onsdag 19 april 2017

Fler Hazarer får stanna i Sverige

I slutet av mars kom MigÖverdomstolen med en dom som gav underåriga från Afgh större möjlighet att stanna i Sverige.

Nu har MigV tolkning av domen börjat ge effekt vilket vi kan läsa hos Svt

Andelen av de ensamkommande som var Hazarer var rätt stor, vilket gör att domen kan appliceras på tusentals personer. De flesta av dessa har inte ngn släkt i Afghanistan då de kom från Iran där de är uppvuxna. De har alltså inte flytt från kriget i Afgh, vilket ni redan visste om ni läst bloggen.

De nya medicinska ålderstesterna skall dock börja tillämpas vilket kanske får antalet minderåriga att minska.

Som ni ser mal byråkratins kvarnar vidare trots politisk kappvändning, vill man få till rejäla förändringar måste det ske större ändringar i lagstiftningen.

Men nu kan ju iaf alla asyljurister se fram emot nya härliga processer så de kan ta del av den halva miljard som är budgeterat till offentliga biträden i migrationsmål. F.ö. Är det smått komiskt att se att var och varannan advokatbyrå numera har asylrätt som specialité, som bin kring skattebetalarnas honung.42 kommentarer:

 1. utlandssvensk19 april 2017 11:08

  Man måste se det positiva! Det kan ju bli kraftig tillväxt inom vården för missbrukare. Antalet heroinister i Sverige verkar vara under väldigt stark tillväxt. Under 2015 kom det 23 tusen ”ensamkommande ” från Afghanistan (eller i verkligheten Iran), varav en stor del verkar ha drogproblem.

  Expressen har en lång artikel om heroin och ensamkommande. Enligt den förefaller cirka en av åtta ”ensamkommande” vara heroinister:

  http://www.expressen.se/nyheter/heroinvag-i-uppsala-unga-pojkar-begar-brott-for-att-betala-knarket/

  2015 kom det 35 tusen ensamkommande, så om samma andel gäller för hela den gruppen, har vi cirka 4400 heroinister.

  För övrigt framkommer i artikeln vilken central roll Rinkeby verkar ha i dessa sammanhang. Där köper man heroin och säljer även stöldgods. En liten narco-state mitt i Storstockholm!

  De ”ensamkommande” är en total katastrof för landet och den absolut sista platsen där de hör hemma är i svenska gymnasieskolor. Svenska pojkar och flickor tvingas nu agera integrationsbuffert åt fullvuxna MENA män, varav en meningsfull andel är tunga missbrukare. Och det är inget litet problem. Enbart de ”ensamkommande” från 2015 utgjorde cirka 10% av alla gymnasieelever i Sverige. Hur kan de svenska föräldrarna acceptera detta!!!!!

  Sveket mot de svenska ungdomarna är rent monumentalt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta stämmer någorlunda med uppgifter i Ledarsidorna.se, https://ledarsidorna.se/notis/notis-var-tionde-ensamkommande-i-uppsala-ar-i-heroinmissbruk/
   där ca. 10% av tot. 50.000 afghanska "barn" i Sverige uppges vara heroinister, motsvarar ett tillskott på 50% till den inhemska heroinistpopulationen.

   Radera
  2. En förändring på marginalen, håhända, men dessa unga män lär ju bära på HIV/Hepatit då nåldelning väl är normen i Afghanistan. Då många unga afghaner ser rätt bra ut lär väl såväl batikhäxor, som yngre svenskor sära på benen utan skyddskrav, med vinst en gång på tusen eller så..

   Sverige är som en mardrömskittel med djävulen som kock.

   Radera
  3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. utlandssvensk19 april 2017 11:22

  Lite mer om "ensamkommande":

  En av väldigt få långtidsstudier av utfallet för ”ensamkommande” är denna:

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/sa-gick-det-for-flyktingbarnen/

  Den gjordes 2012 och tittade då på de som kom 2006 . Hela gruppen var 306 personer och vad gäller inkomster för dessa skriver DN:

  ” 112 personer deklarerade någon inkomst år 2010, de flesta mycket blygsamma summor. 72 personer hade en årsinkomst under 100 000 kronor. Endast 12 personer tjänade mer än 200 000 kronor.”

  Låt oss utgå från detta och se vad vi kan vänta oss för de 35 tusen som kom 2015. De direkta kostnaderna för mottagning ligger kring 1 miljon per person och år under cirka 2 år, dvs. kring 70 miljarder. PUT lär delas ut till en stor majoritet under 2016-2017. Låt oss räkna på 30 tusen som får PUT.

  Om det blir samma utfall som för den gruppen som kom 2006, kan vi förmoda att cirka 70% kommer ha noll i inkomst fyra år efter att de har fått PUT, dvs. kring 2020.

  Cirka 25% kommer att ha inkomster ”under 100 tusen” och endast 5% kommer att ha något som liknar normal inkomst.

  Totala skatteintäkter av detta blir inte mycket att hänga i julgranen. 25% av 30 tusen blir 7500. Dessa kommer att betala kommunalskatt på max 7500*100000*0.3 = 225 miljoner.

  De 5% som tjänar 200 tusen kommer att betala kommunalskatt på cirka 90 miljoner. Man kan även lägga till lite från den lilla gruppen som ligger mellan 100 och 200 tusen, men samtidigt lär många i gruppen "under 100 tusen" tjäna betydligt mindre än 100 tusen, så vi kan gissa att det går ungefär jämt ut.

  Så vi har kring 300 miljoner i intäkter för kommunerna per år 2020 från denna grupp. Samtidigt ska 70% av de 30 tusen försörjas helt och dessutom lär en stor del av de övriga behöva bidrag. Man kan räkna på en kostnad för kommunerna på cirka 200 tusen per person (ungefär så stort är statsbidraget per migrant för ett år), så då får vi 0.7*30000*200000 = 4.2 miljarder.

  Så givet att vi får samma utfall för gruppen som kom 2015 som för de som kom 2006, kommer kommunerna således att ha direkta nettokostnader på kring 4 miljarder 2020. Vidare är detta i princip ”best case”, eftersom allt pekar på att det lär gå ännu sämre för de som kom 2015.

  Så i princip har vi ”investerat” 70 miljarder för att få en långsiktig kostnad på minst 4 miljarder om året. Sen tillkommer självklart stora övriga kostnader för brottslighet, missbrukarvård, etc. Det är svårt att estimera dessa, men de kan mycket väl ligga på samma nivå som den direkta kostnaden för bidragsförsörjningen. Så möjligen pratar vi om kring 10% årlig negativ avkastning på vår enorma investering att ta emot dessa figurer.

  Men dessa kostnader är likväl troligen små i relation till den skada som lär uppkomma när högproduktiva svenskar börja lämna landet. Hela asylimmigrationen är inget annat än ett nationellt självmordsprojekt och gruppen ”ensamkommande” illustrerar detta bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns onekligen utmaningar för att Maggan ska få ihop kalkylan på sin och övrigas investering i ett öppet hjärta. Facit kommer att betraktas från säkert avstånd.

   Radera
 3. Se upp för dårarna, dårarna stängs! Eller rättare sagt dårarna hakar av dörrarna!

  SvaraRadera
 4. Tartarus,

  Hur ser du på det framtida värdet av ett svenskt pass? Har du/ni någon tanke på att ansöka on naturalisering i Spanien framöver. Såvitt jag kunnat utläsa är det möjligt, även om en massa andra (latinos, från Sydamerika tom) och portugisisktalande (!) verkar ha gräddfil framför de som kommer från kallare breddgrader.

  Det svenska passet kommer med stor sannolikhet minska i värde (utöver vad det redan, lite inofficiellt gjort) och kanske tom bli en belastning längre fram i tiden. Spanien tolererar iofs dubbelt medborgarskap, dvs de kollar iaf inte att man avsagt det gamla, som tex norrbaggarna gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har bara tittat på det lite flyktigt, men självklart är det ett alternativ att ha i bakhuvudet, framförallt för barnen, om det ser mer gynsamt ut vad det lider.

   Radera
  2. OK. För egen del är ett extra pass på shoppinglistan. Har som sagt sett kollegor med skitpass' vedermödor vid reseplanering. Suger.

   Ser man på internetfora verkar många svenskar vara så ignoranta att de tror att om de tex "flyttar till Thailand" så får de thailändskt pass. Längre från sanningen är det ju svårt att komma, även om det thailändska passet är rätt kasst så är det inte lätt att få. Ett Gulfstats-pass (även dessa kassa) är nästan omöjligt att få för en manlig icke-muslim, ever. Men Sverige delar ut pass i flingpaketen till världens bottenskrap. You do the math..

   Radera
  3. utlandssvensk19 april 2017 20:16

   "För egen del är ett extra pass på shoppinglistan"

   Har du några heta kandidater?

   Radera
  4. De är väl de gamla vanliga, några tar lite "time out" några gamlingar kommer på banan igen. Har du budget på 100-400 KUSD finns ju flera, med St Kitts i topp (exklusivast, bra visumfri åkning). Undvik ALLA quick passport scams på nätet, i bästa fall är de underagenter. Henley & Partners är dock seriösa, tror de är officiell agent för St Kitts & Nevis tom.

   Sen finns det ett antal upplägg under radarn, jag känner till minst ett som funkar med lite DIY och en bra lokal advokat. Inte för den late eller obereste och räkna med ca 10 KUSD (=billigt) i utlägg.

   Sen finns alltså den "långa vägen" som Spanien i kraft av EU-rörlighet + naturalisering efter X antal år. Det är väl smidigast, justast och billigast. Ett spanskt pass tror jag kommer att hålla OK, även om Sverige dekar ner sig totalt, tex.

   Får jag vara impertinent nog att fråga om du inte tagit ut CH pass? Skulle jag gärna ha, men har för mig att man faktiskt röstar om de som ansökt om naturalisering i CH (fortfarande?). Tycker jag verkar sunt. Danskarna kör ju någon lightvariant, där alla nya medborgare ska godkännas av folketinget, men det är väl mer av en formsak.

   Radera
  5. Cypern ligger bra till, som egen företagare med kapital i firman är man mer än välkommen, pass ingår i välkomsten.

   Vänligen
   Roten

   Radera
  6. Roten, du glömde berätta att man tvingas binda 2 MEUR på Cypern för pass, som dock har viss risk. Minns haircuten, tex..

   Dessutom är kapitalbeskattningen lite snårig på CY, jag skulle nog passa.

   Radera
  7. Samt naturligtvis en politisk risk då Cypernfrågan inte är löst och förhållande Grekland/Turkiet kan bli mycket spänt när Sultanen kommer igång..

   Radera
  8. utlandssvensk20 april 2017 19:40

   "Får jag vara impertinent nog att fråga om du inte tagit ut CH pass? Skulle jag gärna ha, men har för mig att man faktiskt röstar om de som ansökt om naturalisering i CH (fortfarande?)"

   Jag har inte fixat CH pass, men det är på listan. Varje liten ort har sina egna regler här och de får göra helt som de vill. En del har folkomröstningar, en del röstar i det lokala parlamentet, en del gör något helt annat.

   Radera
  9. @ utlandssvensk

   Det var intressant. Ville minnas att jag läst om röstningen, men då är det alltså varierande. Det avgörs alltså på lägre nivå än kantonal? Måste säga att schweizarna byggt sig ett decentraliserat samhälle med många inbyggda lokala kontroller. Känns som att Edsförbundet kan stå även om övriga Europa faller.. Imponerande, och vilken sorg att Sverige valt tok-socialismens väg. Vi hade definitivt kunnat vara lika Schweiz om vi valt en annan väg.

   Radera
  10. utlandssvensk20 april 2017 21:14

   "Det avgörs alltså på lägre nivå än kantonal?"

   Ja! Medborgarskapet utdelas av det som på tyska heter "gemeinde". Det finns cirka 2300 sådana i Schweiz, så cirka 100 per kanton. Den minsta har 31 innevånare! Det är även dessa som ansvarar för skolorna, som också skiljer sig åt dramatiskt. Det kan vara värt att tänka på när man ständigt ser detta motstånd mot "kommunalisering" i Sverige.....

   Radera
  11. utlandssvensk20 april 2017 21:22

   Ett tillägg:

   Ingen blir egentligen medborgare i Schweiz. Man blir medborgare i sitt gemeinde. Detta ingår sen i ett kantonalt förbund, som i sin tur ingår i ett federalt förbund. Om man flyttar inom Schweiz, fortsätter man att vara medborgare i sitt ursprungsgemeinde. Om man vill byta, är det en liknande process som att skaffa medborgarskap, fast ofta i praktiken kraftigt förenklad.

   Radera
 5. Tack, utlandssvensk, det var intressant info. Confoederatio Helvetica är sannerligen ett hållbart upplägg (i motsats till SE där man snackar hållbarhet, men driver landet ad hoc från dag till dag). Denna decentralicering är imponerande, tillsammans med det extrema sätt CH är befäst (och med värnpliktiga som UPPMANAS att köpa ut tjänstevapnet till subventionerat pris efter värnpliktens slut). I Sverige har man väl tom avväpnat hemvärnsmännen. CH är helt klart ett bra ställe att vara på när det smäller.

  SvaraRadera
 6. "Roten, du glömde berätta att man tvingas binda 2 MEUR på Cypern för pass, som dock har viss risk. Minns haircuten, tex.."

  Förhandlingsbart, samt att tillgångar naturligtvis inte behöver vara kontanter på ett konto.

  Vänligen
  Roten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pics or it didnt happen. Visa mig på ett case där CY utfärdat instant passport under 1 MEUR? Hursomhelst är det mycket stålar att lägga i en korg, och alltså endast för mycket rika. Öht ska man kunna skriva av hela beloppet man lägger på passet, småstater som Cypern/St Kitts etc har stor risk. St Kitts kör för en investeringsprogram, men de fastigheter som ligger i intervallet är ofta dåliga "investeringar", bättre att köpa rakt av (eller som det formellt maskeras: bidrag till St Kitts & Nevis' sockerdiversifieringsfond).

   Varför har du snöat in så på just Cypern just när det gäller pass? Cypern används främst för andra upplägg och är inte särskilt gynnsamt för fysiker (i jämförelse).

   Radera
  2. utlandssvensk22 april 2017 12:36

   Alla gör som de vill, men jag skulle satsa på ett "riktigt" västland.

   Finland är ganska lätt, om man är svensk. Du behöver i princip bara vara skriven där i 5 år. Samma med UK. Åtminstone var det så förut.

   UK är attraktivt om man har pengar. Bara att lägga stålarna i en trust innan man flyttar in, så har man sen inga skatter på kapitalvinster.

   Det här med pass från pytteländer ser jag som tveksamt. De har ingen som helst förhandlingsposition mot "riktiga" länder.   Radera
  3. @ utlandssvensk

   Tror du missar att Finland har snabbspår för svenska medborgare, endast 2 år. Dessutom finns det en juridisk finess i medborgarskapslagen som i kombination med snabbspåret gör det extra lätt. Det gränsar till "loophole" såvitt jag läst lagen.

   Ett stort problem med Finland är att man har rätt så hög arvsskatt, och kapitabeskattningen är väldigt hög även om den jämfört med SE mildras något av en mindre andel av dividenden (sv. utdelning).

   Finland har språkkrav för erhållande av medborgarskap. Svenska är ju officiellt språk, och fullgångetsvenskt gymnasium har (såvitt jag minns godtagits) istället för språktest. Om jag inte missminner mig har vissa finska aktivister (Sannfinländare?) hackat på detta med motiveringen att den svenska skolan inte är kompetent att lära ut svenska (sug på den). Kanske någon i Finland kan uppdatera med aktuellt rättsläge?

   Finland är nog bra om man bara ska jobba, hänga och ha ett pass, väldigt dyrt om man har (eller ärver) kapital.

   Helt enig när det gäller småstater, därav min syn att man bör betrakta "investerat" belopp som avskrivet, och se allt annat som positiva överraskningar. Lite som med svensk pension ;-)

   Radera
  4. PS

   Ang UK har de inte gjort vissa ändringar i sitt snåriga domiciled/non-domiciled system på senare tid?

   Radera
  5. PPS

   Tillåter CH fortfarande bearer shares för bolag, eller gäller det bara äldre bolag? Hursomhelst ett väldigt speciellt land, med respekt för privata förhållanden..

   https://en.wikipedia.org/wiki/Crypto_AG

   Radera
  6. utlandssvensk23 april 2017 17:22

   "Tror du missar att Finland har snabbspår för svenska medborgare, endast 2 år"

   Ja, antingen missat eller glömt! Jag grävde en del i detta en gång i tiden, men det är länge sen nu. Men om man kan få finskt pass på 2 år, tycker jag att det är attraktivt. Kapital- och arvsskatter påverkas sen (oftast) inte av medborgarskap, utan av var man bor. Så man kan väl avstå från reavinster och låta bli att dö under de 2 åren man är skriven i Finland :).

   "Ang UK har de inte gjort vissa ändringar i sitt snåriga domiciled/non-domiciled system på senare tid"

   Jo, men som jag har förstått saken har detta främst inneburit att det har blivit svårare att föra ut pengar man har tjänat i UK obeskattat. Men om man redan har pengar när man kommer dit, är det ingen skillnad.

   "Tillåter CH fortfarande bearer shares för bolag"

   Det där är ett helt eget kapitel! Om man bor i CH finns det inget behov av bearer shares (tycker jag), eftersom namnen på aktieägarna är hemliga. Ingen utomstående kan få reda på om du äger aktier i ett bolag.

   På tyska heter ett aktiebolag i Schweiz AG, vilket betyder samma sak. Men på franska heter det SA, vilket betyder ungefär "anonymt bolag". Och anonym är just vad man är som aktieägare här!

   Jag har drivit och varit delägare i många bolag här och frågan om bearer shares har aldrig kommit upp. Troligen har det främst varit folk utanför CH som är intresserade av detta. Så jag är inte så insatt i saken.

   Radera
  7. @ utlandssvensk

   Tack, alltid matnyttig info från dig!

   Finland går bort för mig dels för att 2 års hög kapitalskatt kostar en del, samt att jag "riskerar" ett arv och det vore onekligen retsamt att fylla på finska statskassan (även om jag hellre betalar dit än till genusteoretiker/socialister/terrorister).

   Annars håller jag helt med att det är ett suveränt pass (tillåter dubba med).

   Radera
 7. "Roten, du glömde berätta att man tvingas binda 2 MEUR på Cypern för pass, som dock har viss risk. Minns haircuten, tex.."

  "Pics or it didnt happen. Visa mig på ett case där CY utfärdat instant passport under 1 MEUR? "

  Hur ska du ha det egentligen?

  Vänligen
  Roten

  SvaraRadera
  Svar
  1. P.S anonym, använd gärna pseudonym så vi vet om du är en, något hyperaktiv, person eller flera olika kommentatorer.

   Vänligen
   Roten

   Radera
  2. @ Roten

   Ja, det har blivit en hel del inlägg i den här frågan från mig, det stämmer, annars känns sten & glashus lämpliga att tänka på för dig. Nu är mensanen så generös att han tillåter anonyma kommentarer, och då nyttjar jag tillfället. Bry dig inte om avsändaren, försök att fokusera på innehållet.

   Betr CY, har du ett läsförståelseproblem, Roten? Jag ska försöka förklara igen. Du nämner slarvigt att det är lätt att få CY-pass, men "glömmer" bekvämt att detta program kräver en dyr investering i ett litet land med politisk risk (2 miljoner EUR = ca 19 miljoner SEK). De flesta av oss, även de som har 19 MSEK löst (inte så mång) har inte lust att lägga !alla ägg i en korg". När jag påpekar det du dolt kravet på 2 MEUR, hävdar du att det är "förhandlingsbart". Då ber jag dig utveckla detta med exempel på case där CY gått med på halva priset.

   Roten, du gillar att slänga ur dig massa påståenden, men är väldigt snål med matnyttiga fakta. Tyvärr är det internets förbannelse att de okunniga dominerar så kraftigt, och att den allra bästa infon inte finns på nätet.

   Så kan du utveckla om CY, eller var det bara snack det där om "förhandlingsbart"? Tycker du att kapitalbeskattningen av fysiker är acceptabel på CY?

   Radera
  3. Är du tillbaka på 2 milj eur nu?

   Vänligen
   Anonym

   Radera
  4. Anonym-Roten,

   Nu tramsar du. Att bara slänga ur sig påståenden utan kunskaper imponerar inte. Du vet alltså inte mer, då kan du säga så. EOD.

   Radera
 8. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig och mina två barn till en annan kvinna i över tre månader, Men när jag träffade en vän som introducerade mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracle of Great Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex-man ringde mig i telefon och sa förlåt för att leva mig och barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör .. tack tack till Dr Ade du kan kontakta Dr Ade Throug H den här e-postadressen, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller Whatsapp honom på +2348148487280.

  SvaraRadera
 9. Jag vill vittna om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de missförhållanden han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsidahttp: //adodospelltemple.webs.com/

  SvaraRadera
 10. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

  SvaraRadera
 11. Denna artikel är avsedd för doktorn OKOKO. Jag har varit gift med min fru i 5 år och nyligen bröt hon upp med mig och det skadade mig djupt när hon berättade för mig att lämna henne ensam och att hon inte älskar mig längre när jag alltid var trogen och ärlig mot henne. Jag försökte alla sätt att få henne tillbaka att köpa henne vad hon vill som jag alltid gjorde och hon lämnade mig fortfarande hjärtat trasigt och hon har till och med en ny pojkvän som förstörde mig ännu mer tills min vän från gymnasiet ledde mig till denna äkta stavning doktor kallas dr okoko Den här mannen förändrade mitt liv helt. Jag följde allt han berättade för mig och han sa att min fru var under kärleksspell men lovade att hon skulle återvända hem. Jag blev bedövad allt hände precis som han berättade för mig. Jag hade tro på allt han berättade för mig och allt var sant. Han var också där varje ögonblick tills jag fick min lycka tillbaka. Du kan kontakta honom E-post Drokokospellhome@yahoo.com Tack sir för din hjälp och hans godhet Om du går igenom det hårda livet och du behöver hjälp i problem som:

  (1) Om du vill ha din ex älskare tillbaka.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn. med örter hjälp
  (6) [Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du vill att folk ska ge din reqesut.
  (9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
  10) Hjälp att föra människor ur fängelset


  E-post Drokokospellhome@yahoo.com

  SvaraRadera
 12. Jag vill låta världen veta om DR DOMINION den stora stavningskastaren som tog tillbaka min man till mig när jag trodde allt hopp var förlorat. DR DOMINION använde sin kraftfulla stavning för att sätta ett leende på mitt ansikte genom att ta tillbaka min man med sin stavning. Först trodde jag att jag drömde när min man kom tillbaka till mig på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka och till och med sedan dess älskar han mig mer än jag någonsin förväntade mig så jag gjorde ett löfte till mig själv, jag kommer att låta världen veta om DR DOMINION eftersom han är en Gud på jorden. Har du problem i ditt förhållande? har din partner brutit med dig och du älskar fortfarande och vill ha honom tillbaka? Har du problem med din ekonomi? eller behöver du någon hjälp, kontakta DR DOMINION idag för att jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig precis som han hjälpte mig. DR DOMINION email är: dominionsolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2349077406090

  SvaraRadera
 13. Jag måste erkänna att här i Sverige är det väldigt svårt att få en kraftfull stavkista som kan återställa brutna äktenskap eller relationer. Men med hjälp av internet kunde jag komma i kontakt med den här kraftfulla stavningskanalen Dr .Adodo efter att ha läst mycket bra recensioner om honom på internet så jag kontaktar honom genom dessa detaljer via e-post: Adodospelltemple@gmail.com Och efter att jag berättade om min relativ stress så berättade Dr.Adodo att jag skulle lugna ner att min älskare kommer tillbaka till ursäkter för att lämna mig, jag lärde mig aldrig att detta skulle bli möjligt. Bara inom 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo min älskare skickade mig och ett textmeddelande som säger att jag skulle förlåta honom och innan jag visste det han var redan på min plats och bad mig att acceptera honom tillbaka. Du kan kontakta Dr.Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om Dr ABO hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, ABO till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. Han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. Dr ABO var den enda stavningskastaren som kunde hjälpa mig. Förvisso är det här verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. Dr ABO kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan dr ABOs ansträngning. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet. Gör kontakt med Dr ABO för relationshjälp Skicka honom till; Abospelltemple@gmail.com eller ring / text honom på +1(662)967-1783. och dela ett underbart vittnesbörd precis som jag.

  SvaraRadera
 15. Jag vill säga en mycket stor tack till DR Isikolo för att hjälpa mig att ta tillbaka prinsen i mitt liv tillbaka. Jag blev så förvånad den 1 januari 2015, min pojkvän som jag var förlovad till och vi skulle vara gift i mars berättade att han inte längre var intresserad av relationen. jag kände mig förbannad för mitt långsiktiga förhållande att bara hamna så. Min partner skar bort alla kontakter med mig. jag visste aldrig att en kompis hade intresse för min man och hon gick så långt i kontakt med en stavningskrock för hjälp att få honom från mig. När jag såg ett vittnesbörd om DR Isikolo, översteprästen för alla de registrerade stavningskasterna över hela världen, berättade han för mig allt och hur den andra damen kontaktade en annan stavningskastare. Han berättade att jag inte skulle oroa mig om att i 48 timmar kommer min situation att sorteras. jag hade bara tro, lita på och tro på honom att han verkligen kommer att göra det för mig. Lol och se 48 timmar senare ringde Williams för att säga att han var ledsen och att det var djävulens arbete. nu är jag glad. snälla jag vill berätta för hela världen att DR Isikolo är den bästa stavningskastaren och du kan maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

  SvaraRadera
 16. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

  SvaraRadera