fredag 29 juni 2018

Islamismen - vaknar Sverige nu?

Försvarshögskolan har släppt en rapport om islamismen i Sverige. Föga förvånande så framgår att den växer kraftigt.

Ni som läst min blogg några år vet att just islamismen är något jag varnat för länge, för döva öron (mestadels). Gammelmedia och politiker samt proffstyckare har mangrannt gått samman och dragit alla muslimer över samma kam och sagt att här finns inga problem för de känner minsann en fredlig muslim, typ Kaplan....(sic!). Problemet idag är att folk buntas ihop i grupper och sen sätts en etikett på denna grupp. Båda ytterligheterna väljer sedan den version av gruppen de inte gillar/eller gillar och säger att alla är si eller så.

Precis som den infantila Durmaz historien där folk i ytterlägena var helt insnöade på Durmaz pigmentston och skägg isf för han genomdåliga insats i den matchen.

Gällande islamismen så är det ett faktum att de våldsbejakande islamisterna får sitt tanke gods och upplever ett moraliskt stöd från salafister och islamister. Man går inte från att vara vanlig svenssontroende till att skjuta ihjäl folk, vägen går via en radikalisering, vilken pågår dagligen i diverse moskeer runtom i Sverige. Exemplen är många men samhället gör inte ett skit för att ta tag i det hela. Utomlands förbjuds ickedemokratiska ideologier i en del länder och man stänger salafistiska moskeer, ex i Tyskland, Frankrike och Österrike.

I Sverige tror man att det blir ett kulturcentrum som skall bidra till något gott i samhället. Moskén i Malmö exempelvis. Där Frida nedan hoppas på en mötesplats. Ja det blir det säkert, för salafister.


Frida fick dock inte vara med på den officiella bilden såklart, inga kvinnor.Även moskeen i Rinkeby som stöds av muslimska brödraskapet ska bli ett "kulturcentrum"

 
I Göteborg byggde Saudi en moské, och aldrig har väl så många Jihadister per capita åkt iväg på terrorresor....


Min åsikt om Salafism utvecklade jag redan 2015, nedan.


Vill ni läsa FHS rapport så är det bara att klicka in.
9 kommentarer:

 1. Nej, Sverige vaknar inte av de exempel som tas upp. För ett uppvaknande krävs att livet påverkas på allvar i välbärgade områden. Vi är långt ifrån där nu.

  SvaraRadera
 2. Håller med Täbybo och undrar om det kan komma ett uppvaknande vad som än sker.
  Kollega av den invandringsvänliga sorten satt på pizzeria i Uppsala när den rånades av två mörkhyade med pistol och kniv. Ingen reaktion, han har fortfarande ingen förståelse för att man kan vara skeptisk till mångkulturen.
  Annan kollega var så nöjd då han haft inbrott - det var riktiga gentlemannatjuvar, de hade inte slagit sönder någonting, bara tagit värdesakerna.
  Jag kan inte förstå det, känns som jag är omgiven av dronter utan självbevarelsedrift.

  SvaraRadera
 3. Frida fick inte vara med på bild.

  Så härligt att iaf slippa se en sosse på bild, och härligt vilken takt sossarna avvecklar sig själva nu. Go for it Frida. (Ta på dej en burka vetja!)

  SvaraRadera
 4. Nej, svensken vaknar inte ens när hens huvud skilts från hens kropp medelst halshuggning utförd av muslimsk bödel. Nåväl, hen dör åtminstone vetandes att ingen någonsin kunnat anklaga henom för att vara rasist.

  SvaraRadera
 5. Islamismen ihop med yttersta vänstern är en ganska giftig coktail.

  Det öppna samhälle, jämlikhet, allas lika värde osv. står under rejäl press.


  Det är otroligt enkelt att kapa en demokrati, vi har ju kommunerna som togs över som ypperliga exempel, botkytrka, södertälje, spånga.

  Nu kommer pendeln svänga rejält åt andra hållet och det kommer vara riktigt jobbigt att vara arab/muslim i Sverige framöver men det är för att pendeln svängt för långt åt vänster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spånga Kommun har iofs varit omöjligt att ta över sedan 1949 (men jag förstår vad du försöker säga) ;)

   Islamism + vänster har mer gemensamt än man kan tro vid en första anblick. Den totala humorlösheten, försök skämta med en SJW. Finns ju massor att enas om tex att HM's annoner i bikini ska förbjudas i tunnelbanan (sen går kanske åsikterna isär, vänstern sätter upp en gigantisk blå fallos och islamisterna sina minareter - same shit diffrent name)

   Radera
 6. Det här känns inte bra.. vi får inte släppa fokus på Ryssland. Tacka vet jag blodhundarna Wilderäng, Oksanen och Wolodarski. Att Sverige på kort tid fått 20% muslimer är inget hot mot våra barns framtid.

  Och Ryssen är redan i Sverige, Changen och Putilov och deras arme, säkert över 15 Igor.

  SvaraRadera
 7. Via Breitbart...

  "Billionaire globalist George Soros has met “secretly” with the new socialist, open borders supporting Prime Minister of Spain, Pedro Sánchez, according to a report by Spanish media."

  När ska Emperor Palpatine lämna jordelivet så att det europeiska folket kan få rå i själen. Vad är det som får denna person i slutfasen av sitt liv till att till varje pris vilja bryta ner nationalstaterna.... i Europa? Varför inte istället ägna all kraft åt att se till så att Afrika och Mellanöstern blir mer tvångskulturellt och europeiskt?

  SvaraRadera
 8. Hej Var och en, mitt namn är fru Rebecca Moses ,, jag bor i USA och livet är värd att bo bekvämt för mig och min familj nu och jag har verkligen aldrig sett godhet visad för mig så mycket i mitt liv som jag är en kämpande mamma med tre barn och jag har gått igenom ett allvarligt problem när min man stött på en hemsk olycka förra veckan och doktorerna säger att han måste genomgå en delikat operation för att han ska kunna gå igen och jag inte kunde ha råd med räkningarna för hans operation så gick jag till banken för ett lån och de slår mig ner med att jag inte har något kreditkort, därifrån kör jag till min far och han kunde inte hjälpa, då när jag bläddrade igenom yahoo svar och jag kom över en lånegivare MR Stephen Wilson, som ger lån till en överkomlig ränta och jag har hört talas om så många bedrägerier på internet men vid denna desperata situation hade jag inget annat val än att ge det ett försök och förvånansvärt var det allt som en dröm fick jag ett lån på $ 70,0 00 USD och jag betalade för min man operation och tack GUD idag han är okej och kan gå och jobbar och belastningen är längre så mycket på mig längre och vi kan mata bra och min familj är lycklig idag och jag sa till mig själv att jag skriker högt till världens underverk av GUD till mig genom denna GUDs fruktansvärda långivare, MR Stephen Wilson, och jag kommer att ge råd till någon i genuint och allvarligt behov av lån för att kontakta den här GUDs fruktiga mannen via ..consumerloanfirm@gmail.com, och jag vill att alla ska be för den här mannen för mig för att han har gjort mycket i min familj och jag ber att gud fortsätter att välsigna dig för det goda du har gjort för min familj. TACKER Rebecca Moses

  SvaraRadera