måndag 3 november 2014

Topplista oktober

Topp

Malin Lundgrens artikel i nyheter 24. Malin ryter till mot borgerligheten.
Länk här

Wisemans wisdoms inlägg om vad det är vi vill försvara egentligen.


Jägarchefen det dolda hotet del 2 (läs även del 1 från september). Jägarchefen reder ut begreppen och levererar nya insikter igen (ok lite smalt ämne kanske men kul för oss som är lite insöade åt det hållet).
Länk här

Hanif och Ida på youtube. Ganska underhållande historia. Hanif och Ida är kommunikativa på twitter om innehållet i kanalen. Bra försök till dialog med väljarna. Blir spännande att se hur det utvecklas. Rätt flamsigt, men man får ta det för vad det är. Hanif har lovat återkomma med frågan om huruvida någon av dem är konservativa. Hanif lyckades också med ett roligt prank på Baylan "Är du laddad?".

Göran Frisk. I en tid där alla som säger något, omedelbart pudlar dagen efter, var Göran Frisks entré på den mediala scenen en befrielse. Föga förvånande älskar folk Göran. En rakryggad och insatt person som säger vad han tycker utan att blinka. Inga konstigheter!


Botten
Fridolins tal till lärarkåren…..

Löfvens sifferbingo på EU-nämnden

Jihad Kaplan (som alltid i botten)

Mehmet Kaplan hänger med islamister. Surprise…..
Bilden från ett möte med Milli Görüs. IGMG (Islamische Gemeinschaft Milli Görüs).

Vi har en minister som gärna är med på möten där män och kvinnor måste sitta åtskiljda.
 
Twittrare att följa

Hanna Gadban (@Hanna Gadban).  Hanna har en mycket nykter syn på sin egen religion och dess avarter. Som född och uppvuxen i Irak, har hon en insikt i och förståelse för skeendet i regionen och galanskapen hos Daesh, Wahabister och de galna Salafisterna.

Malin Lundgren (@konsensuseliten). Dagliga råsopar till höger och vänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar