onsdag 22 mars 2017

Bilder på attentatsmannen i London

Uppdatering.
Enligt rykten är gm Abu Izzadeen. Radikal konvertit med rötter i Jamaica. Tidigare dömd för terrorkopplingar. Bilderna man hittar på Abu ser onekligen ganska lika ut, men vi får se. Det finns dock uppgifter om att sitter i kurran, vi får väl se.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abu_IzzadeenVarning för sk grafiskt innehåll.

På Al arabiya hittar man bilder på förövaren. Jag har inte sett att dessa lagts upp i media i SE än så jag skickar ut dem här.Detta är förövaren, vissa attribud gör att man kan fundera på motivet. Än så länge vet man inget men det kommer komma fram. Inom 48h brukar IS ta på sig dåd om förövarna haft kontakt med dem på ngt vis innan. Det kan också röra sig om sk självradikaliserade, villet f.ö. är en märklig term då de inte vaknar upp en morgon utan det finns flera aktörer som medvetet vill inspirera sk ensamagerande,mdet är en klart uttalad plan från IS. Det kan även röra sig om ett "vanligt" psykfall.

Erdogans retorik tidigare idag om att Europeer inte ska känna sig säkra på gatorna vinner f.ö. Priset för sämst tajmat utspel detta decenium.


Här ligger gm kniv.


Samma kniv ser ni under foten på polisen med höjt vapen.

Längst ned på bilden är troligen den polis som dödades av knivhugg. Gärningsmannen sköts uppenbarligen ihjäl mkt nära inpå attacken, vilket också rapporter från ögonvittnen på twitter styrker.


Varför lägger jag ut dessa bilder? Jag tycker inte dessa skall självcensureras av media i Sverige. Kan man visa dem i Al arabiya kan man nog göra det här.5 kommentarer:

 1. Efter detta och Erdogans tal sista dagarna har jag lite svårt att inte tänka på DN´s löp efter den misslyckade "statskuppen" i Turkiet i sommar.
  DEMOKRATIN HAR SEGRAT

  Modernt nu att dra paralleller till 30 talet så
  "Peace in our time" är nog en bra jämförelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wollen Sie den totalen krieg? (Erdogan)

   Radera
 2. "När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem."

  Koranen, surah 9:5.

  SvaraRadera
 3. Folk får reda på dessa saker till slut ändå. Skillnaden att undanhålla denna typ av information blir att folk börjar misstro media och politiker som enligt teorin ska agera i folkets intresse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med till 100%. Den misstron har växt sig ganska stark, och blir nog svår att återställa.

   Mvh Skogåsbon

   Radera