euro.
  * Du kan välja mellan 1 till 30 år att betala tillbaka.
  * Du kan välja mellan månatlig och årlig återbetalningsplan.
  * Flexibla lånevillkor.

  Vänligen, om du är intresserad, kolla tillbaka med mig via denna e-postadress: mrs.elizabethloanfirm@gmail.com

  Du har 100% garanti för att du kommer att få ditt lån i slutet av denna låneöverföring.

  Hälsningar
  Fru Elizabeth

  SvaraRadera
 8. URGENT LÅNBODA ANVÄNDAR. NU

  (Luckyloans19@gmail.com)
  och få dina lån today.For mer om vårt
  tjänster, vänligen lämna
  veta hur mycket lån du behöver och lånets löptid.
  du vill ta
  * Personliga lån (Säkra och osäkrade)
  * Business Loans (Secure and Unsecured)
  * Konsolideringslån och många fler.
  Vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och
  dynamisk. Om du är intresserad, vänligen kontakta
  oss på:
  Luckyloans19@gmail.com eller whatsApp +16316206195


  Lycka till,
  Kund.
  LUCKY TECKER LÅN.

  SvaraRadera
 9. Hallå,

  Detta Paul Hart låneföretag och vi ger lån till 3% ränta. Vi specialiserade oss på att erbjuda lönsamma lånlösningar för att möta de ekonomiska behoven hos dem som behöver omedelbara pengar för deras affärsverksamhet eller personliga liv. Med konkurrenskraftiga villkor och flexibla erbjudanden för att minska din ekonomiska börda på ett effektivt sätt med 100% garanti med en enkel onlineapplikationsprocess, vilket i sin tur sparar din dyrbara tid och låter dig få pengar på snabb tid.

  Nedan finns de typer av kommersiella lån som jag presenterar: Kommersiell, Fastighets, Lånefinansiering, Tillgångsbaserad Finansiering, Investeringslån, Personlig Finansiering, Företagsfinansiering, Utrustning Finansiering, Operationsfinansiering, Medicinsk Utrustning Finansiering, Finansiering av Hyresköp, Finansiering av riskkapitalmängden och många fler. Lån kan nås oberoende av personlig kredit, brist på säkerhet eller kortfristig verksamhet till en räntesats om 3% per år. Jag analyserar dina behov för att nå fram till en lösning. För mer information kontakta oss via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com

  SvaraRadera