fredag 9 juni 2017

Morgan Johansson ljuger om sysselsättning för migranter

Jag trodde nästan vi kommit förbi nivån när politiker fortsätter hävda att kompetensregnet från Syrien, somalia etc, faktiskt fanns.

Men icke!

Morgan går först till attack genom en klart begåvningsutmanad tolkning av Skogkärs tweeet. Naturligtvis är kritiken mot poltikerna inte migranterna.,,doooh rena Homer logiken hos Morgan.


Men sedan blir det ännu roligare. Morgan slänger jt en tweet där han menar att det går bättre och bättre iom kompetensregnet 2015. Ett problem är bara att dessa personer inte är med i statistiken han visar....ett annat är såklart att SCB AKU räknar en person som sysselsatt om man gjort ngt i minst EN timme under veckan. Beredskapsjobb eller vadsomhelst. 

Naturligtvis gick många i taket, ex Ubbhultarn som är moderat riksdagsman.


Det ovanstående visar att valrörelsen 2018 kommer bli en totalt faktaresistent historia där politikerna kommer försöka lura er upp på läktaren. Mitt råd är alltså, tro inte på ngn statistik som politikerna slänger sig med utan att först bilda er en egen välgrundad uppfattning, som vanligt med andra ord. Tycker ni bloggen är läsvärd och vill stödja dess fortsatta existens finns det numera en liten knapp ute till höger "Become a Patron" där ni kan välja att skänka 1$ eller mer. Man kan också skänka ett engångsbelopp på "Donate" knappen. Alla bidrag mottages tacksamt. Mer om denna möjlighet i detta inlägg -> http://mensanen.blogspot.se/2017/04/stod-en-gravande-mensan.html

2 kommentarer:

 1. Hej.

  Lurad upp på läktaren?

  Njet problem - man har väl varit med på Råsunda och Hovet en gång i tiden.

  "Ge'rom bananer (applåder, stampande och guttural vrål)"

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 2. Ja det hela är mkt trist. Invandringsdebatten har helt och hållet förstört mitt förtroende för samhället. Politiker och media ljuger och censurerar och vilseleder. Dom vägrar att ens föra statistik över saker som dom inte gillar. Hur kunde det gå så här långt .... ?? Det förstör Sverige, och människors tillit !

  SvaraRadera