måndag 31 juli 2017

Peter Hultqvist och genderoperatörerna

Till att börja med vill jag klargöra att jag inte vill vara del i ngt drev mot Peter H.

Dock efterlyser jag att alla de inom FM som hyllar honom, kommer med lite konkreta fakta om vad han gjort som stärkt vår försvarsförmåga, ngt som ngn annan politruk inte hade gjort.

PH är nämligen en politruk, om än en trevlig sådan, tro inget annat.

Möjligen är det besöket i våras på genderattackskolan i kungsängen?

"Det arbete som görs här är en viktig del i den feministiska utrikespolitiken och det arbete som görs under vårt medlemskap i FN:s säkerhetsråd, säger Peter Hultqvist."


Som en allmän reflektion skulle jag också vilja vad vad Gendercenter tillför vår försvarsförmåga. Hela genderprylen ör ju en del av 68-vänsterns långa matsch genom institutionerna, vad fan gör den i FM? Tydligen är det obligatoriskt att gå genderkurser också. Dessbättre slapp vi det i Hemvärnet, men det kommer kanske om några år. Förmiddag Närkamp, Eftemiddag genderutbildning, grattis du är nu skyddsvakt!

6 kommentarer:

 1. Med normkritik och gender tar Peter HBTultQvist en dag i sänder fram till Alliansens eventuella misstroendeombröstning i september, då får vi se vad som med henom hender, kanske får riket en ny icke-binär tiger utan blå-gula ränder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blandar man blått och gult blir det grönt, alltså Bah Kunke axlar rollen som Försvarsminister.

   Radera
  2. Jag tror att du är något på spåren där…en svensk, feministisk främlingslegion – ett gender-meri (hendarmeri?) – som uteslutande består av rasifierade kvinnor under ledning av Alice Bah. Rekryterna tas direkt från Khadaffis gamla livvaktsstyrka och hämtas upp strax utanför Libyens kust av Robban Aschberg och Svenska sjöräddningssällskapet (”Gula båtarna”) för omedelbar vidaretransport till det nya högkvarteret på Medelhavsmuseet på Fredsgatan (omdöpt till al-Salaam Street) i Stockholm, ett STENKAST från Rosenbad och Kulturdepartementet.

   Radera
 2. Se till USA hur pendeln börjar svänga tillbaka inom deras FM. Trump var 100% nödvändig.

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Hur blir man på demokratisk väg av med politruker?

  Allt ett demokratiskt system behöver vara för att sådant som ovanstående skall vara rappakalja är att vara fritt från korruption samt att låta yrkesfolk sköta just sina yrken.

  Svårt, det där, att låta folk som kan sitt jobb sköta det utan att en politruk skall hänga över deras axel och agera zampolit.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 4. Hultqvist förstamajtalar 2017 och säger att Nazism är ingen åsikt utan brott mot mänskligheten. Kulturmarxistisk retorik som syftar till att kunna förbjuda och straffbelägga åsikter som inte passar det kulturmarxistiska etablissemanget. Att definiera en åsikt med att det inte är en åsikt utan brott mot mänskligheten betyder ju att åsiktsfrihet och yttrandefrihet inte gäller. Eftersom åsiktsfrihet avseende nazism är de facto förbjudet att försvara, kan han starta sin Orwellska kulturmarxism med nazism och sedan utsträcka nazism till att gälla allt han inte gillar, så som man gjort med begreppet rasism. Man undrar ju vad Hultqvist har för "åsikt" om Islam och kommunism i detta sammanhang.

  SvaraRadera