söndag 11 juni 2017

Islam är en del av svenskheten

Nej det är inte så att min blogg blivit kapad. Rubriken är Charlatanen och låtsas historikern, men även Regeringens (fd?) expert på rasism, Henrik Arnstad.


Arnstad har försvunnit ur offentlighetens ljus efter sitt famösa deltagande i Sverige-Danmark debatten. Jag har iaf inte sett honom och hans lögner. Men nu verkar han vara på G igen. Nyligen anklagade han Marsken Mannerheim för att vara norra Europas värsta krigsförbrytare och nu skall islam frälsa oss..typ.  Troligen är det så att Arnstad nu plockats upp av IFIS eller någon annan bidragsstruktur och nu går deras ärenden. Har han förresten ngt jobb? Det känns som en typisk snubbe som lever på projektbidrag, precis som klanerna i förorten som Dahlberg skrev om igår.

Hela artikeln är ett sammelsurium av osammanhängande klipp och klistra från olika böckers baksidor blandad med hans egna begåvningsutmanade slutsatser.


Naturligtvis slår han ett slag för hederskulturen! F.ö. Är professorn han hänvisar till mkt pro palestisk/hamas. Får tom artiklar dragna från al jazeera i Qatar..,tänk er... 


Vi får också lära oss att IS terror bara en en återexport. Så de barn som sprängdes i Manchester har tydligen skickat dit ngt som nu kommer tillbaka.


Islam är även en svensk religion. Slutsatsen är oklar. Är allt med 100,00 följare en "svensk" whatever?
Vad säger Arnstad om SD? En mkt svensk företeelse? Tror inte han går med på det.

Det är så typiskt för dårarna på den postkoloniala planhalvan, man kör cherrypicking och dubbla måttstockar.Sen kommer den bländande finalen.

Arnstad gråder en skvätt för att islamister rensats ut från politiska poster. Kaplan, wazieri, khan, hersi mfl. Alla islamister. Snacken om liberal islamism är idiotiskt, kanske liberal jmf med salafisterna, men inte i en västerländsk demokrati. Det finns inga hinder för ngn muslim att få politiska poster i Sverige, men om du är i första hand muslim i andra hand sosse och i tredje hand människa då har du inget i politiken att göra oavsett hur liberal Arnstad anser att du är.
https://www.jp.se/article/henrik-arnstad-islam-ar-en-del-av-svenskheten/

Tycker ni bloggen är läsvärd och vill stödja dess fortsatta existens finns det numera en liten knapp ute till höger "Become a Patron" där ni kan välja att skänka 1$ eller mer. Man kan också skänka ett engångsbelopp på "Donate" knappen. Alla bidrag mottages tacksamt. Mer om denna möjlighet i detta inlägg -> http://mensanen.blogspot.se/2017/04/stod-en-gravande-mensan.html5 kommentarer:

 1. Så Jönköpingsposten nappade till sist, medan övriga passade..

  Gränna Tidning nästa gång?

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Ständigt denne Arnstad - som att läsa en jude plädera för Förintelsen.

  Undrar om han läst Lagerkvists 'Dvärgen'? Han är närmast en blåkopia på hur titelkaraktären resonerar om sin Furste.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 3. En farlig och främmande sjukdom som börjar leta sig in i Sverige. Ett tecken på att den drabbade är outbildad och korkad. Borde bekämpas och censureras.

  SvaraRadera
 4. Ska man vara krass har Arnstad för en gångs skull rätt, islam blir en del av svenskheten med tidens gång. Vad jag menar är att om islam funnits i större organiserad skala i sådär 3-4 generationer/hundra år eller efter någon motsvarande måttstock varav ett stort antal utgörs av infödda utövare måste man säga att det blivit en etablerad del av den svenska kulturen. Att det sedan är en aspekt av den svenska kulturen man inte uppskattar är en annan sak, det är många hedenhössvenskar som inte gillar Åsa-Nisse, tattare eller Eddie Meduza heller t.ex.

  SvaraRadera
 5. Jag läser en bok som heter "The diversity illusion" som handlar om massinvandringen i UK. Det är uppenbart att exakt samma argument om massinvandring som används i Sverige redan har använts i UK. De var tidigare med att ha massinvandring men de har inte haft samma omfattning som i Sverige de senaste åren.

  SvaraRadera