onsdag 31 januari 2018

Özz Nujen och terroristen Akilov

Under rättegången mot terroristen Akilov framkom en ngt märklig sak.

Akilov har tagit emot ~ 85,000 kronor av Debbie Nujen, Özz Nujens syrra.


Vad kan då detta vara för pengar? Det verkar röra Jobb på Gotland och Özz och Syrran köpte hus där under 2015.


Jag förutsätter att ngn anmäler detta till Skatteverket för att komtrollera så att Özz och Debbie har betalat in sociala avgifter, för det fall, att Akilov faktiskt har jobbat åt dem på Gotland. Vill minnas att Akilov var hantverkare. Vill också minnas att man inte får jobba under asylprocessen, om det nu var en sådan igång vid denna tidpunkt.

Debbie är för övrigt bl.a. asyljurist så de kanske kom i kontakt den vägen?Det ska bli intressant att se utvecklingen på detta. Troligen hittar vi kanske inget i MSM ;)

Özz skriver iaf i dagens Expressen om underklassen.....

6 kommentarer:

 1. Svartjobb med högsta sannolikhet... Intressant att läsa listan med namn och se vem som inte känner för att bidra med skattemedel till den gemensamma välfärden.

  Därtill har dessa namn stöttat med pengar så att den framtida terroristen och mördaren Akilov kunde fortsätta befinna sig illegalt i Sverige.

  SvaraRadera
 2. En Potifars hustru som står över alla anklagelser.

  SvaraRadera
 3. Haha..han är alltså inte bara en sopa som komiker :D

  SvaraRadera
 4. Ser det lite annorlunda, att förse en terrorist med pengar,( efter som att det inte handlar om lön) är enligt mitt sätt att se det, sponsring av terrorism och är väl straffbart i Sverige, det gör inte saken mindre uppseendeväckande att en av de som stått för sponsringen är advokat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst!
   Men svensk advokat av utländsk extraktion.
   Står över , rentutav, Potifarshustru...

   Radera