söndag 11 februari 2018

Terrorister med bas i Sverige

Idag publicerade självaste SVT en artikel med Hyllengren. Av artikeln framgår det som många redan vet nämligen att Sverige har näst flest IS terrorister per capita i Europa samt att islamismen fått starkt fäste.

Det som är intressant är att Hyllengren säger det som inte talats om offentligt, nämligen att de som i åratal gapat om islamofobi och brunstämplat folk till höger och vänster, bär ett ansvar för detta. Sverige har varit en fristad för dessa islamister, här har de kunnat leva på bidrag, verka, knyta kontakter och planera terrordåd utomlands. Då samhället inte tryckt tillbaka dem har de också kunnat rekrytera friskt.

Den stora risken med detta är att när samhället väl vaknar och ska försöka trycka tillbaka dem så är de onödigt många och de är redan här, vilket ökar risken för dåd i Sverige.

Kanada har precis samma problem, där har identitetspolitik fått härja fritt och underblåses ytterligare av deras nuvarande premiärminister Trudeau som får många svenska politiker att blekna i sin omfamning av id-politik. Jag skrev om Trudeau för några år sedan och varnade redan då samt strök Kanada som exitland från Sverige.Det som behövs i Sverige är några rakryggade journalister som faktiskt vågar ställa folk till svars för vad de hållit på med de senaste åren. Vad undfallenheten, och även uppmuntrandet, av islamisterna har inneburit.

Vad har ex mucf (fd ungdomsstyrelsen)  för ansvar för att ha gett bidrag till dessa organisationer vars enda agenda har varit att prata om "islamofobi" och brunstämpla alla som försökt motverka islamisternas härjningar. Bah kunke sitter nu som minister, men bär ett ansvar såklart då hon tidigare vAr GD på mucf. 

Det kanske behövs en sanningskommission och huvuden som ska rulla (rent bildligt alltså). Ska samhället ha ngn chans att ptervinna medborgarnas förtroende måste medborgarna se att man gör rent hus med dårarna som styrde tidigare, det går inte att bara låtsas som att inget har hänt.

Kausalsamband är ju lite klurigt, men man kan väl iaf säga att terrordåden i Bryssel och Paris (där svenskar var med) inte blev svårare att utföra genom de bidrag och den undfallenhet som var legio i Sverige.Här skrev jag lite om Trudeau

  

2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Muslimer röstar på det eller de partier som den lokale imamen, eller ett råd av sådana, förklarar som godkända att rösta på.

  Där är svaret på din fundering.

  Kombinera det med socialdemokraternas över tjugo år långa samarbete med Muslimska Brödraskapet (via Socialdemokrater för tro & solidaritet bl a) och röstsiffrorna i de muslimska stadsstaterna på fd svensk mark klarnar.

  Sveriges problem kan inte längre lösas inom ramen för parlamentarisk demokrati eller humanism.

  Snart kan inte Europas det heller.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera