söndag 29 juli 2018

Migrationsverkets nya prognos

Idag släppte Migrationsverket sin nya prognos.

Som vanligt när den refereras i media talar man om asylansökningar och yvas lätt över att det bara blir 23,000.

Det man som vanligt glömmer är de 44,000 anknytningsinvandrarna. Totalen för 2018 blir alltså 67,000.

Migrationsverkets anslag i år 56 miljarder.....,

6 kommentarer:

 1. Spaniensvensk:
  de europeiska socialisterna verkar helt uppbundna i sin lojalitet till globalisterna (se hur Löfven fjäskade i USA för dessa krafter nyligen), NGO:er och maffian som styr människosmugglingen till EU.
  Ledaren för socialistpartiet i Spanien, P Sanchez, är samma skrot och korn som Löfven och fjäskar för globalisterna genom att öppna gränsen mot Afrika när Italien nu stänger. Han och hans gelikar hoppas på att få fina "jobb" i FN och liknande org när de förlorar valet, vilket de sannolikt kommer att få göra om något år. Det formligen kokar av vrede bland vanliga spanjorer i sociala medier mm. De migranter som anmäler sig vid gränsen som asylsökande och kan visa identifikation som styrker detta ex. syriskt pass, får komma in. De 50 000 subsaharianer som väntar i Marocko att få komma in har inte asylskäl och de missbrukar sig av asylansökan som ett sätt att få komma över gränsen. Om polisen inte hinner utreda ansökan inom 72 timmar tvingas de släppa ut migranten på gatan varpå hen snabbt försvinner i mängden och i huvudsak tar sig vidare norröver i Europa. Även Sverige kommer snart att få känna av migrationen från Afrika som kommer denna väg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hen? Hur ska du nånsin kunna vinna över fienden när du frivilligt (?) accepterat fiendens politiserade språk?

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Filmen som kom igår om sossarnas historia är förmodligen 100% korrekt. Antar att pennor nu glöder, hur hantera korrekt historiebeskrivning? Stora artilleriet måste in, men vad gör man när man inte kan skrika vare sig nazist eller rasist, förmodligen skriker Lindberg nått med ryss.

  https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs&feature=youtu.be

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha perfekt. Sossarnas "historiexpert" Arnstad har redan förklarat den falsk. Kan säkert bli ännu bättre om fler sossar nappar och trasslar in sig!

   Radera
 3. Hej.

  87% av de röstberättigade som avgav giltiga röster 2014 anser att det är bra.

  Eller?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera