lördag 3 juni 2017

Tjänstefel av politiker i Hultsfred?

Som ni säkert hört är Hultsfred en av de kommuner som krisar svårt av migrationshaveriet. Tidigare meddelade man att man inte tänker betala ut soc till nyinflyttade migranter. Nu riskerar man åtal för tjänstefel då en privatperson polisanmält kommunen. Knappast förvånande att ngn i kommunen vill driva kommunen helt i sank i sin förblindade godhetsjakt.

Artikel i P4g

Det är lite märkligt att det är förhållandevis lite rapportering på djupet från dessa krisande kommuner.  VAd funkar inte? Vården? Skolan? Hemtjänst? Osv. Vad tycker lokalbefolkningen?

Snart kommer F.ö en rapport från ett litet samhälle som förändrats mkt de senaste åren. Ett samhälle jag känt sedan barnsben. Stay tuned.

3 kommentarer:

 1. Lustigt att åklagarkammaren högg på denna brotslighet. Det är klart att det kanske kan vara skönt med lite avbrott mellan mord, bomber och annan vardagsbrottslighet!

  Är de aktivistiskt lagda? Vad heter åklagaren? Har den sk privatpersonens namn kommit fram någonstans. Med denna höga ambitionsniva med överprövning och allt är det väl rimligt att aktivisten presenterar sig :)

  SvaraRadera
 2. "– Men hade vi inte tagit det här beslutet hade vi brutit mot arbetsmiljölagen exempelvis. Vi riskerade att hela socialförvaltningen skulle gå hem sjukskrivna"

  Pga överbelastning eller stök (*) kan man undra.

  (*) Stök - nyord för våldsamma tilldragelser. Ex: "Stöket vid Lützen", "Stöket vid Somme" etc.

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Formel för inrikesnyheters värdering:

  Avstånd till Södermalm minus offerprofil enligt värdegrundstabell från Södertörns högskolas avd. för ny matematik: om värdet är positivt kan lika många kilometer tillryggaläggas för reportage.

  På B-nivån kommer även de delar av formeln och kalkylen som tar hänsyn till traktamente, sociala medier och gärningshensprofil att inkluderas.

  Kursen tenteras muntligt i enligt med Codex Wolodarski-Mattsson.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera