söndag 16 april 2017

Fi och islamisterna

Om ni haft ngn liten fundering på vilket parti som attraherar islamister för tillfället kan ni sluta leta. Mp har ju tappat lite i dragningskraft efter utresningen av en del kända islamister. Om Mps tapp i opinionen beror på att imamernas röstboskap bytt till Fi, får andra fundera på.

Låt oss dock kika lite på en intressant bild jag hittade på twitter hos @marcusdubbelv


Bilderna i fullstorlek här

Victoria Kawesa har alltså kontakt med bl.a följande kända figurer från den islamistiska sfären
Omar Mustafa-iFIS ibn rushd mfl
Rashid Musa-SUM
Yasri handskak khan
Mohamed Tensamini Mp med MB kopplingar
Abirisak waberi känd islamist
Mfl

Alla figurer som ni läst om vid flera tillfällen på bloggen bl.a här
8 kommentarer:

 1. utlandssvensk16 april 2017 12:54

  Ja, F! satsar hårt på att ta muslimernas röster. Sannolikt kommer det att räcka för att få in dem i riksdagen 2018.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Påspädda med alla surdegsbakande/grönsakssyrande godhetskrigare som anser sig vara för allas lika värde, och alltid letar efter nästa godhetssignaleringsmöjlighet. MP har ju inte samma klang längre, men FI funkar ju toppen.

   FI kämpar mot våra grundläggande värderingar, de vill ta ifrån oss våra fri och rättigheter, krossa det civilsamhälle som lyft oss till välstånd, krossa det ömsesidiga förtroende vi har för varandra. Bekämpa dem, innan de lyckas.

   Vänligen
   Roten

   Radera
  2. utlandssvensk16 april 2017 23:54

   "FI kämpar mot våra grundläggande värderingar, de vill ta ifrån oss våra fri och rättigheter, krossa det civilsamhälle som lyft oss till välstånd, krossa det ömsesidiga förtroende vi har för varandra"

   Det låter som att de är ett helt vanligt 7K parti.....

   Radera
  3. 7K fast lite mer turbo. Rimligt att det finns en ytterlighetsvariant, ett par procent av befolkningen brukar vara bindgalen, det är helt normalt.

   Inte alls omöjligt att MP åker ut och FI in.

   När det gäller islams avancemang i Sverige så går det ju med rekordfart. När jag gick i skolan fanns det möjligen någon enstaka turk på hela skolan. Jag minns att vi brukade skämta om att man skulle säga "jag är muhammedan jag med" (sic) när det var något äckligt griskött i bamba.

   Radera
  4. Onekligen har iaf den utomeuropeiska invandringen till Sverige varit stor, där många säkerligen är muslimer. Som referens kan man alltid titta på folkmassor från tidigare år. Ex Rålis från VM 94.

   Radera
  5. Hvad vill hvill qvinnan?

   Ett sekel av kvinnlig rösträtt och de mest radikala "kvinnokämparna" allierar sig med extrema misigynister, och hatar den hygglige svenske mannen som diskar, hämtar o lämnar på dagis mm.

   Vore kul att höra en psykologisk analys. Men jag håller med om att Schyman passar i slöja, ännu hellre burka.

   Radera
 2. Måtte vi snart få in Hizb ut-Tahrir i riksdagen, så att vi får en varudeklaration som är så tydlig att t o m C-röstande hipster-SJWs fattar vad det är för sorts människor vi har att göra med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. utlandssvensk16 april 2017 23:51

   Den tydliga varudeklarationen kommer när de är i majoritet. Innan dessa är det mer eller mindre taqiya....

   Radera