söndag 30 april 2017

Utvisade kriminella släpps lösa av Migrationsverket

Nu blir det ett litet lästips så ni får ngt reellt att demonstrera emot imorgon.

När gränspolisen griper ngn som inte får vara i Sverige sätts de i förvar hos Migrationsverket i väntan på transport ut ur landet.

Men hör och häpna. Migrationsverket som har miljarders miljarder i budget har ingen plats för dessa utan betalar dem en taxi så de kan åka iväg igen.

Det finns ~ 500 platser hos verket och det räcker tydligen inte, såklart. Redan idag när jakten på folk med avslag och andra som är här illegalt är ganska låg, kan ni tänka er cirkusen om polisen på allvar börjar fånga in de tiotusentals som är här illegalt, totalt kaos.

Man kan också fundera på om man överhuvudtaget kommer bryr sig, man grips av polisen och skickas till Migrationsverkets förvar, som betalar en taxi så man kan åka tillbaka till sitt svartjobb och fortsätta sänka samhällskontraktet.http://www.expressen.se/kvallsposten/kriminella-som-ska-utvisas-slapps-av-migrationsverket/

Tycker ni bloggen är läsvärd och vill stödja dess fortsatta existens finns det numera en liten knapp ute till höger "Become a Patron" där ni kan välja att skänka 1$ eller mer. Man kan också skänka ett engångsbelopp på "Donate" knappen. Alla bidrag mottages tacksamt. Mer om denna möjlighet i detta inlägg -> http://mensanen.blogspot.se/2017/04/stod-en-gravande-mensan.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar