tisdag 18 oktober 2016

IS-terrorister och skattemedel

Ja vad ska vi lägga skattemedlen på tycker ni?Tycker inte jag behöver kommentera detta närmare då det ganska klart framgår vad vi har att se fram emot med dagens politruker vid rodret.

Jo förresten, en sak. Stärks det sk samhällskontraktet av att låta pensionärer svälta och ge jobb, körkort och bostad åt folk som anslutit sig till en terrorsekt?10 kommentarer:

 1. IM, Svalorna, Erikshjälpen, Humana och Emmaus, alla har de plötsligt och samtidigt öppnat butiker på prime-lägen i Lund city.

  De "ideella" välgörenhetsorganisationerna slåss om att få del av de skattemiljarder som strösslas över migrationen. Klart att de raskt glömmer de oglamorösa fattigpensionärerna när lukrativa migrant-projekt kan fylla kassakistorna. Så blir det massor av godhetspoäng och betalda möten/fika till alla de ideellt engagerade, och de kan fortsätta med sin hobby att med brakförlust sälja gamla möbler och kläder.

  Humana Holding AB har gått från 1,7 miljarder i omsättning 2010 till 24 miljarder 2015...

  Vänligen
  Sam Ask


  SvaraRadera
 2. Var har alla PK-journalister sina gamla föräldrar?
  Alla som försvarar att man kostar på en ung frisk man 1900kr/dygn medan mor eller far måste slåss för att få äppelmos till gröten.
  Är det bara Dag Öhrlund som har en mor i livet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kanske på privata institutioner? PK journalister brukar ju sällan vara låginkomsttagare.

   Radera
 3. Hej.

  Svenska pensionärer har vilka politiska alternativ utöver PRO, samt de partier som anser att den kan svältas? Inga, som de själva känner till eller vill kännas vid.

  Svenska pensionärer manifesterar sitt missnöje hur då?

  Jämför med islamska invandrarförbund.

  Hur reagerar de och deras i riksdagen representerade välgörare om polisiärt intresse ökar, om bidragsfusk utreds, om narkotikahandel i ghettot störs, och så vidare?

  Våld är det som ger makt - förmågan och viljan att framgångsrikt utöva våld och tvång är makt. Den som vägrar inse detta gör sig frivilligt maktlös.

  Våld skall i detta sammanhang förstås mer filosofiskt: det måste inte vara just fysiskt våld utan även andra former av tvång för att frambringa lydnad.

  Men den som är drillad i en rättstradition av att försöka utröna vad som är objektivt sant, gott och rätt är försvarslös mot den som bär insikten att rätt, gott och sant är det jag tjänar på och det som tjänar mina intressen.

  Det behöver inte vara så, och det hade inte behövt vara så, men nu är det så.

  Så vilket våldskapital skulle Sveriges pensionärer realistiskt kunna uppamma? Inget. De skulle genast, som alla svenska organisationer, fastna i ett ändlöst käbbel om det de gör är rätt ur tredje persons-perspektivet, istället för att agera utifrån sammanhållning kring att vara av samma folk, och låta andra skillnader vara sekundära.

  "Det stämmer nog att något måste göras, men är det rätt att göra det vi diskuterar?" Och därmed - ridå.

  Alternativet, att se en samling gamlingars anhöriga på tusen orter i detta land ta vad vapen de har, och säga till polis, hemvärn och militär att "Ni kan antingen vara av, med och för folket och kasta ut de som nu våldför sig på vårt land, och hänga de som inte flyr till korpföda, eller vända era vapen mot era fränder - välj!" kan inte, och kommer inte, att ske. För först måste vi ju veta om det är rätt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. De inskeppade Stockholmspoliserna på Gotland visar hur det kommer att bli. Poliser med låga intagningspoäng mot folket.

   Annars håller en annan med.

   Radera
  2. Om jag såg rätt ska nu poliser kunna ha ner mot IQ 85, vilket är ca 15 punkter under snittet, halvvägs på väg mellan snittet 100 och lätt förståndshandikapp (70).

   Detta lär (bland mycket annat) bla leda till att vi får poliser som löser uppgifter på "alternativa" sätt. Puckade poliser på ren svenska. Kan ju bli rätt dråp-ligt, särskilt som de ju är beväpnade..

   Radera
 4. En sak jag förundras över är att EU:s projekt att införa medborgarlön för "syrier" som vistas i Turkiet inte fått någon större uppmärksamhet. EU delar alltså ut ett betalkort som EU:s skattebetalare fyller på varje månad. Som om det inte fanns behövande inom EU? Tänker man efter, så är detta rätt så sjukt på en skala.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På romartiden kallades det att betala tribut för att slippa bli plundrad.

   Radera
 5. Jag hoppas att massor av pensionärer får svälta efter ett långt arbetsliv. Jag hoppas IS-terroristerna väller in i landet i horder och kräver bidrag, bostad, vård och whatnot. Jag hoppas alla ensamkommande män importerar fruar och tiotalet barn vardera, som sen ska ha bidrag, skola, vård m.m. Jag hoppas skatterna höjs enormt mycket, och att svenskar ställs utan bostad och sjukvård, och att skolresultaten sjunker som en gråsten. Varför hoppas jag det? Vill jag svenskarna illa? Inte alls. Men ju större påfrestningar på offentlig sektor, desto fortare kommer skiten att implodera. Sen kan äntligen nattväktarstaten bli verklighet.

  SvaraRadera
 6. Tack för att du påpekar detta. Hoppas fler snart inser att den så kallade humanitära stormakten i själva verket är moraliskt bankrutt.

  SvaraRadera