lördag 2 juli 2016

Polisen: Ensamkommande bakom sexövergrepp under "Putte i parken"

Vill man veta vad som händer i Sverige kan man inte förlita sig på vad som står i tidningen. Anledningen är att agendajournalistiken är förhärskande i Sverige, man rapporterar inte objektivt vad som hänt, utan informationen silas för att passa sina egna syften.

Gällande migration rapporterar jag ofta om vad jag hittar hos Migrationsverket, MSB och Polisen, för ofta rapporteras saker fortfarande ganska objektivt från myndighetshåll.

Idag var ytterligare ett sådant tillfälle. Den intressanta informationen finns längst ned där det framkommer att det rör sig om "ensamkommande barn" och att dessa hämtades till boendet efter att ha gripits. Oklart om detta framgår i ngn tidning (tillägg då vissa på twitter inte förstår ordet "oklart", jag är ute i skogen med telia Edge varför jag inte kan screena alla blaskor efter info).

Istället borde de ha hämtats av kriminalvårdens transportenhet och skickats ur landet.
25 kommentarer:

 1. Utlandssvensk2 juli 2016 15:39

  "Istället borde de ha hämtats av kriminalvårdens transportenhet och skickats ur landet."

  Hur då? Kring 90% av de "ensamkommande" saknar pass. Hur ska vi få andra länder att ta emot brottslingar som saknar id-handlingar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är där vi borde börja, inte ta emot en käft som saknar pass. Speciellt när en viss procent som nu kommer är isis-soldater/sympatisörer. Vi ska göra som Trump säger, öppna läger i Syrien och Afrika för flyktingar och så tvinga just Saudi att betala.

   Radera
  2. Angående agendajournalistik. Tänk tanken att Loretta Lynch skandalen hade gällt Trump och inte Clinton då hade kvällstidningarna tapetserat tidningarna med storyn. Inte en rad skriven ännu vad jag vet.

   Radera
  3. Hej.

   Libyen har mig veterligen varken regering eller fungerande flotta i nuläget. Sverige kan troligen anskaffa fartyg som klarar en resa; vid ankomst strandas fartyget och nödvändig demolering utförs så att fartyget blir oanvändbart.

   De som skall deporteras på detta vis kan få med sig varsin uppsättning kläder, samt en armlänk i metall med gravyr på arabiska, pashtu, och något annat i regionen vanligt språk, där brotten personen deporterats för finns nedtecknade.

   Jag tror att det hade räckt med en eller ett par sådana transporter för att skapa lugn både i landet och för att minska inflödet av oönskade personer.

   Om EU och FN har synpunkter bör motfrågorna vara följande: "Betalar ni?" samt "Vem av er tar emot dessa?"

   Mer realistiskt så kan vi faktiskt villkora diverse bidrag till olika av världens avkrokar mot att dessa personer tas emot. "Antingen tar ni emot era våldtäktsmän till landsmän, eller så behöver vi bidragspengarna (även den del som försvinner som mutor) i Sverige. Välj."

   Fast då måste man våga stå för något, och inte vara som ett vått finger i r*ven på den mediala opinionen.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
  4. Libyen... Den arabiska våren. Alla skulle bli demokrater och feminister. Råkade lyssna på en gammal riksdagsdebatt, man blir mörkrädd över att höra naiva politiker. Det man ska göra nu är "take the oil" som kan finansiera en bra grund i stället för terror.

   Radera
  5. En majoritet av de ensamkommande är ju från Iran, med Afghanskt ursprung. Håller med om svårigheten att få Iran att de emot dessa, speciellt ur en geopolitiskt perspektiv då det finns indikationer på att folkvandringen var understödd av Iran/Ryssland.

   Radera
  6. utlandssvensk2 juli 2016 22:22

   @ Rikard,

   Jämfört med ditt förslag vore det enklare, billigare och avsevärt mer humanitärt att bara avrätta dem. Det skulle vara helt ok för mig! Men hur realistiskt är det att gråterskorna som dominerar media och politik i Sverige skulle klara av detta?

   Radera
  7. @Rikard: ditt förslag är väl ungefär som Australiens policy? (Betala Kambodja för att sätta upp läger.)
   Nåväl, det är bara en tidsfråga innan EU kommer att ha en australiensisk flyktingpolicy. T.o.m. vår (svensk sosse)EU-minister har flaggat för det. "Hotspots" kallas det. Och då skulle man kunna deportera alla som inte har papper till dessa hotspots. Lyssna på Ann Linde och Frans Timmermans i senaste Agenda http://www.svtplay.se/video/8861456/agenda/agenda-5-jun-21-15?start=auto (ca 20-25 min)

   Radera
  8. Hej.

   Jag erkänner villigt, men inte glatt, att sådana förslag som jag ibland framför kan låta som någon sorts fattigmans-version av Stalin, men som med det mesta är det ju så att ju längre man inget gör, desto mer extrem åtgärd måste till för att lösa situationen. Annars blir man tvingad att omdefiniera sina parametrar för hur man vill att situationen skall vara.

   En analogi (vilket ju inte är ett bevis på något, endast ett förtydligande):
   Antingen byter man ut ruttna bräder i huset, eller så ruttnar mer av huset. Människor som agerar så hänsynslöst som de som på falska premisser kommer till Sverige och stjäl, våldtar och mördar har genom sina gärningar rättfärdigat en respons i paritet med gärningen.

   Alternativa rationaliseringsmodeller är bland annat att acceptera segregation på ras-, religions, och könsmässig grund; alltså att acceptera de invaderande folkens seder och vanor samt moralsystem. (Att jag skriver ras är därför att den terminologin och de bakomliggande resonemangen, hur felaktiga moraliskt och hur ovetenskapliga de må vara, är praxis i media och politik i Sverige idag.)

   Notera att alla rationaliseringar och alla eftergiftslösningar tillåter missdådaren och inkräktaren att behålla tolkningsföreträde, initiativ och vara den som via sitt agerande dikterar möjliga responser. En stat, ett samhälle och ett folk enat kring ideal som är gemensamma för alla de tre termerna kan istället agera efter en egen agenda, ett eget mål och med av angriparens gärningar rättfärdigade metoder i syfte att uppnå detta mål.

   Jag tvivlar (förtvivlar snarare) om att så kommer att ske, eller ens kan ske, i Sverige; svensken skyddar hellre sin egendom än sin nästa. Svensken försöker hellre flytta från problemet än att organisera sig och föra striden till fienden, för att tala kraftspråk. Svensken är oförmögen att fokusera på gärningens beskaffenhet och därmed visa icke svenskar vad som gäller i Sverige, vilket förhindrar enighet mellan såväl svenskar som mellan svenskar och de invandrare som söker och uppskattar lag & ordning samt fred & frihet.

   Jag skulle önska att jag kunde spå bättre lösningar på Sveriges problem, men ulven är lös, och dagarna mörknar minut för minut.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
  9. Sen är det ju förstås så att outsourcing till "hotspots" har en tämligen avkylande effekt på pull-faktorn. Vi bör hålla i minnet att asylshoppare världen över - i motsats till Svensson som betalar - har mycket god koll på läget och är inte resan värd insatsen lägger man snabbt om. Hotspots kommer alltså inte att bli särskilt dyra, särskilt om någon kompetent (alltså ej Migverket) upphandlar. Bert Karlsson eller annan asylantgulasch borde räkna på detta redan nu!

   Radera
  10. Utlandssvensk3 juli 2016 06:31

   @ Lotta,

   "T.o.m. vår (svensk sosse)EU-minister har flaggat för det. "Hotspots" kallas det."

   Detta var punkt nummer 1 i SDs sitt 33 punkts program från 2005, dvs för 11 år sen!

   Bakgrunden då var att den sittande statsministern i UK hade gått ut med förslaget!   "

   Radera
  11. Utlandssvensk3 juli 2016 06:49

   @ Rikard,

   Jo, det ser bistert ut och din prosa är lika suverän som vanligt. I ett friskt land hade man återfunnit dig på ledarsidorna i de största tidningarna.

   Men vad gäller sakfrågan ligger jag mer åt morot än piska, om vi nu ska fantisera om olika metoder för att driva ut folk. Vi har väl varit inne på det förr, så jag ska inte dra mina argument igen.

   Men segregering tycker jag har oförtjänt dåligt rykte. Det är en praktisk lösning med mycket bra track record. Det fungerar!

   Radera
  12. Österrikes utrikesminister, Sebastian Kurz, har föreslagit ett mottagningssystem av Australiensisk modell. Asylsökande som plockas upp av kustbevakningen i Medelhavet ska tas till läger utanför Europa där asylprocessen sedan avgörs. Det skulle vara betydligt mer humanitärt då de med verkliga asylskäl släpps in utan att behöva riskera livet på Medelhavet. Men detta faktum ignoreras av idealistiska drömmare i medelklassvänstern.

   Radera
  13. Dubois Steve Urkel3 juli 2016 09:59

   Det är ganska enkelt.
   När ett brott som enligt lag (denna lag kan stiftas eller annan lag ändras) resulterar i omedelbar förflyttning utanför Sveriges gränser så frågar tjänstemannen helt sonika personen vart denne vill släppas av. Om personen inte vill säga det så släpps denne där denne ser ut att höra hemma på förbestämda platser.

   En afrikan släpps någonstans i Afrika, en Afghan precis där. De har gått hit och kan därför gå hem. De har fått bra mat och husrum i Sverige och har därför god fysisk kondition. Deras sexualdrift vittnar om vigören.

   Den som säger var denne vill bli avsläppt som ser ut att stämma överens med dennes ursprung släpps av här.

   För att detta skall fungera upprättas formella kontakter med ambassader och stater inom ramen för "flykting"-repatriering. Förmodligen kan man på grundval av individens språk reda ut var denna kommer ifrån.

   Detta marknadsförs på internet, ni vet där våra kära twittrare och sociala politiker och tjänstemän numera spenderar sin tid så att alla runt om i världen vet vad som är i görningen. Den som härefter vill chansa, gör det.

   Det finns gott om gossar, ni vet rasisterna, som skulle kunna ha detta arbete som del- eller heltidsarbete under en period. Kalla det gränsförsvar. En övning tills ryssen besätter Gotland eller "flykting"-manpojken sätter på din dotter eller son.

   Men det kan också vara så att svenska folket vill ha en mer färgstark beteendeskala och då skall svenska folket beredas möjlighet att följa denna historiska linje. Det står var och en fritt att välja framtid. Då vill åtminstone jag slippa snyftreportage från utlandet när en svensk turist våldtagits. Det har liksom accepterats som en önskvärd framtida utveckling i samhället. Helt logiskt och rationellt, med öppna ögon rätt utför berg-och-dalbanan. Godkänt av internationella konventioner och i enlighet med mänskliga rättigheter, i evighet. Amen.

   Lag kan stiftas som tvingar svenska riksdags- och regeringspolitiker att bo i förorterna.
   1. Wallström-affärer undviks eftersom boende skapas automatiskt
   2. politikerna får känna på sina utanförskapsåtgärder
   3. då kan det bli annat ljud i skällan
   4. socialdemokratisk jämlikhet och broderskap upprättas
   5. högern får inspiration till nya marknader. Marknaden är som bekant allt och lite till. Ju fler och större marknader, desto bättre
   6. det blir tillväxt i förorterna eftersom högbetalda konsumenter flyttar ut

   Ytterligare en lag stiftas som avtvingar svenska folket en bekännelse. Frågan lyder

   Vill du ha mer färgstark beteendeskala i framtiden?

   Den som tackar ja, det vill säga majoriteten av väljarna får betala extra skatt för fängelser, vårdhem och annat som blir följderna.

   De som tackar nej, stämplas som rasister och idioter men slipper betala extra skatter som blir resultatet av ja-sägarnas vilja.

   Med den nya tekniken bör detta gå att fixa enkelt via BankID. Omedelbar karma och ett helt individanpassat samhälle. En dröm för socialister som får registrerat alla medborgare och en dröm för borgarna som får helt individanpassad skatteskala. Vidare kommer alla högutbildade att ha en fantastisk stund på jorden när de får bygga jättelika skattemodeller beroende på hur varje enskild individ väljer.

   Var och en efter dennes vilja, var och en i direkt proportion till dennes förstånd.

   Radera
  14. @Utlandssvensk: Åhå? Ja, om man inte är förblindad av migration som egenvärde så är väl hotspots ett ganska naturligt förslag? Å andra sidan, (och varför SD inte är någon reell lösning) kommer hotspots (särskilt om de administreras av det totalt inkompetenta EU) att utgöra finfina rekryteringsbaser för ISIS. Och de kommer att vara lokaliserade i EUs närhet - exvis strax utanför spanska kusten i Marocko - och därmed utgöra ett reellt terrorhot mot EU. Vilket jag tror är den verkliga anledningen till att EU tvekar att genomföra "hotspots".

   @Rikard: ja, ulven är i sanning lös. :(

   Radera
  15. Utlandssvensk3 juli 2016 12:55

   @ lotta,

   "kommer hotspots (särskilt om de administreras av det totalt inkompetenta EU) att utgöra finfina rekryteringsbaser för ISIS."

   Det där begriper jag inte. Alternativet är ju att ha asylanterna inne i våra länder. Är det bättre att ISIS rekryterar dem där? Att de skulle ha det lättare att värva i Nordafrika än i Göteborg finns det inget som tyder på. Tvärtom.

   Radera
  16. führfattaren3 juli 2016 13:33

   Skall jag tolka menigheten som att ni söker ursäkt för synd? Vi har häxor här i riket som skulle kunna genomföra andliga danser inför krigarsminket. När dåden är över, avkläds männen sminket och dansar rituellt av sig synderna. Primitivt, men sant. Eller högsta form av andlighet beroende på perspektiv. Vi har ju lärt oss av värderelativisterna att allting är bra, så...

   Sedan bör ni vara medvetna om de intellektuella som godkänt och med råd och dåd främjat utvecklingen. Människor i diverse tankesmedjor, vänner med regeringsföreträdare och regeringsföreträdare, utländska medborgare som är demokrater i svenska tankesmedjor, samt statsvetare och andra vetare. Mervetare. Häxor och trollgubbar ur andra kultursfärer som anser sig merveta.

   De hade kunnat skapa andra regler och tänkt efter före, men valde att rusa på. Med känt resultat.

   Sedan är frågan om det är så hemskt. Egentligen. Är det hemskt, då är det inte mycket att orda om. Är det inte så hemskt, sysselsätter vi oss med mental ru-k och bör då lyssna på Meduza istället.

   Eller lider vi av överkänslighet? De som godkänt reglerna som lett fram till dagens situation är kanske inte så känsliga utan tycker det är en acceptabel utveckling. Egentligen. Men i medier måste de göra pudlar för att låtsas ogilla det. Det kanske då ligger något i konspirationsteorierna om pedofilringar och andra vidrigheter på beslutsfattande positioner, med hållhakar från underrättelsetjänsterna som verktyg. När pusselbitarna verkar ligga fel, utgår jag ifrån att de ligger rätt fast det saknas bitar. Då är liknelsen till ringar än mer träffande. Om man kan dölja sina egna förehavanden i ett brus av "den andres" synder så kan man fortsätta sin verksamhet i det dolda.

   Det är ämnet för ett riktigt thrillerdrama med en nypa av Holmes heroin.

   Radera
  17. @Utlandssvensk: det handlar bara om koncentration. Det skulle (troligtvis) bli en större rekryteringsbas med hotspots än om det sitter 7 (eller 70) galningar i en källare i Örebro.
   NATO, EU, FN - o kanske Ryssland - har haft funderingar på "säkra korridorer" kring Syrien, men tvekat just med tanke på att då samlar man 700,000 rekryter på ett ställe. I dagsläget har man redan stora problem med rekrytering till ISIS från flyktinglägren i Jordanien och Libanon.
   Jag tror att avvägningarna står (ungefär): 1) du har liten rekrytering - och få dödstal med dagens situation. (Exvis är det bara ett par hundra som har strukit med i EU pga ISIS det senaste året). 2) Om du breddar rekryteringen så att ISIS verkligen kan sätta upp sin stat, så rubbas geopolitisk balans.

   Själv fattar jag inte varför man inte låter Kalifatet återuppstå. Vi kan ju göra business med Saudi så varför inte med ISIS? Saudi halshugger fler än ISIS. Vill folk ha sharialagar så kan de väl få det? Hellre sharialagar i Levanten och Mesopotamien än här, säger jag bara.
   (Ursäkta att jag skriver rörigt. Jag är tacksam att du försöker förstå.)

   Radera
 2. "Det här är ett helt oacceptabelt beteende".

  Jaha, och..? Varm choklad och gull med batikhäxa på boenden i kväll också?

  SvaraRadera
 3. Stefan Molyneux och IQ igen. Judar har högst IQ. Mkt pk-förbjudet så lyssna inte.
  https://www.youtube.com/watch?v=MxXPA9ZnDCc

  SvaraRadera
 4. Etablera media har alltid förklarat frånvaron av etnicitet / nationalitet i rapporteringen med att de endast publicerar sådant om det är relevant för storyn. Nå, nu är det i högsta grad relevant, förövarna alla från samma grupp och det borde vara ett högt nyhetsvärde i detta faktum. Varför skrivs ändå inget? Media har svikit folket, lämnat sitt samhällsansvar på soptippen.

  SvaraRadera
 5. Hade offren Dan Eliasson-armband på sig?

  /kopparslagarn

  SvaraRadera
 6. Detta är fantastiskt intressant. Vad vi vet är att det i stora delar av världen fungerar så att man anser att det är ok för män att tafsa och ofreda kvinnor, såvido hon inte går omkring draperad i en säck med minst en manlig släkting. SÅ är det. Sedan kan vi räkna på antal, hur många män(iskor) som lever och underkastar sig denn tro, och hur mänga människor som uppnått jämställdhet mellan man och kvinna.

  Trots allt är klass (för vänstern) vitkigare än identitet......
  så vad som händer när man tar hit väldigt många män på en gång gång med fötterna och rötterna kvar i annan kulturell mångfald, är att de tar med sig denna kvinnosyn hit.... och då utjämnas villkoren, de förkättade vita inkrökta männen får konkurrens, och globaliseringen handlar ytterst om att röra om i grytan. Det är inget att yvas över, att kvinnor bli våldtagna av erövrare, så har har det alltid varit, och eftersom det inte går att göra något åt manlig sexualitet och djuriska drift, den är den samma vet vi av Gudruns talibantal, så behöver vi inte ens bli upprörda, det skulle bli så här även utan öppna gränser.

  Det är faktiskt synd om de här männen, och nu har de kommit till nirvana, man får kladda utan att bli hudflängd, men slipper straffansvar och man kan inte bli återsänd, och man får klippkort på banden, och vad kan vi göra annat än anpassa oss, så om 10 år har vi nya kvinnobad, total könsuppdelning och de sexuellt gränslösa kvinnor som badar i mixzonen eller gå på stan utan en burk och manlig släckning får skylla sig själva, klass är viktigare, och att utjämna klassfrågor globalt kanske innebär att vi får offra våra kvinnor? Det är trots allt inte så många, och om alla systrar får leva under samma villkor, så blir det trots allt rättvist. Vänstern har onekligen en poäng, och är dessutom tydliga, inget kan vara viktigare än att hjälpa alla som vill komma hit och ta del av de mänskliga fri- och rättigheterna, någons rättighet är någon annans inskränkta frihet. Så har det alltid varit, Zara Larsson har nog bara inte fattat ännu, vems ärenden hon springer, och ärligt talat, man orkar inte ens längre bli upprörd, nyfeminisimen har kastat oss tillbaka till tiden för landskapslagarna och kvinnor fredlösa, hemfriden är vi också snart av med, liksom kyrkofriden, och tingsfriden är en saga all, tinget respekteras inte alls. Det är skillnad på tro och vetande. God tro? Nä, inte ens det. S.W
  PS Varning, denna text innehåller inte några som helst spår av ironi. ds

  SvaraRadera
 7. Masslarm om sexbrott på "Putte", nu 35 anmälningar (Expressen). Och så 5 anmälda våldtäkter på Bråvalla enligt lokala NT.

  Kan vi fortsätta ha festivaler i Sverige?

  SvaraRadera
 8. Det finns de som har det värre, Tuareg i Libyen, Mali, Algeriet och Niger.
  https://www.youtube.com/watch?v=4X-ps7QyBjI

  De gör helt fel, stoppa inte varusmugglingen utan gör den endast vit. Så har Sverige löst svartjobben.
  Fundera nu på vad svenska startups skulle kunna erbjuda vännerna i öknen för verksamhet så att flykttrycket minskar. Vad kan man odla i öknen, vad kan man utvinna för energi, vad skulle Tuaregerna kunna skydda och sköta...tänk nu hårt...tänk högspänd likström...tänk ett projekt som begravdes 2005...tänk grön energi...tänk övervärderade börsbolag i framtidsbranscher,tänk spekulationsvinster, adrenalinrus

  SvaraRadera