söndag 30 juli 2017

Den valfuskande sossen "Det var bara hypotetiskt"

Härromdagen såg jag hur en tjej som kanditerat till kommunfullmäktige för sossarna skröt på twitter om hur hon gömt SDs valsedlar. (Jag skärmdumpade, men dumpen nedan är någon annas)


När jag läste detta så kände jag direkt att detta var ytterligar en person som lever i en liten bubbla och inte alls förstått att åsiktskorridoren i delar har rämnat och att det inte längre bara ger likes och ryggdunk när man beskriver hur man stör den demokratiska processen genom att förstöra för SD.

Oavsett vad man tycker om olika partier är det helt oacceptabelt att göra på detta sätt.

Nåväl, det var kanske förutsägbart att en enorm skitstorm skulle komma och att hon skulle radera sina tweets. Den stora frågan var dock, skulle hon

1. Säga att det var en skämt
2 Gå under jorden
3. Fabricera ihop ngn lögn om det helaDet blev nummer 3. Hon låtsas alltså nu att hon beskrev ett hypotetiskt scenario men att hon inte han skriva sista tweeten om att det var ett tankeexperiment.

Personligen lutar jag åt att alltihop kanske var en lögn för att få lite likes och verka häftig i sin bubbla. Man låtsas typ att man pallat äpplen hos surgubben, men var på Ica och köpte några. Sossetönt som vill impa på ngn snygg SSU hingst kanske? 

Jag hade tänkt skriva om det hela när jag såg det, men sen var NI på bollen så då tänkte jag låta det bero, men nu dök ju den roliga förklaringen upp :)

Och jo hon är troligen polisanmäld för valfusk.
Men hela sluteffekt blir alltså att sossarna tappar en medlem...

Var detta sista gången någon råkade klampa utanför sin bubbla? Nix

8 kommentarer:

 1. Närjag läser om dessa individer, finns ju en del både högt och lågt i olika organisationer, blir jag helt övertygad om att det är den människotyp som har potentialen att begå de värsta övergreppen om vindarna blåste åt det hållet, likt de som organiserade koncentrationsläger i Tyskland eller i Kambodja.
  Skulle SD någon gång få 51 procent är det ironiskt nog inte omöjligt att Dan Eliasson fortsätter vara polischef och Anders Danielsson åter blir GD för migrationsverket fast med helt andra uppgifter.
  Det är människor utan någon som helst inre moralisk kompass eller ryggrad.
  Troligen de allra farligaste i ett samhälle eftersom de kan att utföra vilket smutsigt hantverk som helst så länge husse klappar dem på huvudet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Danskarna gillar att framhäva sitt "motståndsarbete" mot tyskarna under WW2. Sanningen är att endast några få procent var riktiga motståndsmän. Faktiskt var det en större procent som var AKTIVA KOLLABORATÖRER med tyskarna.

   Men den allra största gruppen var de som inte brydde sig särskilt, utan anpassade sig och levde sina liv utan särskilt stort politiskt engagemang.

   Det såg ungefär likadant ut i DDR.

   Radera
 2. Ursäkta,drev lite från ämnet.
  Angående filterbubblan, jag blir mycket nyfiken på hur Sandras mediekonsumption ser för att ha undgått att se att en sådan tweet inte bara skulle få beröm nu i juli 2017. Alternativet är ett mycket mycket klent förstånd i kombination med att bara vara omgiven av vänner med lika klent förstånd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick svar på frågan - det är klent förstånd.
   20161108 kl 9:22 tweetade Sandra
   "Trump gör verkligen allt för att rigga valet så att Hillary inte vinner".

   Radera
 3. Sann politisk broiler? Framtiden är säkrad ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen? Inte Sveriges i alla fall.

   Kom ihåg, sossar drivs av DINA skatter, de skapar INGA som helst positiva värden!!

   Radera
 4. Jag har noterat att (unga) svenska tjejer är rätt så vana att kunna göra lite "som de vill". Beställa varor utan att betala, ändra sig utaan att meddela något, bete sig svinaktigt, ljuga osv. En stor del verkar helt sakna grundläggande hyfs och etisk kompass.

  Generellt sett är killarna bättre, de verkar inte i samma utsträckning ha fått "komma undan med vassomhelst.

  Ett tuffare Sverige, kanske efter en ekonomisk krasch, kommer att komma som ett hårt uppvaknande för alla. Faktum är att jag tror det kommer göra många gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De som kommer att förlora på en krasch är de som har något, dvs de som har jobbat. De som lever på bidrag, dvs kompetensregnet, kommer inte att drabbas. Procentuellt kommer välståndsöverföringen från arbetande befolkning till tredje världen-migranter bara att öka.

   Håller dock med om att en eller annan kommer att vakna upp i så fall, förhoppningsvis t o m bli "red-pilled".

   Radera