lördag 17 juni 2017

4200 anhörigmigranter i maj

Som ni vet ska man inte sitta och stirra på antalet asylansökningar för att få en överblick av 
Kommande utmaningar. Posten anknytningsärenden är än viktigare just nu, av den enkla anledningen att det är nästan 4 ggr så många som antalet asylansökningar.

Siffrorna för maj ser ni nedan. Årstaken är så ca 50,000 dvs lägre än de prognoser om 80,000 som var i omlopp för några månader sedan, men fortfarande är det väldigt många. Lägger vi till antalet asylsökande hamnar vi på 60-80 tusen migranter i år. Personer som skall nyttja bostäder, skola, vård, omsorg osv, utan att tillföra medel till systemet på kort eller lång sikt. Som bekant är en majoritet arbetslösa även efter många år.

En utmaning som man inte ser så mkt om från politikerna. Det man ser är hur få asylsökande som kommer nu pga Regeringen superhandfasta migrationspolitik, en lögn såklart dels för att det inte kommer få migranter och dels för att regeringens åtgärder har begränsad effekt. 

Det som borde göras är totalt asyl och anknytningsstopp och stöd för återvändande. Detta kommer såklart inte göras då mp sitter i regeringen och Annie Lööf har storhetsvansinne.

Det sluttande planet fortsätter med andra ord.


Tycker ni bloggen är läsvärd och vill stödja dess fortsatta existens finns det numera en liten knapp ute till höger "Become a Patron" där ni kan välja att skänka 1$ eller mer. Man kan också skänka ett engångsbelopp på "Donate" knappen. Alla bidrag mottages tacksamt. Mer om denna möjlighet i detta inlägg -> http://mensanen.blogspot.se/2017/04/stod-en-gravande-mensan.html


2 kommentarer:

 1. Hej.

  Att Sverige invaderas av cirka femtiotusen eller fler parasiter per år skall ses som det nya normalläget.

  Om två generationer är svenskarna en etnisk grupp bland flera i en till majoriteten sunni-muslimsk stat.

  De flesta verkar dock oförmögna att tänka längre än nästa veckas TV-tablå, eller som jag får höra från allt fler akademiskt utbildade bekanta:
  "Om det är oundvikligt finns det väl ingen anledning att diskutera det?"

  Svenskar är får, som det är populärt att benämna folk när man har plåthatten på; svenskar är dronter, ty får har överlevnadsinstinkt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svenskar är ingen erkänd etniskt grupp och kommer därför aldrig att räknas. De finns helt enkelt inte i officiella sammanhang.

   Radera