torsdag 21 juli 2016

Den nya hårdare migrationslagen ett slag i luften

Igår började den nya "hårda" lagen avseende lite olika migrationsfrågor, gälla. Vissa kultursidor, ex i SvD beskriver det som civilisationens undergång. Läser man bara MSM (dvs gammelmedia) kan man tro att vi nu i princip Nordkoreas jämlikar.

Hur är det då i realiteten?

Två viktiga frågor bör belysas. 

Hur påverkas den enorma migrationsvåg vi haft de senaste åren?

Hur påverkas det i framtiden?

På bilden nedan ser ni hur migrationsvågen såg ut för 14-16.

De som berörs av detta är de som kom efter vecka ~48 2016. Alltså en mkt liten andel av de som kom när vi lobotomerade våra hjärnor och öppnade våra hjärtan (för alla utom oss själva).


De viktigaste delarna i lagen nedan.

Rätten till asyl i Sverige kommer att vara intakt även under de år som den tidsbegränsade lagen är i kraft, men förutsättningarna förändras för de som beviljas tillstånd. Det blir flera stora skillnader jämfört med tidigare, framför allt:

Huvudregeln blir tidsbegränsade uppehållstillstånd – inte permanenta. Tre år för de som får flyktingstatus och 13 månader för de som klassas som alternativt skyddsbehövande. Möjligheterna att få tillstånd som övrigt skyddsbehövande, en kategori som finns enbart i den svenska lagstiftningen, tas bort under tiden lagen är i kraft. 

Det blir svårare att förenas med sina anhöriga. Personer som får flyktingstatus, det vill säga ett treårigt tillstånd, kommer att ha rätt att återförenas med sin kärnfamilj. De som bedöms som alternativt skyddsbehövande (13 månaders tillstånd) får mycket begränsade möjligheter till familjeåterförening. Om de ansökte om asyl senast den 24 november, då regeringen presenterade lagförslaget, har de dock rätt till familjeåterförening. Det är de personer som ansökte om asyl efter den 24 november som endast i undantagsfall får rätt till familjeåterförening.

Försörjningskravet skärps. Alla personer* som vill ha hit sina anhöriga måste kunna försörja både sig själva och de anhöriga samt ha en bostad. Flyktingar vars familj ansöker om familjeåterförening inom tre månader är undantagna från detta krav.

Mycket svårt att få uppehållstillstånd på grund av andra skäl än skydd.  Bestämmelserna om synnerligen eller särskilt ömmande omständigheter är borttagna. Det är endast om det skulle strida mot ett svenskt konventionsåtagande att neka tillstånd som ett uppehållstillstånd kan beviljas av andra skäl än skydd.

Arbete kan ge permanent uppehållstillstånd när ett tidsbegränsat tillstånd löper ut. När det tidsbegränsade tillståndet löper ut kan personer som har ett arbete eller driver en verksamhet som gör att de kan försörja sig få permanent uppehållstillstånd. Då räcker det med att de kan försörja sig, de behöver inte vara klassade som flyktingar.

Det som är bra är att man endast kommer ge TUT till de med skyddsskäl och att man infört restriktioner rörande familjeåterförening. Dock är just denna punkt ett slag i luften då man får återförenas med sin kärnfamilj, vilket kan vara ett betydande antal personer. Dock finns ju kravet om försörjning, jo men inte om man ansöker inom 3 månader (från vad vet jag inte).

Det lilla positiva med nya lagen är att man tar bort permanenta uppehållstillstånd, vilken var en ren dårskap. Hela asylgrejen ör väl att folk tillfälligt ska kunna söka skydd utanför sitt eget land och sedan återvända. Att ge hela världens befolkning PUT ledde naturligtvis till en sällan skådad folkvandring hit, av personer utan skyddsskäl. Ex alla de ensamkommande från Iran, vilka inte har något som helst skyddsbehov.

Min gissning är att Regeringen kommer tvingas till ytterligare åtgärder avseende de som redan kommit hit och ytterligare försöka få ned anta,et som kommer, men det senare påverkas marginellt av vad man gör såvida man inte helt fäller ned bommen. Årstakten nu c:a 30 000.

18 kommentarer:

 1. Hur många sökte asyl innan 24 november,gäller put dessa och familjeåterförening?om det är så är litet vunnet.

  SvaraRadera
 2. Summan av svensk migrationspolitik synes vara att man skjuter sig själv i foten med allt man har råd (och kan låna) till. Nu har trånga sektioner gjort sig gällande men man fortsätter att huvudlöst slösa med gemensamma medel, allt vad tygen håller.

  Enligt bloggen ledarsidorna pågår ett febrilt arbeta med nedskärningar inför 2017. Migrationskomplexet (LSS kan ju till stor del föras dit) är en gökunge som tillåts ta alltmer av svenskarnas resurser, samtidigt som Bryssel nyttjar svenskarna som kassakor.


  SvaraRadera
 3. De före 24 november anlända skall prövas enligt de gamla reglerna, dvs fullt blås med livstidsförsörjning för oidentifierade individer och deras "anhöriga", extended version.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Allas lika värde är alltså inte endast en felöversättning, utan även rent nonsens.

  Utan att blinka delar man alltså upp de asylsökande i två helt olika lag: -24/11 och 25/11-

  Colliers panikstadie är onekligen här..

  SvaraRadera
 6. Vad som är det osynliga egentliga förfallet är något mycket större.
  Före asylanhopningarna och eskaleringen, så sysselsatte sig staten, landsting och kommuner med någonting, dvs myndigheterna satt i de flesta fall inte och rullade tummarna, (Svenska myndigheter är med internationella mått ett under av effektivitet) Ta tex bilprovningen varje år för 300 kr inkl moms, den var så effektiv att man la ut det på marknaden (kassako) Så när nu våra myndigheter, och våra politiker, våra medkännande krstna, våra nya diskriminerade minoriteter, våra välfärdsindustri-företag och våra journalister alla är upptagna med migration (och något de kallar integration) så innebär det att de har prioriterat bort något annat som de tidigare sysselsatte sig med :-)

  Av någon anledning så kommer detta inte att märkas av år ett, (det är kika dant med underhåll, tex järnvägsunderhåll, eller att spara in på försvaret, men efter några år så märks det och eftersom ingen har resurser att hämta igen detta förfall, så förfaller det allt mer, eftersom snart sagt alla är upptagna med ta hand om migrationsvågorna och dess effekter.
  S.W

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gamla DDR-Sverige var knappast idealt. Det vore trevligt om Sverige kunde bli ett normalt land, någon gång, kanske med skattetryck i linje med OECD, så som vi hade en gång för länge sen. Att drömma sig tillbaka till DDR-Sverige är ingen lösning på den ett havererande migrationspolitiskt äventyr..

   Bilprovningens monopol, är det något du gillade? Sura, otrevliga gubbar som ville gå hem kl 16 helst. Minns en gång innan monopolet var slut, då bes. tid inom en månad fanns endast 20-25 mil bort.

   Nu är det privata, kundvänliga ställen med bra öppettider och oftast ingen väntetid att besikta. Du det betalar jag gärna en hundring extra för!

   Det du borde rikta in dig på är VARFÖR riksdagen valde att frångå Transportstyrelsens liggande rek om 2-åriga besiktningsintervaller. Det är löjligt att besikta moderna bilar varje år, den årliga besiktningen stammar från 60-talet och dess dåliga bilar.

   Man kan med fog undra vad som fått ledamöterna att besluta om att den årliga besiktningen ska vara kvar, stick i stäv med proffsens rekommendation. Knappast något har skrivits om detta i media.

   Radera
  2. Bilprovningen handlade inte om incitamenten för att flina upp sig, utan blott om effektivitet/rationalitet/kostnad,o avsätt om kontrollanten hade en dålig dag eller inte. naturligtvis blir även polis och skattmas mer inställsamma om vi privatiserar detta med, den som betalar är kung. Nä, fan det finns ingen längtan till ddr-Sverige, dock var poängen på en annan nivå, fullt jämförbar med ddr och Sovjekt, dvs "om ni låtsas att ni betalar oss lön (pengar) så låtsas vi att vi arbetar" Det har gått så långt nu i Sverige att alla som är vettiga och har något att tillföra slutar att arbeta, och alla som har noll att tillföra med hojtar mest om värdegrund, tex Eliasson, får toppjobben. För övrigt är jag inte en odelad vän av marknadsanpassade apotek heller, försäljning av huvudvärkstabletter har tredubblats. alltså, det är inte svart eller vitt, antingen eller. Bilprovningen var ett exempel på något som fungerade, naturligtvis vill inte marknaden, de som köpte loss stationerna, att man skulle förlänga intervallerna, vad trodde du, då skulle intäkterna halveras, alternativet enhetspriset dubbleras.
   Nä, fortsätter staten i vald riktning är snart även polisen privatiserad, och det är kanske lika bra det, i vart fall för alla oss som har råd med det där lilla extra. Seriöst, skulle vi privatisera polisen och inför betalningsmodeller som i sjukvård och skola, så skulle vi sätta höga prislappar på skäggbarn som ofredar kvinnor, talibanterrorister, stenkastare, bilbrännare och flyktingsmugglare etc, med höga ersättningsnivåer skulle så klart alla dessa grupper vara inbommade och klara på fem röda, givet att vi betalar bra, och det är det kanske värt? Så här kan det inte fortsätta. Nä, libertarianerna är lika dumtroende som sina fränder i särk och huvudduk, de tror på magiskt tänkande. En fungerande marknadsekonomi förutsätter en stark stat med stabila handelsvillkor. Tar man bort egendomsrätten och skyddet av denna, så blir det anarki eller diktatur och vi är många som misstänker att libertariarnerna bara är en slags vanartade kommunuster, som helt enkelt har som mål att störta ordningen, kanske av något slags självförakt, men det är helt förlåtet, för den nuvarande plicy-professionella ordningen med munväder och frasradikaler är närmast outhärdlig. Just nu gläds jag med Trumpens senaste jävulstyg, att mumla om att inte försvara Balterna :-) Tack gode gud, till och mer Tomhylsan har reagerat, yrvaket börjar människor klia sig i huvudet om det är hållbart att lägga ansvaret för beskydd på USA, dvs låta någon annan betala noten för egen säkerhet. Minst 50 miljarder i tillskott, det är av ren skadeglädje bara hålla tummarna för att Trumpen fortsätter djävlas, så kanske någon inom nymoderaterna börjar fundera på hur de ska ta sin del av ANSVARET. För det är ansvar som de går till val på, och med risken för Trumpen, så blir minen trumpen inom moderaterna, för var ska då de hitta medel för skattesänkningar :-) Jösses Amalia. S.W

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Kort bara.

   Naturligvis gynnas branschen av att de korta intervallerna behålls. Transportsyrelsens förslag var vettigt, men något hände när det kom till riksdagen, där RDL upplevde sig klokare och valde att i strid mot sakkunskapens förslag behålla de ettåriga intervallen från 60-talet. Vad jag förstår har (många) andra EU-länder inte så täta intervaller.

   Något fick riksdagen att ta ett annat beslut än det som gynnade svenskarna. Jag är nyfiken på hur den lobbykampanjen såg ut. Som sagt nästan inget har skrivits om detta, annat än i notisform. Man kan tro att det är något extremt banalt, typ grundlagsändring som MSM helt ignorerade, men detta berör ju miljoner bilägare varje år.

   Sen har du rätt i att libertarianer är insnöade. De är de flesta som köper ideologier rakt av. Verkligheten låter sig inte så lätt pressas in i en teoretisk mall, ofta är sunt förnuft den bästa ideologin.

   Det gäller inte minst de huvudlösa, ofta misskötta och dåligt tajmade, utförsäljningar borgarpacket har dragit igenom, enbart av ideologiska skäl, inte för att det är bra för svenskarna, eller att tiden varit rätt.

   Sen är ju en väldigt lustig speailitet med svenska libertarianer att de tror att man kan bjuda in hela världen utan pass och pengar till en nattväktarstat. Internationellt sett har libertarianer gått ifrån den idiotiska tanken, men hos svenska lever drömmen kvar.

   Radera
  5. Jag vill kort anmärka på följande mening
   "
   Verkligheten låter sig inte så lätt pressas in i en teoretisk mall, ofta är sunt förnuft den bästa ideologin.
   "

   Det mesta av sunt förnuft är även det en teoretisk modell. Vad som är sunt förnuft för den ene, är inte sunt förnuft för den andre. Sunt förnuft var en gång i tiden att dansa regndansen, idag är sunt förnuft att titta på SMHI:s väderleksrapport och lyssna till FN:s klimatpanel.

   Ofta döljs teoretiska modeller som sunt förnuft.

   Men problemet är att en ny teoretisk modell tas för sanning och påtvingas helheten istället för att testas i labbmiljö först. Att en fallstudie fungerar inom universitetens slutna miljöer där psykologstudenter utfrågar läkarstudenter som undersöker studentkårens medlemmar, betyder inte att denna är allmänt applicerbar. Speciellt inte som försöksdjuren är medvetna om vad de utsätts för. Svaren så att säga anpassas efter situationen. Kalla det psykologisk kvantmekanik eller spegelneuroners emergent properties.

   Sunt förnuft är ofta grundat på erfarenhet. Teoretiska modeller kan mer eller mindre korrekt beskriva orsakssambanden bakom erfarenheterna. Problemet här är att jag tror vi på bloggen tvivlar på vilka de bakomvarande orsakssambanden är. Politikerna och vet-bäst-människorna har påstått under 25 år att bara vi beslutar oss för att komma överens kan alla skillnader kommas över. Vi vet hur det slutade i Jugoslavien (men vet vi varför det slutade så?). Vissa olikheter är så när som omöjliga att överbrygga. Om man inte är redo att tulla på sina principer och interna regelverk.

   Dock. Har man som enda princip att tjäna pengar är inget omöjligt. Allt är tillåtet bara det kan ge vinst.
   Översatt i djurriket, varje organism är en viktig del i helheten. Rovdjuret är lika viktigt för den ekologiska balansen som herbivoren. HIV är lika viktigt som cancer. Överskottet (vinsten) blir till föda för lejonet.

   Denna blogg med skribenter hade inte existerat om den inte tjänade ett högre syfte ur helhetens perspektiv. Skatta er som oerhört viktiga element. Men dunka er inte för hårt i ryggarna för det. Ni blir snart maskmat och era molekyler blir grönsallad åt en islamist, sionist, nazist, liberal eller mijöpartist. Har ni tur blir ni en sup åt en glad gamäng.

   Radera
 7. Här är nyliberaler, riskkapitalister, EU-federalistter, revolutionära kommunister och anarkister av samma skrot och korn. Dvs de använder nationalstatens fall som medel för andra mål, och nationalstatens fall får man på ända genom migration, av människor som är ointegrerbara. Trösten ligger i att detta drabbar de svagaste först, barn, arbetslösa, fattigpensionärer, kvinnor, sjukskrivna, handikappade, psykiskt sjuka, missbrukare, kvinnor, i synnerhet lågavlönade ensamstående kvinnor med barn.
  Ja, alla de grupper som tidigare omfattats av välfärdskontraktet. Så det behöver bara rasa lite till, så har SD, förutom alla män, nya stora grupper att göra inbrytningar på :-) och det är nog bara att skörda den draksådd Reinfeldtarna och Bommersvikarna medverkat till i nära samarbete med miljömarodörerna. Samhället har varit på bristningsgränsen ganska länge, och när det rämnar så rämnar det, alltså inte i sin helhet, utan i sina delar, ute i "orterna" och det är inte helt lätt att återta förlorad terräng, eftersom medelklassen röstar med fötterna, tyst och utan väsen, så överges bit för bit, för nya intressenter att ta över. Nästa stora slag är omfördelningen av skattemedel, och om högern är smart, dvs stävja fortsatt tillväxt av SD, så ska man med alla till buds stående medel motverka de nya regionerna och sossarnas vurm för nya storkommuner, för det är som att kissa på sig, efter ett tag så fortsätter medelklassen att flytta, och då har man ännu större eländen (elände är ett germanskt ord för att vara i ett land som inte är det egna) att ta hand om, så ska man hantera detta måste det till transperensen, hur mycket pengar som omfördelas från de kommuner som är bärkraftiga till de som farbror staten i akt och mening medverkat till att sänka. Det fungerar som vanligt, de som kan flyr från orättfärdigheten och nu när Brexit är avklarat kanske det bär av dit :-)
  Vänta bara på den fortsatta digitaliseringen och att staten/kommunerna måste spara = ökad arbetslöshet. Det ligger i farans riktning att s måste ner mot Finlands nivåer, runt 17 % innan de lägger om rodret mer, och då är det redan försent, Jimmy och Co kommer därmed att gå om moderaterna som största parti med draghjälp av EU-debatten, så stalltipset är s förlorar valet 2018 samtidigt som m är näst största parti, den ekvationen blir ett gapskratt, oj, vi var visst naiva, för då återstår regering m+s eller m regerar ensamt, med stöd av s, eftersom en alliansregering med C och ett Fp som driver EU-federation och Vet Besterbergfilosofi, kommer få det ytterligt svårt att regera med s och sd i opposition. (de kommer inte kunna få igenom mycket eftersom förslagen då först ska kompromissas inne på RK, och sedan till utskotten. Så i takt med att S bundit sig vid masten med mp, så kommer spillet till SD tillta från s, och därmed ser det inte osannolikt ut att SD mot slutet av 2017 ligger stadigt över 25 %. Den där slipstenen går inte att dra om (med mp).

  Så akb kan simma ganska lugnt, moderaterna behöver bara lägga en massa skarpa förslag i strid ström, för att hålla ställningarna, så kommer mp sakta med säkert att suga märgen ur s, och inte utan osannolikhet själva missa spärren 2018 :-) Fp och C ligger ändå rätt lågt med migrationen, så man kan anta att det finns viss självinsikt, (om de vill göra mp sällskap.

  Och om inte m sätter ner foten i den regional-politiska härdsmältan, inkluderat storregionerna, så kommer i vart fall Småland att resa sig, och SD kan bara håva in missnöjesröster. Vilka stackare som ska integreras med Sörmland är oklart, men det blir så klart inte Stockholm, eftersom det annars bli rött kort för tid och evighet i huvudstaden.
  S.W
  Ps Det är fullständigt osannolikt att det kan förekomma ironi och sarkasmer ovan, eftersom verkligheten ändå alltid överträffar dikten. ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. M och L, falskare får man leta efter. Språkkravet från Folkpartiet, som Liberalerna hetat, gav dem tvåsiffriga röstetal i det riksdagsvalet var en bluff.
   M som helhjärtat varit för en "öppna gränser kosta vad det kosta vill"-linje låtsas nu att de egentligen tänkt annorlunda. Varför tänkte de inte annorlunda direkt? Vi som klagade tänkte annorlunda, men vi var fel fel fel för att använda Härenstams klassiska replik. (även om du inte ville förknippas med de åsikter denna skribent har)

   Brakar det lös skall dessa först hållas ansvariga intill märgen.

   Under tiden stiftas en lag om tvångsmässig utflyttning av medelklassen som verkat för öppna gränser till utanförskapsområdena. Lev mångkulturellt som ni lärt svenska folket och lev med konsekvenserna. Lyft de arma stenkastarna till oanade nivåer av sofistikering och stockholmsintelligens genom att bo bland dem. För ni ville väl leva bland mångkulturen och inte vid sidan av den? Eller ni nöjer er med att höja skatten och anställa personal för att på distans "behandla frågan". Genom lagstiftningen frigörs riksdags- och regeringsbostäder så att ytterligare Wallström-affärer kan undvikas.

   Vidare skall skadestånd utkrävas från Barbara Spectre och hennes medlemmar i den svenskfinansierade ideella föreningen och liknande organisationer med samma eller liknande agenda. Svensk jurisdiktion sträcker sig till individer och grupper som med berått mod agerat för riket skadligt och som offentligt uttalat sina avsikter. Begär utlämning från länderna de har medborgarskap i.

   Inkompetens = avsked
   Berått mod = brottslighet

   Kan signalpolitik bli tydligare?

   Radera
 8. Conan bjöd in Captain Make America great again till Comic-con

  https://www.youtube.com/watch?v=GeEbzNUtTc0

  SvaraRadera
 9. Hej.

  Så länge det ser ut som man gjort något, verkar vara den operativa tanken.

  Lite grann som att pumpa i luften bredvid ett punkterat däck.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 10. Utöver att volymen "bara" är 30 000 så ska beaktas att det är
  förträdesvis:
  - män, (universellt ondskefulla perversa kvinnohatande män)
  - hedersmän
  - klankulturfolk
  - Muhammedaner
  - barn (varav väldigt många så kallade barn med skägg)
  - identitetslösa
  - hopplösa, vilket avses moderaternas slogan, land för hopplösa :-)

  Det var alltså rätt tänkt, som bör-värde, men nu var är-värdet inte så, de som kommer hit som det finns gott hopp om, och de var inte få, kommer att brytas ner och bli hopplösa av det Svenska systemet och alla genuint höpplösa. Alltså, den policyprofessionella eliten i Sverige arbetar inte själva i produktionen, tex handläggare på migrationsverket, arbetsförmedlingen, polis, barnmorska, lärare. De stressar hela systemet långt över vad som är möjligt, och skuldbelägger alla som knorrar, och påpelar att de är fascister (vilket leder till att allt fler Svenskar knyter näven i fickan) och sedan är alla tysta, för ingen vill vara fascist, tills en dag, då det visat sig att Aftonbladet och alla andra nyttiga, i praktiken upplöst hela begreppet fascist, eftersom det visar sig att var fjärde svensk, och en hel del personer med utländsk bakgrund sympatuserar med SD, och att det kan gå så långt handlar bara om att vår politiska elit befinner sig lite för långt från marken, utan befinner sig i sin egen bubbla, det är en klassiker. När det sedan börjar bli problem på allvar, så går det inte att ändra retorik, utan man måste göra något konkret, tex höja lönerna för polisen, men det har man inte råd med, så man sänker istället kraven, varpå allt fler dugliga poliser slutar, och så måste man täcka upp, ett tu tre, så är svenska polisen i samma situation som migrationsverket, inte en enda svensk vill arbeta där, och de som arbetar där, gör det för att det inte finns alternativ, eller för att de har andra syften. Samma visa med lärarna och sjukvårdspersonal, de som befinner sig i fronten mot migranter/asylanter inser att livet inte är lika enkelt som om det vore en vanlig Svensk, och så söker de sig bort, eftersom lönen är den samma, och arbetsuppgifterna nära på omöjliga att lösa.
  Enkla jobb....Grejen är att en massa lagom svåra jobb, blivit väldigt svåra, att vara fastighetsskötare i en förort i fritt fall kräver förmodligen ett mästarbälte från MMA, eller i vart fall täckning med
  stormgevär/karbin. Sedan är dessa enkla arbetare företrädesvis män, och frågan är hur de hanterar kvinnliga arbetsledare :-) Den gubben går inte ens att ta i med tång, och ingen journalist kommer att beskriva fenomenet,
  lite som Strindbergs Fröken Julie (den passade inte heller i Sverige, utan fick uppföras i Köpenhamn). S.W

  SvaraRadera
 11. Fröken Julie (Grevens dotter) Uppfostrade till att tänka och bete sig som en man, vilket inte uppskattas av samtiden, vilket har gjort Fröken Julie till en desorienterad person. Å ena sidan vet hur hon ska få vad hon vill ha, å andra sidan vet hon inte vad det är hon vill ha, eller vem hon vill vara.

  Betjänten påstår att han såg Fröken Julie när han var barn och drömde om henne. Sedan dess har han insett vad han ville göra i livet. (att komma upp sig i klasserna), drömmer om att starta ett eget hotell. Jean kommer tillbaka till Grevens gård och Fröken Julie blir ett medel för att uppnå målet av planen. Han manipulerar henne skoningslöst dit han vill, är ömsom snäll och kall. Jämför Gudrun som vill få tillbaka känslan av makt,och sedan alla som manipularat Fi i identitetspolitik, och nu får smaka på klanväldets och brödraskapets makt :-) Inom genusteorin kommer det att hända mycket, men kon (helyllemän som ser jämlikhet som något självklart) kommer inte att saknas förrän båset är tomt.

  Jo: Kokerskan Kristin (hon med det enkla jobbet och fötterna på jorden)
  Jmfr arbetsskygga policyprofessionella gapiga samhälls debattörer med alla vkinnor som arbetar inom vård, skola och omsorg. Kristin är troende (och förlovad med Jean). Symboliserar det naturliga tillståndet för en kvinna, medan grevens stövlar, dvs frånvarande ande symbolisera den frånvarande mannen. Kokerskans (arbetarens) stabilitet står i motsats till
  Jean och Julies verklighetsfrånvaro, önsketänkande som skapar instabiltet.
  Deras klasskillnad är därmed underordnad grunden, stabiliteten.
  Genusteoretikernas/nyfeminsternas mål att komma åt de vita männen är lika hopplöst förlorad som Muhammedanernas önskedrömmar att skapa egna små hertigdömen ute i svenska förorter och hävda att de är kränkta. Atabiliteten står alla som arbetar i produktionen för, och när de slutar producera, så blir det lite som i mellan-östern eller södra Italien :-)
  alla lökar. Så kan vi bara hålla kvar vårt kommunala självstyre :- så kommer det lösa sig...med olika kommuner och landsändar som fungerar olika bra. Gissa vad som händer där sjukvården fungerar hyfsat, som i
  Region Jönköpings län och Kalmar läns landsting. Om nu politikerna gör som du brukar med skolan, dvs integrerar en genomklappad skola med en som fungerar, så kommer inte den förra att fungera, utan de får vips två dysfunktionella skolor, eftersom det alltid är ett litet antal individer som förstör för helheten. Så mycket snart kommer krav på nya gränser, eftersom politiken släppt den nationella gränsen, och nu får vi nya nationer, och så börjar allt om från början som i Svitjod, vilken lokal bandithövding som man ska vara lojal med. Hur mycket de än ritar om kartan, kommer medelklassen rösta med fötterna, eftersom de har möjlighet att spela dubbelt, dvs säga som överheten befaller, men samtidigt ha friheten att flytta dit den egna intresset påbjuder, och det är inte alltid samma sak. 30 000 till nästa år 2017 och sedan 30 000 till 2018, där bägaren redan är full. S.W

  SvaraRadera
 12. Lösning finns inte, med effekten blir ett EU i upplösning, eftersom EU vilar på stabila nationalstater, tar man bort delarna, så tar man bort grunden för Bryssel, och snabbt går det när det väl sätter igång. Det är därför det heter bubbla. Stor och omfattande, tills ytan brister. Då gäller det att skrapa ihop de skärvor som blir kvar.
  Kommunal- och landstingsvalen 2018 kommer att bli spännande, jämte retoriken från politiken, för några enkla jobb finns inte inom stat och kommun, och de som kan flyr -> sänkta krav, och då är snöbollen i rull, om ingen har en lösning utanför retorik och skattehöjningar. Liknelsen med Fröken Julie ligger närmare än man tror, för en hel del av alla dessa unga förvirrade män (vem fasiken skulle inte vara det med en uppväxt i arm-mod, patriarkalt och religiöst klanförtryck, krig och sedan komma till Sverige, världens mest förvirrade sekulära land där folkpartiets ungdomsförbund diskuterar sex med döda som en demokratisk rättighet + hela feministeliten, och så Fridolin på det. Nä, man skulle så klart bli mer galen än man redan var, och sedan en kvinliga arbetsledare på det som talar om värdegrund på arbetet, när de sannolikt ska röja ris utmed väg- och järnvägsbanor, för det verkar vara något i den vägen som våra politiker har tänkt lösa arbetsbirsten för de hopplösa med, och då återstår så klart Allah, terrorismeller bara kriminalitet, och eftersom det saknas kvinnor att knulla, så tar naturrätten över. Kvinnofriden kan kvinnorna glömma, eftersom det är helt sant som Gudrun säger, män (ja över kvinnorna) är ett djur.För kvinnornas skulle får vi hålla tummarna för att de är homosexuella och att feblessen för att göra det i grupp, är underkuvad homosexualtiet,
  för annars är det illa, något man lärt sig i den heliga boken, att en kvinnas ord inte väger lika tungt. För att inte tala om sura:

  24:26 De dåliga kvinnorna till de dåliga männen,
  de dåliga männen till de dåliga kvinnorna,
  de goda kvinnorna till de goda männen, och
  de goda männen till de goda kvinnorna.

  De sistnämnda är oskyldiga sådana anklagelser.
  De har uppnått förlåtelse och en generös belöning.
  Heja religionsfriheten. S.W

  PS det kan inte uteslutas att raljanta ironiska inslag förkommer, ska politiken i toppen förstå, fungerar bara sjuk humor. Det är inte bara säpo som behöver extra anslag för migrationen, var enda myndighet behöver det, vilket ger mer jobb :-) men varifrån ska s ta pengarna? Vad ska väljas bort?

  För om de tänker lösa uppgiften med samma medicin, att upplösa fungerande gränser, tex att ge sig på domsagorna och inför lokala undantag, eftersom det inte finns kapacitet att lagföra och fängsla, då återstår kroppsstraff, varför inte piskrapp, billigt och effektivt och sparar staten många sköna fängelseplatser.ds

  SvaraRadera