torsdag 5 juli 2018

Centern fiskar röster i soliga vatten

Det märks utomlands att valet närmar sig.

Tidigare i år annonserade M att de skulle öppna en lokalavdelning på Costa del Sol och nu är centern inne och fiskar röster på Spaniengrupper i Facebook.

Utan att överdriva kan jag dock meddela att mängden skit Centern får ta i sina inlägg skulle räcka för att gödsla österlen. Många som flyttat hit har ju gjort det av anledningen att man inte gillar att migrationsextremister i C och Mp har lyckats driva igenom sin politik de senaste 8 åren. 


Center har dock ngt form av förformulerat klipp och klistra svar

De som lagförslaget om de 9000 ensamkommande avser har inte fått sina ärenden prövade för de skäl som de hade för att få stanna när de ansökte. Och framförallt inte mot det regelverk som gällde när de sökte uppehållstillstånd. Många av dem skulle ha fått stanna om de hade prövats när de fortfarande var minderåriga.

Regeringen tog bort möjligheten att få stanna med särskilt och synnerligen ömmande skäl, och S, MP, M och SD drev tillsammans igenom den tidigare tillfälliga lagen trots alla brister i denna lag. Detta i kombination med Migrationsverkets extremt långa handläggningstider förändrade helt och hållet förutsättningarna för de här ungdomarna.

Förslaget innebär inte automatiskt att alla får stanna, utan att de som drabbats av långa handläggningstider får en chans att söka på nytt under tre månader (juli-september). Det handlar alltså inte om någon amnesti. Det kommer ske en individuell prövning av samtliga sökande utifrån en rad kriterier. Det kommer även att göras både en vandels- och en säkerhetsprövning, för att utesluta den som begått brott eller anses vara en säkerhetsrisk. Regelverket bygger på att man hittar sin egen bostad och lever på CSN-lån. När man väl klarat sin utbildning måste man skaffa ett jobb för att få stanna. Det handlar alltså om människor som kommer att jobba och betala skatt i Sverige, annars har man inte rätt att stanna kvar med denna lagändring.

Alla verkar dock inte övertygade ;)

Ska bli roligt när M smäller upp små valstugor här nere, tror inte de är riktigt förberedda på hur arga de fd moderaterna är här nere. En invändning jag hört är att dessa lyxlirare i Marbella inte ska bry sig, men många har ju barn och barnbarn kvar i Sverige, som de bryr sig om. Sen önskar man ju rent allmänt Sveriges väl.

Om ett tag tänkte jag komma med en valprognos, ni som följt bloggen har nog en aning redan då jag står fast vid den prognos jag gjorde 2015 rörande valet i år. :)

27 kommentarer:

  1. Underbart! Give 'em hell (eller be dem vänligt men bestämt att åka tillbaks till det inferno de själva med stor frenesi skapat).

    SD får 28% +-2

    SvaraRadera
  2. Hittar inte CP:s post om Spanien. Har de tagit bort den? Annars kan någon länka?

    SvaraRadera
  3. Hej.

    Centern är något man skojar om. Inte vänskapligt med udd, som i den gamla sketchen med Gösta Ekman som 'extremcenterpartist' (där den verkliga skärpan riktas mot dåtidens bokstavsvänster och dess eviga splittring allt mer renläriga celler). Å andra sidan, Annie Lööfven är pålitlig: du kan räkna med att hon ljuger, att hon likt en löpsk hynda lyfter svansen för envar som uppvaktar henne, och att hon är lika trogen som sagda hynda.

    Eller som en fd kollega sade: "Hon sätter ett ansikte till 'tagit del av men ej förstått'.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare
    PS För övrigt är jorden på Österlen sådan (enligt vittnesmål från bekanta där) att t o m telefonstolparna slår rot... DS

    SvaraRadera
  4. Posten uppslukad av jorden, synes det. Gick det inte CPs väga?

    Google bjöd dock denna pärla, bokföringsbrott som "viktig erfarenhet" för centerpartistiska kandidater..

    https://samnytt.se/centerpartiet-halsar-valjarna-bokforingsbrott-ar-en-viktig-erfarenhet/

    CP vill inte svara på vilka övriga brott som är meriterande. Men kanske en öppning för kriminella miljöpartister som vill byta lag (de har ju HIV-smittade pedofiler i leden bla).

    SvaraRadera
  5. Annie är duktig har byggt ett jättestort parti, dvs SD.

    -Vi ska ta in tjetti miljoner invanjaje fjån kaos-omjoden som allijansen ska bestämma övej.

    SvaraRadera
  6. Privat Lån $ Företag $ Ansök $ Nu.

    Letar du efter ekonomiskt stöd? Behöver du ett brådskande lån för att betala dina räkningar eller skulder? vad som helst lånet kanske du borde

    whats-sap nummer: +17402121556

    kontakta oss idag via email: markwilsonloanfirm01@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Hej, Behöver du ett snabbt, långt eller kortfristigt lån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Är ekonomin svårt att påverka dig i år? Jag är Mrs Elizabeth, Ägare av ett låneföretag och erbjuder säkra lån.

    * Söker du pengar för att betala av krediter och skulder?
    * Söker du ekonomi för att skapa ditt eget företag?
    * Behöver du privata eller företagslån för olika ändamål?
    * Söker du lån för att genomföra stora projekt?

    Om ditt svar är ja, kan jag hjälpa dig.

    * Jag kan erbjuda dig upp till € 100.000.000 Euro.
    * Du kan välja mellan 1 till 30 år att betala tillbaka.
    * Du kan välja mellan månatlig och årlig återbetalningsplan.
    * Flexibla lånevillkor.

    Vänligen, om du är intresserad, kolla tillbaka med mig via denna e-postadress: mrs.elizabethloanfirm@gmail.com

    Du har 100% garanti för att du kommer att få ditt lån i slutet av denna låneöverföring.

    Hälsningar
    Fru Elizabeth

    SvaraRadera
  8. URGENT LÅNBODA ANVÄNDAR. NU

    (Luckyloans19@gmail.com)
    och få dina lån today.For mer om vårt
    tjänster, vänligen lämna
    veta hur mycket lån du behöver och lånets löptid.
    du vill ta
    * Personliga lån (Säkra och osäkrade)
    * Business Loans (Secure and Unsecured)
    * Konsolideringslån och många fler.
    Vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och
    dynamisk. Om du är intresserad, vänligen kontakta
    oss på:
    Luckyloans19@gmail.com eller whatsApp +16316206195


    Lycka till,
    Kund.
    LUCKY TECKER LÅN.

    SvaraRadera
  9. Hallå,

    Detta Paul Hart låneföretag och vi ger lån till 3% ränta. Vi specialiserade oss på att erbjuda lönsamma lånlösningar för att möta de ekonomiska behoven hos dem som behöver omedelbara pengar för deras affärsverksamhet eller personliga liv. Med konkurrenskraftiga villkor och flexibla erbjudanden för att minska din ekonomiska börda på ett effektivt sätt med 100% garanti med en enkel onlineapplikationsprocess, vilket i sin tur sparar din dyrbara tid och låter dig få pengar på snabb tid.

    Nedan finns de typer av kommersiella lån som jag presenterar: Kommersiell, Fastighets, Lånefinansiering, Tillgångsbaserad Finansiering, Investeringslån, Personlig Finansiering, Företagsfinansiering, Utrustning Finansiering, Operationsfinansiering, Medicinsk Utrustning Finansiering, Finansiering av Hyresköp, Finansiering av riskkapitalmängden och många fler. Lån kan nås oberoende av personlig kredit, brist på säkerhet eller kortfristig verksamhet till en räntesats om 3% per år. Jag analyserar dina behov för att nå fram till en lösning. För mer information kontakta oss via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com

    SvaraRadera
  10. Ansök om ett lån snabbt och bekvämt sätt att betala räkningarna och återupptagandet av att finansiera ditt projekt i den billigaste räntan på 3% att kontakta oss idag via: trustfunds804@outlook.com. Lånet behöver ett lån erbjudande vårt minimum är 1.000,00 valet att låna några pengar, jag är en certifierad registrering och långivare Legit, du kan kontakta oss idag om du är intresserad av. För att få det här lånet, kontakta mig för mer information om låneprocessen som villkoren för lånen och lånebeloppet kommer att överföras till dig. Jag behöver ditt brådskande svar om du är intresserad.

    SvaraRadera
  11. Hej Sir / Fru

    Larry Lugard finansiella lån, lånet erbjuds nu till en räntesats om 2%. Vi erbjuder följande typ av lån: Projektlån, refinansieringslån, företagslån, investeringsfordon eller fordonslån, studielån, skuldkonsolidering, bostadslån, konsumentlån, resor och semesterkrediter, jul och nyårskrediter. Kontakta Larry Lugard finansiella lånskontor via e-postföretag: larrylugardfinancialloanfirm@gmail.com
    Med respekt,
    Info service,
    E-post: larrylugardfinancialloanfirm@gmail.com

    Larry Lugard finansiellt lån företag.

    Tack

      Larry Lugard

    SvaraRadera
  12. Hej alla,
    Vi hjälper dig att förverkliga din dröm, det är tillräckligt för dig att filma dåligt hela tiden, du kan få ditt drömlån du behöver på europafinancialgrowth@gmail.com utan förseningar till låg ränta på 2%. Ansök nu .
    Macus

    SvaraRadera
  13. Hej alla. Jag såg kommentarer från personer som redan fått sitt lån från rena hjärtlån och då bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 50.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email: neuronfinancecreditunion@gmail.com Eller du kan skriva honom via: +19144656417

    SvaraRadera
  14. Uppmärksamhet:

    Letar du efter en REAL FINANCIAL LOAN COMPANY för att ge dig lån mellan 5.000 Euro och 5.000.000 Euro (för ett företag eller företagslån, personligt lån, bostadslån, billån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, sjukvårdslån etc.)
    Eller har du blivit nekat ett lån från en bank eller finansinstitut på grund av en orsak eller den andra?
    Ansök nu och få ett verkligt finansiellt lån behandlat och godkänt inom 3 dagar.
    Vi är en "internationellt ackrediterad lånegivare" som ger reella finansiella lån till personer och företag med låg ränta på 2% med ditt giltiga identitetskort eller ditt lands internationella pass för verifikation.
    Vårt lån Återbetalning startar 1 (Ett) år efter att du har fått ditt lån och återbetalningstiden varierar mellan 3 och 35 år.

    För omedelbar reaktion och bearbetning av ditt lån begärs inom 2 arbetsdagar,

    Kontakta oss med följande information:

    Fullständiga namn:____________________________
    Belopp som behövs som lån: ________________
    Lånets längd: _________________________
    Syftet med lånet: ______________________
    Födelsedatum:___________________________
    Kön:_______________________________
    Civilstånd: __________________________
    Kontakt Adress:_______________________
    Stad / Postnummer: __________________________
    Land:_______________________________
    Ockupation:____________________________
    Mobiltelefon:__________________________

    Vi väntar ditt svar på att få din ansökningsblankett

    Tack
    TONY SILVER
    TONY SILVER FINANCIAL LOAN FIRM
    gmail: tonysilverfinancialloanfirm@gmail.com.

    SvaraRadera
  15. Att hitta ett legitimt lån långivare (capita.Invests@gmail.com) har alltid varit ett stort problem för kunder som har ekonomiska problem och i behov av lösning på den. Frågan om krediter och säkerheter är något som kunderna alltid är oroliga när de söker ett lån från en legitim långivare. Men vi har gjort denna skillnad i utlånings industrin genom att erbjuda lån till enskilda och offentliga sektorn som är i behov av ekonomiskt stöd i en låg ränta på 3 procent. Bad Credit acceptabelt, de allmänna villkoren är mycket enkel och hänsynsfull. Du kommer aldrig att ångra något i detta lån transaktionen eftersom vi kommer att få dig att Le. Vårt företag har spelat in en hel del genombrott i tillhandahållandet av förstklassiga finansiella tjänster till våra kunder, särskilt inom området för lån syndikering och kapitalförsörjning för individer och företag.

    Vi utför följande tjänster:

    Inteckningar
    BostadsLån/FöretagsLån, dåliga krediter lån/kommersiella lån,
    Nystartade rörelsekapitallån,
    Bygg lån,
    Bil lån/hotell lån, personliga lån/studielån, skulder konsolideringslån

    VÅRT lån är 100% garanti utan social trygghet, ingen kreditkontroll upp och med 3% ränta. Vi har ett nätverk av investerare som är villiga att ge medel oavsett belopp till individer och organisationer för att starta verksamhet och verksamhet, allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och vi kommer säkert att göra din dröm. Bli inte lurad, kapital lån hem är det enda svaret och lösningen på dina finansiella problem, när banker och andra vänder du ner kapital lån hem kommer att få dig att Le. För mer information om vårt lån kontakta oss via

    Daniel T.
    FÖRETAGSRÅDGIVARE
    Epost: capita.Invests@gmail.com
    Samtal/text + 1 (205) 543-5466
    WhatsApp: + 1 (812) 509-4580
    Adress: 1 Corporate Dr #202, Böhmen, NY 1171776.

    SvaraRadera
  16. Behöver du en lån om det gäller nu.

    Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; luiscarlosfinance@outlook.com snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. luiscarlosfinance@outlook.com

    OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: luiscarlosfinance@outlook.com

    SvaraRadera


  17. Är du i någon form av ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Kvithyll Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att tillgodose dina ekonomiska behov som personlig lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företagslån, utbildningslån, bostadslån med låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-mail: kvithyllfinance@gmail.com Din tillfredsställelse och ekonomiska framgång är vårt mål och din verksamhet med oss kommer att bli en bra upplevelse. Whatsapp: +17816567138 Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

    E-post: kvithyllfinance@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Hej, du behöver ett brådskande lån för nästa 24-timmars email, nu för din Xmas-kredit till ett lågt pris på 1%

    EMAIL US NU REMY.CREDIT111@GMAIL.COM


    Fullständigt namn;


    land:


    Lånebelopp:



    lån Varaktighet:




    emaill (remy.credit111@gmail.com)

    SvaraRadera
  19. URGENT LÅNBETALNING TRUSTERAD OCH GARANTERAD ÄR NU.

    God dag,

      Kära lånesökare, Greetings from Immaculate Loan Providers Ltd.
    Vi är certifierade långivare som erbjuder lån till personer som är i
    Behov av lån. Vi ger lån för projekt, affärer, skatter, räkningar,
    och många andra skäl vi arbetar med 3% ränta är rate.There finns
    mer att vinna genom att få ett lån från vårt företag, så har du behov av a
    lån? Är du i skuld? Vill du ha ett lån för att starta ett trevligt företag och behöver kapital? Behöver du ett lån för finansiering av någon anledning? Din hjälp är
    äntligen här, eftersom vi ger lån till alla i en billig och
    rimlig ränta på endast 3%, om du är intresserad vänligen kontakta
    oss idag på: (jerryferish@gmail.com)
    och få sina lån idag. För mer information om våra tjänster, tack
    lämna vet hur mycket lån du behöver och lånets löptid.

    vi tar nästa:

    * Personliga lån (Säkra och osäkrade)
    * Business Loans (Secure and Unsecured)
    * Konsolideringslån och många fler.

    Vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska.
    Om du är intresserad, kontakta oss på:
    jerryferish@gmail.com
      
    Lycka till,
    Kundsupport.
    Jerry Ferish.

    SvaraRadera
  20. Nebankovní půjčka na 48 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 50 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: lubicapotocka4@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Finans-Service ! Vi vet att låna pengar är en del av livet. Många människor behöver snabba lån lösningar, och ibland lån från banken är inte ett alternativ. Det är där **Finance-Service * * kommer in. Som huvud icke-bank långivare , finance-Service erbjuder människor prisvärda lån.
    För alla dina önskemål vänligen kontakta följande adress
    Telefon: + 33752998616 WhatsApp
    Post : mikevlademir@gmail.com
    Tack

    SvaraRadera
  22. Allvarliga och snabba lånerbjudanden mellan individer

    Du letar efter ett lån snarast heller
    - För att starta om dina aktiviteter
    - Att renovera interiören i din lägenhet, hus, byggnad etc.
    - För genomförandet av ett projekt
    - Eller av andra skäl
    Tveka inte att skicka oss din låneförfrågan
    Mail: alois.hans@yahoo.com
    Tack

    SvaraRadera
  23. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)

    SvaraRadera
  24. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig













    BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig




    SvaraRadera
  25. För att hjälpa människor i nöd tillåter jag mig att publicera mitt erbjudande i er grupp och detta är inget skämt utan ett seriöst och ärligt låneerbjudande mellan enskilda. Du får avslag av banken och du vill ha ett lån för att möta dina behov, tveka inte att kontakta mig för ett lån mellan privatpersoner.
    Kontakta mig: korobkin_olezhka@list.ru

    SvaraRadera
  26. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  27. Hej vänner är så himla glad idag jag har fått mitt lån från Micheal loan Ltd till mitt konto framgångsrikt för att betala mina räkningar och ta väl hand om min familj, om du behöver ett lån också missa inte detta tillfälle att maila honom och få ditt också, kontakta dem nu på (infomichealfinanceltd@gmail.com) eller whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck

    SvaraRadera