torsdag 16 mars 2017

Valet i Nederländerna

Det blev ingen undergång nu heller. Har man läst i den svenska konstant hysteriska pressen kunde man tro, liksom vid brexit & Trump, att jorden höll på att rämna. Anledningen bar naturligtvis att ngn de absolut inte giller, nämligen, Wilders, såg ut att göra ett starkt val.

Hur gick det då? Att läsa vad olika politiker eller tidningar säger är rätt meningslöst då de inte förmedlar vad som hänt utan tar fasta på ngt de vill framföra och struntar i resten.

Exempelvis såhär.Wilders parti gick alltså från 15-20 mandat, kan man kanske inte tro av rubriken. Än roligare är sossarnas reaktioner. Lindberg på Aftonbladet synes nöjd med att wilders bara ökade 5 mandat, en 33% ökning....Margot wallström är också mkt nöjd.

Det de inte nämner är att Sossarna i NL förintades i valet. Ni hittar dem nere på 9 mandat.

Att wilders tillväxt avstannade beror till mkt på att Folkpartiet där gjorde som M här hemma, man tog helt enkelt och skärpte sin hållning i migrationsfrågor, vilket verkade ge resultat. För M gick det dock tvärtom då M har ett grundmurat lågt förtroende då man själva är arkitekterna till det haveri vi ser idag.

En annan sak värt att nämna är att DENK fick tre mandat. Det är ett pro turkiskt israelfientligt parti som synes appellera på delar av NL stora invandrargrupper. Ett rent invandrarparti skulle man kanske kunna kalla dem. Deras starka koppling till Turkiet, som numera är en islamiststat är ganska bekymrande. Jag tror dock inte det finns en möjöoghet för liknande utveckling i SE för här har MP och numera Fi helt sonika av egen vilja blivit liknande partier, vilka imamerna uppmanar sin undersåtar att rösta på.

I NL parlament har vi nu alltså 13 partier som ska försöka styra landet. Inklusive partiet för djuren och pensionärspartiet.

Med största sannolikhet kommer NL fortsätta vara ett land med politiskt kaos.
3 kommentarer:

 1. Hej.

  Partiet har förklarat att kamraterna i Nederländerna vann en rungande seger över kapitalets fascistiska lakejer.

  Vågar du påstå att så inte har skett? Endast en kontrarevolutionär reaktionär kälkborgare skulle påstå något sådant.

  Nu kommer det av Partiet initierade förbrödringsprojektet EU att fortskrida enligt planen, särskilt som Folket i varje land i Europa klart visar sin enighet och sin solidaritet i val efter val.

  Det är sant, för Partiet, och talespersoner, ljuger inte.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  Ps Med lite allvar: vi har tre muslimska partier i riksdagen redan, varav två i regeringsställning. S, V, och Mp är genominfiltrerade (om det är rätt ord när man själva uppmuntrat processen?) av muslimer. Ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att dessa tre partier har blivit tummelplats för diverse islamister är värre än att ett parti som DENK får mandat. De blir en trojansk häst inom politiken, intet ont anande röstar svenskar på sina "vanliga" partier, och får en spännande krydda på köpet.

   För brukade det sägas inom socialdemokraterna att man skulle hålla rent från "löss i pälsen", dvs rensa ut de som gått med i SAP för snabb tillgång till makt, men för egna syften. Det gäller uppenbarligen inte längre...

   Vänligen
   Roten

   Radera
  2. Hej.

   Visst gäller utrensningsprincipen - åt andra hållet. Multikulti eller GTFO, typ.

   Jag tänker ibland på infiltrationen som på när langare späder sina varor med tvättmedel och liknande livsfarliga saker. Grynaren kan inte annat än skjuta - begäret efter att få rida den vita hästen är för starkt. För den goda politikern är det bekräftelsen av att vara just god.

   Akademikermarxisterna och postmodernisterna är i sanning langare av heroin för eliten, och opium för folket.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Radera