torsdag 20 april 2017

Kamali & Gardell hos islamisterna

Nyligen hölls de muslimska familjedagarna. Ett arrangemang av Ibn Rushd, SUM och iFIS. Alla treorganisationer  kända för sina kopplingar till islamister. Vilket jag och andra skrivit spaltkilometer om.


För skojs skull kikade jag lite på vilka som närvarat. Tycker denna bild (som Hanna Gadban la på twitter) är ganska talande.

I talarstolen står Rashid Musa från SUM, en islamist. Samt Masoud Kamali och Mattias Gardell. Den förra en socialsekreterare som blivit proffessor i islamofobi (typ) vid Uppsala samt den alltid närvarande palestina och islamofobiexperten/aktivisten Mattias Gardell. Gardell är professor vid Uppsala samt ledare för "centrum för mångvetenskapling forskning om rasism". Han är även innehavare av Leninpriset. Vad hans bror Jonas tycker om Mattias frotterande med islamister kan man undra, om nu Jonas reflekterat över vilka som flyger ned från hustaken i Raqqa.
Gardell och Kamali tas ofta in som auktoriteter när media skall ge oss lite pekpinnar, men normalt sett så umgås de frekvent med islamister. Kamali fick t.o.m. Ett pris från Ibn Rushd (detta studieförbund som badar i skattebetalarnas pengar, kanske finansierades delar av islamist.,familjedagarna med dina skattekronor?) Rashid Musa var tidigare frekvent i morgonsofgorna, men det verkar ha avtagit lite.

Ovan ska proffesorn uttala sig kring Kaplan och Yasri Khan....

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera