tisdag 7 mars 2017

Sverige skall ta emot 3800 asylsökande från Grekland & Italien

Inom ramen för EUs omfördelning av migranter kommer Sverige ta emot 3800 pers som i dagsläget befinner sig i Italien och Grekland. Inom 5 dagar skall de få beslut och sedan prioriterad i kommunplacerimgen. Så nu är det bara att köra på i kommunerna då denna forcering kommer.

Mer om detta här https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2017/2017-03-07-I-sommar-tar-Sverige-emot-knappt-3-800-asylsokande-fran-Italien-och-Grekland.html

Migrationsverket beskriver det som att dessa personer lever under svåra humanitära förhållanden i Grekland. Av de rapporter jag sett i utländsk media stämmer detta väl då upplopp mm är vanligt. Vi ska också minnas att situationen i Grekland och Italien är en utveckling som lätt kunde förutses, vilket jag även skrivit om flera ggr. Det är även med EUs goda minne som Grekland blev slutstation för många. Tre länder tar emot noll migranter i denna veva. Polen Ungern och Österrike.

Det är lite oklart hur många som finns i Grekland men många fler kommer behöva omplaceras.

Rent principiellt är detta ett bra sätt att sköta migration då Säpo gör kontroller på förhand mm.

8 kommentarer:

 1. "Tre länder tar emot noll migranter i denna veva. Polen Ungern och Österrike." Vilket är det långsiktigt hållbara och rimliga, även om MSM kommer att skrika och peka finger...

  Vänligen
  Roten

  SvaraRadera
  Svar
  1. utlandssvensk8 mars 2017 19:32

   För Polen och Ungern är noll MENA migranter absolut långsiktigt hållbart. För Sverige krävs dock ett tal långt under noll, dvs. omfattande repatrieringar. Annars är vi slut som västland ganska snart.

   Radera
  2. Även i Polen finns det de som sprider myten om att de BEHÖVER invandrare då befolkningen krymper. Vad jag har sett i kommentarfält på youtube och annorstädes är att försvinnande få ur befolkningen där köper lögnerna. Mycket tack vare, får man förmoda, att de har lärt sig den hårda vägen att inte lita på media.
   Wolodarski, Sarnecki och andra lögnare med polsk bakgrund, fann att atmosfären i det landet svalnat och inte längre var mottaglig för deras "arbete". Svensken däremot öppnade naivt sin famn för de stackars propagandisterna som var tvungna att *fly* från Polen...
   (Vad hade deras familjer gjort under det kommunistiska maktövertagandet, tro? Vilken sorts karaktär flyr landet när vindarna sakta börjar vända mot befrielse?)

   Polen kommer att existera om 100 år. Vi kan lära av dem och om vi vårdar våra relationer kommer vi se polska frivilliga hjälpa oss i framtida krig.
   Det skämtas om svenskarna och ibland hånas vi, men överlag låter det faktiskt som att de oroas över vårt bästa och vill oss väl.

   Gud välsigne Visegrad-länderna och deras sunda förnuft.

   Radera
  3. utlandssvensk9 mars 2017 01:55

   "Wolodarski, Sarnecki och andra lögnare med polsk bakgrund"

   Den som först startade hela mångkulturprojektet i Sverige tillhörde samma grupp:

   https://sv.wikipedia.org/wiki/David_Schwarz

   Radera
 2. .. och de kommuner som tvingas ta emot dessa kommer att bli överlyckliga! Harald

  SvaraRadera
 3. utlandssvensk8 mars 2017 19:27

  "Rent principiellt är detta ett bra sätt att sköta migration då Säpo gör kontroller på förhand mm."

  Jo, det är väl bättre än vad som annars är gängse, men att kalla det "bra" är väl att ta i. Vad kan SÄPO i verkligheten göra för att kolla upp t.ex en somalier? Sen betvivlar jag att utfallet för de som kommer på detta sätt blir något annat än för övriga MENA migranter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man ska ta emot migranter föredrar jag att man ansöker utomlnds och att kontroller av fingeravtryck och allt annat görs innan de får komma. Även systemet att de inte blir fast några år på en av Berts baracker är bra, om man vill ge dem en chans att integrera sig. Man borde också ta efter USs diversity system med prioriterade grupper.

   Radera
 4. Den olycklige gossen som råkade hugga ihjäl två svenskar på IKEA (vad har han varit med om?) hade uppehållstillstånd i Italien. De måste vara hemskt stygga mot sina flyktingar där, så som vi måste rädda dem.

  SvaraRadera