torsdag 8 oktober 2015

Envarsgripande av politiker

Jag funderar på vad som skulle hända om man tillämpade lagen i Sverige på de som inte tillämpar lagen.Som ni säkert alla känner till har myndigheter och politiker börjat strunta i svensk lag genom att hjälpa personer som olagligen befinner sig i landet. Med stöd av RB 24:7 borde man alltså kunna gripa dessa personer på färsk gärning och överlämna dem till polisen. 

Huka er i kommunhusen!3 kommentarer:

 1. Det vore fostrande för våra beslutsfattare om ett antal radikala SDare gjorde massenvarsgripanden vid Öresundsbron på det sett som mensanen redogör för.

  Som utomstående måste jag säga att frustration över att inte få sin röst hörd börjar bytas ut mot en tacksamhet att slippa ha ngt som helst att göra med den soppa som här kokas.

  Gegen die Dumheit kämpfen die Götter vergebens.

  SvaraRadera
 2. Bollywood galore8 oktober 2015 10:40

  Men tänk på barnen!

  Skämt och sido.

  Envarsingripandet börjar i riksdagen och slutar i Bryssel. De har skrivit under samtliga traktater, som möjliggjort situationen som nu uppstått. De har inte velat ha folkomröstningar eftersom de velat ha denna utveckling. Hade folket sagt nej 2003, 2008-9 så hade möjligen verkligheten varit annorlunda.
  Samtliga partistyrelser i sjuklövern, samtliga verkställande utskott, samtliga riksdagsgrupper, samtliga partikanslier, samtliga riksdagskanslier, samtliga EU-kanslier, samtliga EU-parlamentariker, samtliga regeringsledamöter i stat och som funktionärer i EU.

  https://www.youtube.com/watch?v=wWmRTjLRMfU

  SvaraRadera
 3. Hej.
  När polisen bryter mot lagen är envar sin egen polis. Det extremliberal paradiset väntar. Envar är fri att frysa och svälta där den vill.

  Annars kan man ha en lagstyrd stat med maktdelning, öppna och fria val till offentliga ämbeten, samt en författningsdomstol med makt att överpröva beslut och utdöma straffrättslig påföljd för politiker och tjänstemän som sätter sig över lagen.

  Låt Löfven falla.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera